IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На Донбассе горит поселок Комунар, который террористы обстреляли из "Градов"

"Российские наемники открыли огонь по женщинам, детям и старым людям. В поселке бушуют страшные пожары. Горят дома"
    ...
    "Этот факт еще раз доказывает, что террористы, которые пришли к нам из соседнего уже не братского государства, воюют против простых украинцев"

клик
    Ето това е истинското лице на фашагите от масква

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
      Какво да кажем за измишльотини изфабрикувани от Киев?
      Дай някои лъжи изфабрикувани в масква.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
        На всичкото отгоре, ЕДИНСТВЕНАТА снимка е на немска касетъчна бомба от ВСВ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Butterfly_Bomb

Подобни глупости и волни съчинения взеха да стават меко казано дразнещи, ама НПОП трябва да заработват. Няма как....

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa
          С территории РФ мирных жителей Донбасса обстреляли кассетными бомбами

Кво ше кажете хуйлостански подложки?

Цък

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            E обясни, моля,
            С това печатане на пари скоро ресурсите ще утроят стойноста си.

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
              http://vchas.net/%D0%B2%D0%B0%D0%BB%...5/67375/?xjt=1
              Ето какъв е руския манталитет - за всичко скачат на бой дори и на сънародниците си.
              Нищо чудно, че не ги бърка да убиват други славяни като украинците.
              Тая сган ли харесвате?
              Не изгледах видеото- не ми е необходимо след като ми го разказахте. Има код на общуване, който съзнателно е бил нарушен, за да се постигне желания ефект. С подобни методи можем да докажем почти всичко.

Коментар

• Супер видео ...
                Красота...
                Даже и улицата измиха както в Москва през 1944...
                Скоро така и в Киев ще бъде...
                Слава Великому Сталину!

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
                  http://vchas.net/%D0%B2%D0%B0%D0%BB%...5/67375/?xjt=1
                  Ето какъв е руския манталитет - за всичко скачат на бой дори и на сънародниците си.
                  Тая сган ли харесвате?

Ами там да не е педалска европа...
                  Естествено че ще реагират така...
                  Теб ако ти налети мъж на улицата ще го набиеш или ще се надупиш...
                  Аз бих му размазал главата...
                  Слава Великому Сталину!

Коментар

• http://vchas.net/%D0%B2%D0%B0%D0%BB%...5/67375/?xjt=1
                    Тая сган ли харесвате?

Коментар

• Колонну пленных карателей провели по центру Донецка

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                        Накрая остават само ресурсите, не знам дали ме разбираш, но няма да се хабя да обяснявам.
                        А не нада,не нада,не нада!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                          Накрая остават само ресурсите, не знам дали ме разбираш, но няма да се хабя да обяснявам.
                          E обясни, моля,

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            Имат си в изобилие сламенни хати,имат си в изобилие червени домати!!!Абе,всичко си имат!!!Но нямат теб!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Сили на НАТО в Украйна не е имало няма и никога няма да има.Никога.Майдан в Русия ще има друг път.Преди години майдана в Пекин завърши с крах.Никой вече не се връзва на купешките приказки на пиндостанци и европейски педали.До дест години лавина дългове ще ги унищожи.Путин и Русия си имат всичко кирливия Запад не им е нужен.Въпроса е какво ще правим ние с гайдите??Щото пак сме на губещата страна.
                              Имат си в изобилие сламенни хати,имат си в изобилие червени домати!!!Абе,всичко си имат!!!Но нямат теб!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от confidence trickster Разгледай мнение
                                Мисля, че ще е интересно да съпоставим мненията и разсъжденията на руснаци, подкрепящи Путин, изказани в руски форуми и Фейсбук с тези на българските му поддръжници пишещи тук.
                                1. Всички те подкрепят външната политика на Путин, но са недоволни от вътрешната му политика.
                                2. Убедени са, че ако не бяха събитията в Украйна, Майдан щеше да има в Русия.
                                3. Не желаят никаква друга намеса в Украйна освен приемане на бежанци от там, Източна Украйна не е Крим. Обвиняват Путин, че е дал фалшиви надежди на „опълченците”.
                                4. Страхуват се, че ако се стигне до военен конфликт в Украйна ще ги посрещне не украинската армия, а силите на НАТО.
                                5. В последно време темата почти не се коментира и повечето се обединяват около мнението, че има много по-важни проблеми, а кризата в Украйна е начин за отвличане на вниманието от тях.
                                Повтарям, че това са мненията на твърдите поддръжници на Путин. Освен тях има и несъгласни с него от дясно и от ляво. Мненията на „десните” са подобни на тези от този форум, но те не пишат много (може би не смеят или пък не им пука много за събитията в Украйна). „Левите” обаче изразяват пълно несъгласие с политиката на Путин и открито го обявяват за продажник и марионетка на запада.
                                Сили на НАТО в Украйна не е имало няма и никога няма да има.Никога.Майдан в Русия ще има друг път.Преди години майдана в Пекин завърши с крах.Никой вече не се връзва на купешките приказки на пиндостанци и европейски педали.До дест години лавина дългове ще ги унищожи.Путин и Русия си имат всичко кирливия Запад не им е нужен.Въпроса е какво ще правим ние с гайдите??Щото пак сме на губещата страна.

Коментар

Working...
                                X