Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИстинското им лице ще разбереш когато Путин в Белия дом приема Парада на победата.Населението на измисления Запад ще бъде превърнато в роби и закарано в Сибир.
Имаш много поздрави от Иван Костов.Партия была, есть и будет есть!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеС това печатане на пари скоро ресурсите ще утроят стойноста си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майор Деянов Разгледай мнениеАми там да не е педалска европа...
Естествено че ще реагират така...
Теб ако ти налети мъж на улицата ще го набиеш или ще се надупиш...
Аз бих му размазал главата...
Това е една от разликите между цивилизацията и диващината - самоуправството не се толерира.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеСили на НАТО в Украйна не е имало няма и никога няма да има.Никога.Майдан в Русия ще има друг път.Преди години майдана в Пекин завърши с крах.Никой вече не се връзва на купешките приказки на пиндостанци и европейски педали.До дест години лавина дългове ще ги унищожи.Путин и Русия си имат всичко кирливия Запад не им е нужен.Въпроса е какво ще правим ние с гайдите??Щото пак сме на губещата страна.
Той комунизма се "доказа" в Куба, Пекин на практика е капитализъм отдавна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКогато фактите говорят дори Боговете мълчат.Червената армия е непобедима.Пиндостанците го знаят и затова си траят.Путин ще ги побърка и ликвидира.От мен да знаеш че ще му се молят и ще му целуват задника твоите покровители
Бате Пешо чети - бате Пешо не чете...
Вице-премьер России: войну США мы проиграем за 6 часов
Коментар
-
Кой беше Путин?
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИстинското им лице ще разбереш когато Путин в Белия дом приема Парада на победата.Населението на измисления Запад ще бъде превърнато в роби и закарано в Сибир.
Какъв Путин те патил пък тебе. На руският народ му е писнало от него. Ще се вдигне и ще го помете като гнида. Чувал си, че руският Мечок е страшен, когато се ядоса, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеДреме ти, ти нали знаеш истината) а беше време когато инвестора беше форум и се обсъждах акции, сега само платени драскачи. Не ми пука нито за Путин нито за Обонго. Мен ме вълнува БЪЛГАРИЯ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКогато фактите говорят дори Боговете мълчат.Червената армия е непобедима.Пиндостанците го знаят и затова си траят.Путин ще ги побърка и ликвидира.От мен да знаеш че ще му се молят и ще му целуват задника твоите покровители
А ако през Втората световна не беше програмата заем-наем, Хитлер щеше да си направи четка за обувки от мустаците на Сталин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеСили на НАТО в Украйна не е имало няма и никога няма да има.Никога.Майдан в Русия ще има друг път.Преди години майдана в Пекин завърши с крах.Никой вече не се връзва на купешките приказки на пиндостанци и европейски педали.До дест години лавина дългове ще ги унищожи.Путин и Русия си имат всичко кирливия Запад не им е нужен.Въпроса е какво ще правим ние с гайдите??Щото пак сме на губещата страна.
Независимо как ще свърши всичко в Украйна, те ще подпишат за асоцииране с НАТО.
Майдан в Хуйлостан може да се случи до две години.
По-интересно е да обесниш за лавината от дългове, доколкото знам, дълговете им не са към хуйлостан. Дълговете им към други интересуващи ви държави са малки. Т.е дължат на себе си. Виж хуйлостан дължи на гейовете и пиндосите пари, не рубли. До края на годината има падежи за $100 млрд.
Ама какво са за тях някакви си 100 млрд нищо не струващи хартийки...
Какво ще правите вие с гайдите не знам. Знам само, че децата ви избягаха в гейропа и пиндостан.
Дори и тук има верни фенове на хуйло - верни-верни, ама и те избегали в гейропа.
Що не ги питаш тях що търсят те в гейропа след като толкова много са захласнати по хуйлостан?
Ми ти кажи що не идеш на екскурзия до масква, калуга, новосибирск, ами ще ходиш да гледаш Виена, Венеция, Генуа и тем подобни гейропейски клоаки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЕто това е истинското лице на фашагите от масква
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеИмат си в изобилие сламенни хати,имат си в изобилие червени домати!!!Абе,всичко си имат!!!Но нямат теб!!!
Коментар
Коментар