IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Как е момци .......сразихте ли Путя вече. Няколко дни съм по морето и отварям инвестора за малко се същите въздушни балони си надувате.

А опълченците били изненадали Украинската армия изотзад чета .........
    Aчете ли как терористите са обстреляли с артилерия едно село и са убили много хора?

Коментар

• Сега НАТО щяло да пуска с парашути военна помощ на обкръжените Украйнски военни и башибозук - неограничени количества вазелин и памперси.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Как е момци .......сразихте ли Путя вече. Няколко дни съм по морето и отварям инвестора за малко се същите въздушни балони си надувате.

А опълченците били изненадали Украинската армия изотзад чета .........
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Истинското им лице ще разбереш когато Путин в Белия дом приема Парада на победата.Населението на измисления Запад ще бъде превърнато в роби и закарано в Сибир.
          Пешо, твоите постове и преди понякога бяха твърде странни, ама сега май окончателно се развинти.Това следствие от историята с КТБ ли е, не знам....
          Имаш много поздрави от Иван Костов.
          Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
            С това печатане на пари скоро ресурсите ще утроят стойноста си.
            Не стойността а цената. Особено в рубли цените ще растат главоломно хахаха!

Коментар

• Първоначално изпратено от Майор Деянов Разгледай мнение
              Ами там да не е педалска европа...
              Естествено че ще реагират така...
              Теб ако ти налети мъж на улицата ще го набиеш или ще се надупиш...
              Аз бих му размазал главата...
              Ти би дриснал и ще избягаш с 200
              Това е една от разликите между цивилизацията и диващината - самоуправството не се толерира.

Коментар

• +1+1+1

Коментар

Сили на НАТО в Украйна не е имало няма и никога няма да има.Никога.Майдан в Русия ще има друг път.Преди години майдана в Пекин завърши с крах.Никой вече не се връзва на купешките приказки на пиндостанци и европейски педали.До дест години лавина дългове ще ги унищожи.Путин и Русия си имат всичко кирливия Запад не им е нужен.Въпроса е какво ще правим ние с гайдите??Щото пак сме на губещата страна.
                  Пеше, слез от Москвича - и ще ти се проясни главата
                  Той комунизма се "доказа" в Куба, Пекин на практика е капитализъм отдавна.

Коментар

Когато фактите говорят дори Боговете мълчат.Червената армия е непобедима.Пиндостанците го знаят и затова си траят.Путин ще ги побърка и ликвидира.От мен да знаеш че ще му се молят и ще му целуват задника твоите покровители
                    Мда, радиоточката е счупена.
                    Бате Пешо чети - бате Пешо не чете...

Вице-премьер России: войну США мы проиграем за 6 часов

Коментар

• Кой беше Путин?

Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Истинското им лице ще разбереш когато Путин в Белия дом приема Парада на победата.Населението на измисления Запад ще бъде превърнато в роби и закарано в Сибир.

Какъв Путин те патил пък тебе. На руският народ му е писнало от него. Ще се вдигне и ще го помете като гнида. Чувал си, че руският Мечок е страшен, когато се ядоса, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                        Дреме ти, ти нали знаеш истината ) а беше време когато инвестора беше форум и се обсъждах акции, сега само платени драскачи. Не ми пука нито за Путин нито за Обонго. Мен ме вълнува БЪЛГАРИЯ.
                        Тогава не чети и пиши в тема за Украйна. България не е Украйна, да ти го нарисувам ли?

Коментар

Когато фактите говорят дори Боговете мълчат.Червената армия е непобедима.Пиндостанците го знаят и затова си траят.Путин ще ги побърка и ликвидира.От мен да знаеш че ще му се молят и ще му целуват задника твоите покровители
                          Тъй, тъй, само дето Финландия и Афганистан разкостиха славната Червена армия.
                          А ако през Втората световна не беше програмата заем-наем, Хитлер щеше да си направи четка за обувки от мустаците на Сталин.

Коментар

Сили на НАТО в Украйна не е имало няма и никога няма да има.Никога.Майдан в Русия ще има друг път.Преди години майдана в Пекин завърши с крах.Никой вече не се връзва на купешките приказки на пиндостанци и европейски педали.До дест години лавина дългове ще ги унищожи.Путин и Русия си имат всичко кирливия Запад не им е нужен.Въпроса е какво ще правим ние с гайдите??Щото пак сме на губещата страна.
                            Ти като че ли живееш на село и радиоточката е счупена.
                            Независимо как ще свърши всичко в Украйна, те ще подпишат за асоцииране с НАТО.
                            Майдан в Хуйлостан може да се случи до две години.
                            По-интересно е да обесниш за лавината от дългове, доколкото знам, дълговете им не са към хуйлостан. Дълговете им към други интересуващи ви държави са малки. Т.е дължат на себе си. Виж хуйлостан дължи на гейовете и пиндосите пари, не рубли. До края на годината има падежи за $100 млрд.
                            Ама какво са за тях някакви си 100 млрд нищо не струващи хартийки...
                            Какво ще правите вие с гайдите не знам. Знам само, че децата ви избягаха в гейропа и пиндостан.
                            Дори и тук има верни фенове на хуйло - верни-верни, ама и те избегали в гейропа.

Що не ги питаш тях що търсят те в гейропа след като толкова много са захласнати по хуйлостан?
                            Ми ти кажи що не идеш на екскурзия до масква, калуга, новосибирск, ами ще ходиш да гледаш Виена, Венеция, Генуа и тем подобни гейропейски клоаки?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                              Ето това е истинското лице на фашагите от масква

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                                Имат си в изобилие сламенни хати,имат си в изобилие червени домати!!!Абе,всичко си имат!!!Но нямат теб!!!

Коментар

Working...
                                X