Ама той "пияния Елцин" да не би да е бил някой бомжа от улицата...май беше държавен глава избран за президент в два последователни мандата...от самите пияни азиатци...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
24 години откакто пияния Елцин подписа един безумен откъм икономическо значение договор - оставяйки цялото съветско въоръжение, и сърцето на съветската икономика на територията на една новопоявила се държава. За оставянето на формално подарения Крим от украинеца Хрушчов на съветска република Украйна в предела на тази държава - няма да коментирам. Сигурно и ядрените глави щяха да си останат в Украйна , ако американците не се страхуваха, че ще се пръснат по света, както стана в следващите години с останалото в Украйна оръжие. Та оялите се като въшки от тоя безпрецедентен подарък бивши номенклатурчици имат повод да празнуват. Така наречените украински олигарси трябва всяка вечер свещ да палят на Елцин. Но да правиш парад в столицата, когато най-гъсто населените ти източни райони са опустошени от гражданска война, когато в същото време загиват цивилни и когато големи формирования от "лоялната" ти армия е обкръжена и е заплашена от унищожение - за това няма друга дума освен "ЛИЦЕМЕРИЕ". Да обещаваш колосални суми за отбрана, когато икономиката ти колабира и да заплашваш и обвиняваш, при условие че вече не можеш да разчиташ и на подкрепата на военизираните формирования със съмнителна репутация, с чиято помощ си дошъл на власт - това издава саомо едно - "БЕЗСИЛИЕ". Да честитим независимоста на Украйна !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМда, радиоточката е счупена.
Бате Пешо чети - бате Пешо не чете...
Вице-премьер России: войну США мы проиграем за 6 часов
Факи и ти гледай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеТи като че ли живееш на село и радиоточката е счупена.
Независимо как ще свърши всичко в Украйна, те ще подпишат за асоцииране с НАТО.
Майдан в Хуйлостан може да се случи до две години.
По-интересно е да обесниш за лавината от дългове, доколкото знам, дълговете им не са към хуйлостан. Дълговете им към други интересуващи ви държави са малки. Т.е дължат на себе си. Виж хуйлостан дължи на гейовете и пиндосите пари, не рубли. До края на годината има падежи за $100 млрд.
Ама какво са за тях някакви си 100 млрд нищо не струващи хартийки...
Какво ще правите вие с гайдите не знам. Знам само, че децата ви избягаха в гейропа и пиндостан.
Дори и тук има верни фенове на хуйло - верни-верни, ама и те избегали в гейропа.
Що не ги питаш тях що търсят те в гейропа след като толкова много са захласнати по хуйлостан?
Ми ти кажи що не идеш на екскурзия до масква, калуга, новосибирск, ами ще ходиш да гледаш Виена, Венеция, Генуа и тем подобни гейропейски клоаки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеТъй, тъй, само дето Финландия и Афганистан разкостиха славната Червена армия.
А ако през Втората световна не беше програмата заем-наем, Хитлер щеше да си направи четка за обувки от мустаците на Сталин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеКакъв Путин те патил пък тебе. На руският народ му е писнало от него. Ще се вдигне и ще го помете като гнида. Чувал си, че руският Мечок е страшен, когато се ядоса, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМда, радиоточката е счупена.
Бате Пешо чети - бате Пешо не чете...
Вице-премьер России: войну США мы проиграем за 6 часов
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xamsterdamm Разгледай мнениеПеше, слез от Москвича - и ще ти се проясни главата
Той комунизма се "доказа" в Куба, Пекин на практика е капитализъм отдавна.Last edited by chronos; 24.08.2014, 20:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеПешо, твоите постове и преди понякога бяха твърде странни, ама сега май окончателно се развинти.Това следствие от историята с КТБ ли е, не знам....
Имаш много поздрави от Иван Костов.
Коментар
-
Ужасяващи доказателства за убийства на цивилни от украинската армия в Луганск
http://glasove.com/skandalut/41039-u...rmiq-v-luganskДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеAчете ли как терористите са обстреляли с артилерия едно село и са убили много хора?
Имам чувство че пресаташето им пише сводките от някои психодиспансер.....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар