IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Xamsterdamm Разгледай мнение
    Огладнели са, никой не им дава наготово
    Хубавото е че отдавна не пеят в хора хахахаха ! А са тръгнали "в поход", а са избити - и ще се отървем от червените паразити.
    Абе то с тях лесно ще се разправим, държавата нееднократно е показвала, че може да смаже червения, бандитски партизанлък, но те вече директно плашат, че пак ще викат на помощ цървената армия ли, зелени човечета ли. Иначе никога не биха могли да дойдат на власт и това е нееднократно доказано.
    Именно затова не бива да се позволява на путлер, да си прави каквото си иска в Украйна - дава лош пример на тукашните бандити.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan
      Ясно. Вече не се и преструвате. Всичко и всички в бой последен.
      Огладнели са, никой не им дава наготово
      Хубавото е че отдавна не пеят в хора хахахаха ! А са тръгнали "в поход", а са избити - и ще се отървем от червените паразити.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
        Изводът. Не се ебавай с руснаците и никога не влизай неканен на тяхна територия.

От Киев вече тренират изнасяне с хеликоптер от покривите. Само дето хеликоптери няма да има

Лека вечер !
        Изводът - пропуснал си часовете по история и география. Украйна не е руска територия, скоро Русь ще се наложи да преживее ново цепене - и ще и го нацепят докато стане с размера на Таджикистан

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          И през 2015 да стане член на ЕС все тая... България да не прокопса като стана член на ЕС? Само се разори, изгуби си цялата промишленост и се нареди на опашката с просешка паничка за "еврофондове"... Това чака и Украйна. А през това време Русия ще е мнооооого напред. Тя и сега е много напред!
          Русия е много у лево - туй и е проблема И винаги е била.
          Last edited by X_Y; 28.08.2014, 12:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
            С две думи ти очакваш Украйна да стане член на ЕС до 2020

И считаш, че страната се ползва с висок международен авторитет

А като ти гледам коментарчето явно много съжаляваш, че на нас на два пъти ни се размина безсмислена гражданска война - през 1997 и 2012-13 г.
            Ама наистина - колко жалко, че миналата година не бе спретнат един хубав демократичен пуч с 2 - 3 000 убити !!! Какъв златен шанс пропуснахме, нали Хамстердамов !!!

Нищо де, все ще има и трети шанс - ха дано тогаз ти се отвори възможност да ПАЛИШ И КОЛИШ В ИМЕТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА И ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА
            Естествено че ще стане и слава Богу! Да, точно с такъв се ползва заради избора си. Ако ние имахме чистка, нямаше да има тая 25-годишна агония и обирджийство със същите пребоядисани шапкари начело. Затова да живее демокрацията и пазарната икономика, смърт за престъпниците които доведоха България пак до просешка тояга!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Абе какво стана с черните кутии на малайзийския Боинг? Мина месец. Защо така се умълчаха феновете на Киевската хунта? Защо марионетките в Киев още не са публикували разговорите между Боинга и трафик контрола?
              Айде сега и ти ...

Нали ти се казА :
              Боинга си е боинг.
              Паднал е.
              Путин е виновен.
              Кви кутии ?
              Кви пет ле ?
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Абе какво стана с черните кутии на малайзийския Боинг? Мина месец. Защо така се умълчаха феновете на Киевската хунта? Защо марионетките в Киев още не са публикували разговорите между Боинга и трафик контрола?
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                  Ти май най ще се зарадваш, ако направо тръгнат към Варна или Бургас
                  интересен "коментар" ...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                    не се радвайте на тия работи...
                    Няма как, нормален човек да се радва, когато някъде има война ...
                    просто гледам какво се случва и си правя изводи ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                      Във войната в Донбас, мисля, че палачинката се бръща ....
                      Сепаратистите стигнаха морето.
                      Ще опитат да превземат и Мариупол.
                      Въпросът е кога ще тръгнат на север и запад...
                      Ти май най ще се зарадваш, ако направо тръгнат към Варна или Бургас

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                        Във войната в Донбас, мисля, че палачинката се бръща ....
                        не се радвайте на тия работи...

Коментар

• Във войната в Донбас, мисля, че палачинката се бръща ....

Коментар

• На 14 август 2014г. добивът на природен газ в Русия е намалял спрямо 14 август 2013г. с около 8,508 %.
                            На 18 август 2014г. добивът на природен газ в Русия е намалял спрямо 18 август 2013г. с около 9,995 %. Не може да има никакво съмнение, че за този спад влияние оказват и събитията в Украйна.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=kE6wTp5AzIE

Разсейте се малко от простотиите...

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                                Упътване от Канадската делегация в НАТО за постоянно
                                https://twitter.com/CanadaNATO/statu...51534198927361
                                Не знам за руснаците , ама на псакито трябва обезателно едно да подарят

Коментар

Working...
                                X