IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
    Дарки какво каза бе бате, петнайсет пьти го прочетох и пак нищо не разбрах.
    Ами трият ме частично и каквото е останало тва четеш.....тъпа работа. Явно е било нецензурно....нещо за едно гъбично заболяване беше.
    Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
      Хич не ми и пука. За добро е. Ако може и тая тема да изчезне, ще е най-добре.
      Netzwerk, изчезването на теми в анонимни форуми като този нито помага нито пречи на разискваната тема, така че нямам идея как точно се отразява на теб.

Коментар

• Я кажете как ще коментирате това съобщение:

ИТАР-ТАСС, Русия: Правителствените сили на Украйна са имитирали бой в околностите на Краматорск

15 Май 2014 | 12:00 | Агенция "Фокус"
        Краматорск. Украинските въоръжени сили са имитирали бой срещу групи на народното опълчение в Краматорск вечерта на 14 май, предаде ИТАР-ТАСС. Представител на опълчението е заявил, че колона от 10 бойни машини и шест хеликоптера е навлязла в село Солнцево, откъдето в продължение на половин час се е чувала интензивна стрелба. Очевидци твърдят, че военните са стреляли в небето или към полето. В този район не е имало никакви сили на въстаниците, още по-малко тяхна база.
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
          За да не се чудите повече:
          Барбарон пожела да му се изтрият мненията и ги изтрих. Не е баннат.
          Тема Украйна(3) изчезна неизвестно защо с неговите мнения.
          Само за протокола, аз няма да пожелавам да ми триете мненията, щото в логото на инвестора излиза , че е форум за инвестиции, бизнес, имоти и прочее, а изтъркате ли моите мнения половината инвестиции утекоха в ряката

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
            За да не се чудите повече:
            Хич не ми и пука. За добро е. Ако може и тая тема да изчезне, ще е най-добре.
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• да ти кажа аз за Украинките под 35 имам идея кво да ги правим , украинците да ги мисли Путя

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                кои го ядоса барбито бе, аз цял ден търча по задачи не съм влизал тук
                а защо не си влизал бе... стига си тьрчал, кажи какво ще правим с Украинците бе, не може ли да вземем два милиона от тях и да си ги осиновим. Фандькова обеща да помага.

Коментар

• За да не се чудите повече:
                  रादोस्त

Коментар

Не сме го ядосвали.Сигур му дадоха виза за вярната служба....Кандитко Факи Стамбата и Чунчи продължават да се напинят

Коментар

Абе къде утиде предната тема бе ?
                      Не е честно, аз понякога влизам в дискусия с тролове, заради публиката. Чувствам се ощетен!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        Това е абсолютно вярно, но ПО - НАГЛИ СА АМЕРИКАНЦИТЕ ДЕТО ПУБЛИКУВАТ СНИМКИ , ЧЕ РУСКИТЕ ВОЙСКИ СИ БИЛИ НА 75КМ. ОТ ГРАНИЦАТА!!!!!!!!!!!!!!! АБЕ АЛАНКОЛУ ГЛАДЕН И ГАДЕН ЯНКИ, КВО ТЕ ЕБЕ ТЕБЕ КАКВО СТАВА НА 75КМ. ОТ РОССИЯ БЕ УРОООООООООООООООООООООООД ГАДЕН! Много са меки русите, аз бих стоварил войска дирекно в Прага, предвид изказванията на Земан. Нека после той събира рейтинг идиотаааа
                        Както казва другаря Лавров: Русские медленно запрягают но быстро ездят!

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                          При Аслан Масхадов отиде. Защо ядосахте Barbarona бе?

Коментар

• Европа храни Киев с илюзии
                            http://www.standartnews.com/mneniya-...ii-237610.html

- Акад. Марков, в неделя минаха референдумите в Луганск и Донецк, съпроводени с убийства и насилие от двете страни. Западът не призна референдумите, а Кремъл не прибързва с действията. Задълбочава ли се украинската криза?

- Срещата на украинския с руския национализъм като че ли ги изправя пред югославски сценарий...

- Не наблюдаваме ли всъщност война от нов вид - десанти върху сградите на властта, инфилтрация на диверсанти, сражения, които избягват населените места?

- Сегашният конфликт не върви ли към военно противопоставяне?

- Как виждате ролята на Европа в решаването на кризата?

- С какви лостове ЕС може да спре разрастващата се война?

- У нас също избухнаха спорове какво да честваме - Деня на Европа или Деня на победата?
                            .................................................. .................................................. .......................
                            Въпросите, зададени на един умен мъж

Коментар

Die Zeit: Кой е виновен за Украйна?
                              15 Май 2014 | 16:38 | Агенция "Фокус"

Брюксел. В момента усилено се обсъжда въпросът какво предизвика сегашната ситуация в Украйна, пише в. Die Zeit. Лидерът на парламентарната група на германските леви Грегор Гизи и холандският крайнодесен Геерт Вилдерс са единодушни по този въпрос: 28-членният блок е виновен за разцепването на източноевропейската държава, която беше "принудена" да избира между Изтока и Запада. Или Споразумението за асоцииране към ЕС, или Митническия съюз с Русия - късогледите еврократи поставиха Киев пред този силно поляризиран избор, коментират двамата лидери, към чието мнение се присъедини и бившият германски канцлер Герхард Шрьодер.
                              Това е абсолютно вярно, но ПО - НАГЛИ СА АМЕРИКАНЦИТЕ ДЕТО ПУБЛИКУВАТ СНИМКИ , ЧЕ РУСКИТЕ ВОЙСКИ СИ БИЛИ НА 75КМ. ОТ ГРАНИЦАТА!!!!!!!!!!!!!!! АБЕ АЛАНКОЛУ ГЛАДЕН И ГАДЕН ЯНКИ, КВО ТЕ ЕБЕ ТЕБЕ КАКВО СТАВА НА 75КМ. ОТ РОССИЯ БЕ УРОООООООООООООООООООООООД ГАДЕН! Много са меки русите, аз бих стоварил войска дирекно в Прага, предвид изказванията на Земан. Нека после той събира рейтинг идиотаааа

Коментар

Абе къде утиде предната тема бе ?
                                При Аслан Масхадов отиде. Защо ядосахте Barbarona бе?

Коментар

Working...
                                X