Първоначално изпратено от Big6ha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеХич не ми и пука. За добро е. Ако може и тая тема да изчезне, ще е най-добре.
Коментар
-
Я кажете как ще коментирате това съобщение:
ИТАР-ТАСС, Русия: Правителствените сили на Украйна са имитирали бой в околностите на Краматорск
15 Май 2014 | 12:00 | Агенция "Фокус"
Краматорск. Украинските въоръжени сили са имитирали бой срещу групи на народното опълчение в Краматорск вечерта на 14 май, предаде ИТАР-ТАСС. Представител на опълчението е заявил, че колона от 10 бойни машини и шест хеликоптера е навлязла в село Солнцево, откъдето в продължение на половин час се е чувала интензивна стрелба. Очевидци твърдят, че военните са стреляли в небето или към полето. В този район не е имало никакви сили на въстаниците, още по-малко тяхна база.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеЗа да не се чудите повече:
Барбарон пожела да му се изтрият мненията и ги изтрих. Не е баннат.
Тема Украйна(3) изчезна неизвестно защо с неговите мнения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеЗа да не се чудите повече:
Барбарон пожела да му се изтрият мненията и ги изтрих. Не е баннат.
Тема Украйна(3) изчезна неизвестно защо с неговите мнения.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениекои го ядоса барбито бе, аз цял ден търча по задачи не съм влизал тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениекои го ядоса барбито бе, аз цял ден търча по задачи не съм влизал тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАбе къде утиде предната тема бе ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТова е абсолютно вярно, но ПО - НАГЛИ СА АМЕРИКАНЦИТЕ ДЕТО ПУБЛИКУВАТ СНИМКИ , ЧЕ РУСКИТЕ ВОЙСКИ СИ БИЛИ НА 75КМ. ОТ ГРАНИЦАТА!!!!!!!!!!!!!!! АБЕ АЛАНКОЛУ ГЛАДЕН И ГАДЕН ЯНКИ, КВО ТЕ ЕБЕ ТЕБЕ КАКВО СТАВА НА 75КМ. ОТ РОССИЯ БЕ УРОООООООООООООООООООООООД ГАДЕН! Много са меки русите, аз бих стоварил войска дирекно в Прага, предвид изказванията на Земан. Нека после той събира рейтинг идиотаааа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеПри Аслан Масхадов отиде. Защо ядосахте Barbarona бе?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Европа храни Киев с илюзии
http://www.standartnews.com/mneniya-...ii-237610.html
- Акад. Марков, в неделя минаха референдумите в Луганск и Донецк, съпроводени с убийства и насилие от двете страни. Западът не призна референдумите, а Кремъл не прибързва с действията. Задълбочава ли се украинската криза?
- Срещата на украинския с руския национализъм като че ли ги изправя пред югославски сценарий...
- Не наблюдаваме ли всъщност война от нов вид - десанти върху сградите на властта, инфилтрация на диверсанти, сражения, които избягват населените места?
- Сегашният конфликт не върви ли към военно противопоставяне?
- Как виждате ролята на Европа в решаването на кризата?
- С какви лостове ЕС може да спре разрастващата се война?
- У нас също избухнаха спорове какво да честваме - Деня на Европа или Деня на победата?
.................................................. .................................................. .......................
Въпросите, зададени на един умен мъж
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеDie Zeit: Кой е виновен за Украйна?
15 Май 2014 | 16:38 | Агенция "Фокус"
Брюксел. В момента усилено се обсъжда въпросът какво предизвика сегашната ситуация в Украйна, пише в. Die Zeit. Лидерът на парламентарната група на германските леви Грегор Гизи и холандският крайнодесен Геерт Вилдерс са единодушни по този въпрос: 28-членният блок е виновен за разцепването на източноевропейската държава, която беше "принудена" да избира между Изтока и Запада. Или Споразумението за асоцииране към ЕС, или Митническия съюз с Русия - късогледите еврократи поставиха Киев пред този силно поляризиран избор, коментират двамата лидери, към чието мнение се присъедини и бившият германски канцлер Герхард Шрьодер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАбе къде утиде предната тема бе ?
Коментар
Коментар