If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разликата между гнилите сини талибанчета и нас русофилите:
Ние сме готови за саможертва за нашата Россия и България., те боклуците мръсни само цапат темите и ги е страх да си покажат носа при реални бойни действия.
Пока Порошенко (Вальцман) брызжет слюной, угрожая стереть Юго-Восток с лица земли, а за ним и Крым, очередная, но, казалось бы, совсем неожиданная проблема нарисовалась в Абхазии. Президент Абхазии Александр Анкваб внезапно буквально за сутки капитулировал, отдав бремя правления республикой некой непонятно откуда появившейся «оппозиции». Даже у обывателя уже могло сложиться впечатление, что чья-то невидимая, но очень знакомая рука пытается всеми силами выгнать Россию с Черного моря. И если Россия не перейдет наконец в атаку, то попадет в плотное кольцо врага, рассказал в интервью Накануне. RU президент Академии геополитических проблем генерал-полковник Леонид Ивашов.
Всички знаем, че янките правят войни за петрол и едва ли някой го одобрява.
Какво е общото с Украйна и появата на политкомисари във форума, това не е ясно?
Факи,няколко въпроса от мен, на база,постоянните ти приказки за разпад на Русия...
Като начало,ще приема,че ти си прав и разпада ще се случи,и ето ги и въпросчетата(могат да се вмъкнат и много подвъпросчета,ама засега,толкоз..) :
-Как точно ще се случи този разпад?
-Какво би могло да се случи в процеса на разпада?
-Какъв/и лидер/лидери биха могли да са появят в процеса на разпада на държава ,като Русия?
-Колко голяма е вероятността от гражданска война,и последвал хаос от нея?/Да не забравяме,че Русия е ядрена сила,без значение,на кое място в класацията на ядрените сили,-сериозна ядрена сила../
-Какви биха могли да са последствията и опасностите от разпада,но не за Русия,майната и на нея,а за останалия свят и в частност за нас-българите?
Отговора на петия въпрос за мен е най-важен,но ще помоля да го свържеш с най-важните понятия,поне за мен, от предните четири въпроса: разпад,нови лидери,гражданска война,хаос,ядрена сила,опасност!
БГ политиката е последното нещо, което ме вълнува. Намери ми един пост в темата за политика през последните месеци. Ама ти списваш ли, списваш....Пиша единствено в темата за Украйна, защото вече ми писна на кура от това постоянно ровене на янките за петрол и ресурси по цял свят. Сега ровят на километри от наши двор и това пряко ме засяга.
Долу!!!Янките де!!!Д а живей!!!Удри уйно!!!Смелчага си ти!!!И акълен!!!
БГ политиката е последното нещо, което ме вълнува. Намери ми един пост в темата за политика през последните месеци. Ама ти списваш ли, списваш....Пиша единствено в темата за Украйна, защото вече ми писна на кура от това постоянно ровене на янките за петрол и ресурси по цял свят. Сега ровят на километри от наши двор и това пряко ме засяга.
Днес Шеврон обяви, че ще си ходи от България. Засяга ли те? Аз за себе си съм доволен.
Сега покрай обмислянето на оставката и на нашите боклуци, бая ще трябва да се разкрачите из доста форуми..
Бегай защитавай правата на ПусиРиот, не виждам смисъл да ти доказвам нищо... Евакуират се жителите на Славянск, Донецк зАщо бре? ЗАЩО тия хора живяха два месеца с "терористите", а сега, като пердеши артилерия, авиацията се изнасят....
Ако трябва да се информирам, няма да го направя от тукашните пристрастни, подбрани и спуснати статии. Никой не се връзва, има си достатъчно на брой методи да се информира човек.
Няма как да знае никой от вас кой е отговорен за тези нещастия. Бълвате само провокации и спекулации. Нищо. Въздух. Няма как да знаете и това е ясно на всеки здравомислещ!
Бегай защитавай правата на ПусиРиот, не виждам смисъл да ти доказвам нищо... Евакуират се жителите на Славянск, Донецк зАщо бре? ЗАЩО тия хора живяха два месеца с "терористите", а сега, като пердеши артилерия, авиацията се изнасят....
Коментар