Първоначално изпратено от Bones57
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе е никаква партизанска войска. Смелите руски военни не воюват като партизани а са си чисти терористи като се крият зад телата на деца и полите на жени. Страхливци. що не излезат на открито и да приемат битката, като са толкова ербап ами се барикадират в населени места. Защото са си откровени страхливи терористи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеДобра идея ще се подпишеш ли под и-нет петицията за Зона без полети над Украйна...... Ще я потърся в нета
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе е никаква партизанска войска. Смелите руски военни не воюват като партизани а са си чисти терористи като се крият зад телата на деца и полите на жени. Страхливци. що не излезат на открито и да приемат битката, като са толкова ербап ами се барикадират в населени места. Защото са си откровени страхливи терористи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеРабота като работа - на мен ми харесва
Ти не каза ли че живееш в Германия. малко странно е човек избягал от реалността в България създадена от червените боклуци да дава патриотични съвети.
Там е работата че различавам истина от лъжа, и съвсем ясно виждам че Путин лъже от сутрин до мрак - също както и всичките му подлоги.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениедева тия освободители дева, в югославия ви видехме колко сте освободители...
не е възможна партизанска война без подкрапа на местното население, просто ценностната ти система не воже да го разбере. ти не можеш да разбереш, какво е чест, достойнство, справедливост. не можеш да разбереш хората, които не се сражават за пари... на ЮВ има партизанска война, освен явната съпротива на Славянск, Крематорск, Донецк и Луганска
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениехахаха - мирно население което обаче отблъсва редовна армия - ма то много мирно това население
И най-интересното е че руски военни държат като заложници деца но не знайно защо обвиняват тези които се опитват да ги освободят от тях.
ми да - руска пропаганда е
не е възможна партизанска война без подкрапа на местното население, просто ценностната ти система не воже да го разбере. ти не можеш да разбереш, какво е чест, достойнство, справедливост. не можеш да разбереш хората, които не се сражават за пари... на ЮВ има партизанска война, освен явната съпротива на Славянск, Крематорск, Донецк и Луганска
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеУважавай българския език.
Намери си нормална работа.
Научи себе си и семейството си на нещо по различно от лъжи.
Ти не каза ли че живееш в Германия. малко странно е човек избягал от реалността в България създадена от червените боклуци да дава патриотични съвети.
Там е работата че различавам истина от лъжа, и съвсем ясно виждам че Путин лъже от сутрин до мрак - също както и всичките му подлоги.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениехахаха - мирно население което обаче отблъсва редовна армия - ма то много мирно това население
И най-интересното е че руски военни държат като заложници деца но не знайно защо обвиняват тези които се опитват да ги освободят от тях.
Намери си нормална работа.
Научи себе си и семейството си на нещо по различно от лъжи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеМакак Обама и Равновесие ще кажат, че това видео от вчера е Рушистка пропаганда...
А всъщност днешния обстрел от Ракетни установки ГРАД е всъщност паднала малко градушка над Славянск и е изпотрошила прозорци на училища, болници и т.н.
Славянск. Запрещенное видео для показа в соц. сетях. Обстрел мирного населения. Город не сдастся!!!
http://rusvesna.su/news/1401373173
Сегодняшний день как всегда начался с артобстрела. Были побиты жилые дома. Город находится в осаде, периодически подвергается миномётному и артиллерийскому обстрелу. Стараюсь снимать всё, что получается. Дети сильно запуганы. Недавно был случай, я шел после съёмки с аппаратурой, нёс штатив. Навстречу шла женщина с мальчиком. Увидев меня, малыш испугался и стал прятаться за бабушку, думая, что у меня оружие. Нужно было видеть при этом его глаза».
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=vLt98WxrYAw
И си мислех, кога българите ще се заобичаме един друг и ще се сдружим като едно цяло. Съсед. Село. Град. БЪЛГАРИН. И да се гордея. Да изпия бира на верандата и да запаля с мисълта, че не съм сам.
Сипвам по едно и си казвам. Да бех умрел, преди да видя това.
Коментар
-
Макак Обама и Равновесие ще кажат, че това видео от вчера е Рушистка пропаганда...
А всъщност днешния обстрел от Ракетни установки ГРАД е всъщност паднала малко градушка над Славянск и е изпотрошила прозорци на училища, болници и т.н.
Славянск. Запрещенное видео для показа в соц. сетях. Обстрел мирного населения. Город не сдастся!!!
http://rusvesna.su/news/1401373173
Сегодняшний день как всегда начался с артобстрела. Были побиты жилые дома. Город находится в осаде, периодически подвергается миномётному и артиллерийскому обстрелу. Стараюсь снимать всё, что получается. Дети сильно запуганы. Недавно был случай, я шел после съёмки с аппаратурой, нёс штатив. Навстречу шла женщина с мальчиком. Увидев меня, малыш испугался и стал прятаться за бабушку, думая, что у меня оружие. Нужно было видеть при этом его глаза».
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеДиванен спецназ, според Игор СтрелковДето всяка средностатическа мацка може да го нокаутира с не особено силен шамар - и сигурно не една го е правила
Предполагам че от тези ранни травми на мъжкото му самочувствие има такова голямо желание да стои на високо, понякога под маси, да гледа лошо и да се показва гол до кръстта
Коментар
-
Ееееехххх....и мамка му. Да не кажете, че съм темеруд, който не познава радостта от това да контактува с американци. Научил съм доста от тях и продължавам да научавам. Жалко, че не случиха на управление. Както и 100 % от държавите по света.
Преди месеци един от Орлеан ми прати това парче.
http://www.youtube.com/watch?v=jXId-5dYJjE
Слушах го и си мислех. Колко време пропиляваме в мразене да му еба майката. Казвам го като човек, който е наритал бая цигански кратуни.
Коментар
Коментар