IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Министерството на отбраната се ръководи от близач на американски п..ки. Няма никакво значение какво е казал.

В момента в България противоконституционно са разположени въоръжени сили на чужда държава. Според българската Конституция това може да се прави само с разрешение на Народното събрание. Такова разрешение няма. Има разрешение на правителството на ренегата Близнашки. трябва да се преименува на Близашки, щото и той лиже хамерикански п..ки.
    Шапок,

ама ти плюеш принципала, който ти плаща военната пенция ли, бря?

Не е много умно. Както си О.З. да не ти резнат благините, па после плюй на воля

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Ама гледай сега фактите какви са. Министерството на отбраната заявава че се подронва търъ бъръ може да си го прочетеш. Взимаш чл. 108 на НК и гледаш там каква дефиниция са сложили са - ами че то е почти едно към едно на дефиницията на МО. То наказанието не е кой знае колко голямо до 3 години затвор само - така че предполагам че за хората с истински проруски настроения това няма да ви уплаши
      Министерството на отбраната се ръководи от близач на американски п..ки. Няма никакво значение какво е казал.

В момента в България противоконституционно са разположени въоръжени сили на чужда държава. Според българската Конституция това може да се прави само с разрешение на Народното събрание. Такова разрешение няма. Има разрешение на правителството на ренегата Близнашки. трябва да се преименува на Близашки, щото и той лиже хамерикански п..ки.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майор Деянов Разгледай мнение
        Ама ти сериозно ли мислиш че при конфликт българите ще се бият срещу Русия....
        Ще отидат само заблудени единици като доброволци...
        Както стана през 2-та световна...
        Eстествено,без Митко Бомбата!!!

Коментар

Убеден съм че 60 годишните старчоци няма да се бият срещу Русия. Виж за 20 годишните мисля че ще се бият срещу когото им кажат да се бият.

Коментар

Сега всичките руски тролове трябва да се молят да не стига до сблъсък Русия - Нато, защото тогава от относително безобидно престъпление изведнъж нещата се преместват в съвсем друго измерение с едни наказания от 10, 20 години, че и доживот.
            Аз съм по-миролюбив - лустрация до 3-то коляно и никаква държавна/общинска служба включая и внуците + връщане на всички осигуровки и отнемане на трудовия стаж за целия период.

Иначе примера с Чеушеско не е лош - щото нещо взеха и да наглеят

Коментар

Сега всичките руски тролове трябва да се молят да не стига до сблъсък Русия - Нато, защото тогава от относително безобидно престъпление изведнъж нещата се преместват в съвсем друго измерение с едни наказания от 10, 20 години, че и доживот.
              Слава Великому Сталину!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Маранди чакам делата.И се радвай че за Путин ти си просто една незабелижима мушичка.Истината е това за голямата част от нашите емигранти мият чинии и бришат посрани дъртофелски задници.Колкото и да се напиняш реалностите са такива
                Имам други приоритети, а не да си губя времето с разни ниски топки.

И теб БГ Президент не те е чувал - повярвай ми

П.П. Прав си всички БГ емигранти са такива - само твоята дочка в Джермани ще е различна от тях

Да ти имам логиката. Събирай стинки за наема и режийните, че семестър почва, па руската баМка КТБ скоро няма да ти пусне.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                  Между другото един колективен иск от БГ емигрантите тоже може да се спретне поради нон-стоп обидите на над 4-5 милки от никовете Форекс, Пешо и Марков.

Че миели кенефи, чинии и прочие ...

Тъкмо да има и внуците им да връщат на дядовците си големите усти, които не знаят какво да приказват.

Обвиненията в предателство и т.н.
                  Маранди чакам делата.И се радвай че за Путин ти си просто една незабелижима мушичка.Истината е това за голямата част от нашите емигранти мият чинии и бришат посрани дъртофелски задници.Колкото и да се напиняш реалностите са такива

Коментар

• Сега всичките руски тролове трябва да се молят да не стига до сблъсък Русия - Нато, защото тогава от относително безобидно престъпление изведнъж нещата се преместват в съвсем друго измерение с едни наказания от 10, 20 години, че и доживот.

Коментар

Аз ясно съм написал какво е до октомври 2015.Така че напиши дадата нямам проблеми.Моето условие е да се извиниш на Путин и да напишеш с големи букви Путин и Русия са непобедими.
                      Пиема се, ще го имаш като подпис 1 седмица от мен в ник-а ми.

до 30 октомври 2015г - Джуджето ще е живо, но няма да е на власт или ще са го убили самите руснаци.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Вземи се ограмоти малко на кое се вика октомври 2015 г. - определено не е равно на до01.10.2015г ( понеже се води август )

Моите условия ги казах - да се извиниш на БГ Президента.
                        Аз ясно съм написал какво е до октомври 2015.Така че напиши дадата нямам проблеми.Моето условие е да се извиниш на Путин и да напишеш с големи букви Путин и Русия са непобедими.

Коментар

Отворковците дето се правите на прокурори...
                          Над 70 % от българите симпатизират на Русия и подкрепят присъединяването на Крим....
                          Имаше такова социологическо изследване пролетта...
                          Та всички ли ще пратите в затвора...
                          90% от т. нар. "социолози" попадат в кръга посочен от МО...

Коментар

Отворковците дето се правите на прокурори...
                            Над 70 % от българите симпатизират на Русия и подкрепят присъединяването на Крим....
                            не разбира се - само тези които подривата търа бъра там каквото е определението и разбира се тези които ги организират - макар че за тях май е по-сурово наказанието.

Коментар

• Отворковците дето се правите на прокурори...
                              Слава Великому Сталину!

Коментар

Чакам условията на баса.В него не се включва евентуална смърт на Путин.Говорим за свалямето му от власт до 01.10.2015г
                                Вземи се ограмоти малко на кое се вика октомври 2015 г. - определено не е равно на до01.10.2015г ( понеже се води август )

Моите условия ги казах - да се извиниш на БГ Президента.

Коментар

Working...
                                X