Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеТочно така, Монте, руският путлеризъм (=хитлеризъм) и рашизъм (=фашизъм) няма да успеят!
Виж как знаеш....
Ти чувал ли си слобоблЮдство.....
Ако не .. правиш го....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМда, прав си нормалните са милиарди, пропагандаторите (в случая путлеристите) стотици....
И ти, и аз добре знаем кой от нас двамата е платен...
Но пасаран, няма как да Ви мине номера...
Ето един елементарен пример:
Getting caught spreading false news does not seem to discourage Russian media in the ferocious information war against Ukraine, with journalists from Ukraine's 'Channel 24 News' publishing a list of 20 of the most heinous lies Russian media sources have spread.
https://www.youtube.com/watch?v=RkHA...ature=youtu.be
Аз се чуствам чудесно в кожата си и съвестта ми е чиста. Мисли му ти, бедни ми Кандид.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
кандид ,
Но пасаран е девиз на испанските интербригадисти ,който се мъчат да спрат военнат хунта на Франко...
Много точен израз.....
Няма да пинат фашистите в Украйна....
Виж как знаеш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМда, прав си нормалните са милиарди, пропагандаторите (в случая путлеристите) стотици....
Getting caught spreading false news does not seem to discourage Russian media in the ferocious information war against Ukraine, with journalists from Ukraine's 'Channel 24 News' publishing a list of 20 of the most heinous lies Russian media sources have spread.
кандид ,
Но пасаран е девиз на испанските интербригадисти ,който се мъчат да спрат военнат хунта на Франко...
Много точен израз.....
Няма да пинат фашистите в Украйна....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеЗабележи традиционните похвати на НПОП. Ти му казваш, че клиповете и интернет пречат на хунтата, то веднага тръгва да ти се обяснява, как ВСЪЩНОСТ това пречело на "Путлер".
Ми за толкова им стига багажа. Това им е заложено в програмата и затова им превеждат пари.
Личното ми мнение е, че Интернет и бързината, с която се разпространява информацията ще е основното оръжие в информационната война, която се води в момента. И НПОП ще я загубят. Защото те са стотици, на фона на милиарди
Коментар
-
Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнениеНе коментирам на кой му пречи клип в тубата! Разума ми казва, че е еднакъв проблем за двете страни! А случката в Луганск го потвърждава
П.П. Да кажем, че учтиво съм молен да сваля заснето от мен видео и то от западната страна на океана!Интернет отдавна вече е проблем за всяка една власт и корпорация!
И не гледам новини по телевизия!
Киев твърди, че военновъздушните сили не са нанасяли удар срещу областната администрация в Луганск
3 Юни 2014 | 13:22 | Агенция "Фокус"
Киев твърди, че военновъздушните сили не са нанасяли удар срещу областната администрация в ЛуганскСнимка: АФП
Галерия
Снимка: АФП Снимка: АФП Снимка: АФП
Киев. Главната прокуратура на Украйна днес заяви, че в понеделник военновъздушните сили не са нанасяли удар по сградата на областната администрация в Луганск, а взривът в зданието може да е станал по вина на опълченците, предаде РИА Новости.
Според една от версиите, по които се работи във връзка с инцидента, опълченците сами са предизвикали взрива при неуспешен обстрел срещу самолет на украинските сили.
В понеделник най-малко 13 души загинаха в Луганск при сражения в щаб на граничната служба и военни действия около сградата на областната администрация в центъра на града.
А изненадваш ли се....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеЯ, верно били на цели 20 км.
Кога най-после ще се засрамите? Толкова ли не можете да си намерите свястна работа, че се унижавате да лъжете за жълти стотинки?
Да тролят, колега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronОт 60 години само аз съм си началник
ОК, може би съм се заблудил - на толкова манипулации, агитация и пропаганда съм се нагледал
Наистина, цели 20 км саПрав си
Кога най-после ще се засрамите? Толкова ли не можете да си намерите свястна работа, че се унижавате да лъжете за жълти стотинки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнениеНе коментирам на кой му пречи клип в тубата! Разума ми казва, че е еднакъв проблем за двете страни! А случката в Луганск го потвърждава
П.П. Да кажем, че учтиво съм молен да сваля заснето от мен видео и то от западната страна на океана!Интернет отдавна вече е проблем за всяка една власт и корпорация!
Ми за толкова им стига багажа. Това им е заложено в програмата и затова им превеждат пари.
Личното ми мнение е, че Интернет и бързината, с която се разпространява информацията ще е основното оръжие в информационната война, която се води в момента. И НПОП ще я загубят. Защото те са стотици, на фона на милиарди
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronОт 60 години само аз съм си началник
ОК, може би съм се заблудил - на толкова манипулации, агитация и пропаганда съм се нагледал
Наистина, цели 20 км саПрав си
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНе се смей! Фашагата е напълно прав. Попадението не е от управляема авиобомба.
То няма как и да е. Сушката има една древна с-ма за насочване, която си сака поддръжка, плюс сериозна подготовка, в добавка и докато бъде поразена целта няма възможност за маневра, демек-лесна цел за ПЗРК...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЕй от това най-много я боли пропагандата на Путлер - новините отдавна не са монопол на медии, които могат да бъдат контролирани....язък за стотиците милиони, които дава за РТ-та, НТВ-та, КП-та и прочее бълвоч...
Виждам, че вече го идентифицирате като проблем...
И кво правим сега, пращаме такива като Коц на място - един вид "случайни граждани", които създават "новини"....
И не гледам новини по телевизия!Last edited by thaddeus; 03.06.2014, 15:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
ахаххахахахаххахахха
Не се смей! Фашагата е напълно прав. Попадението не е от управляема авиобомба.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнениеЯсно ми е, че ти е наредено да подкрепяш тази версия, но нека ти обясня нещо. Твоите началници трябва да са наясно, че хората разполагат със смартфони и мобилен интернет. Когато нещо се случи някъде в Украйна, то вече е качено в youtube още преди те да разберат!
Виждам, че вече го идентифицирате като проблем...
И кво правим сега, пращаме такива като Коц на място - един вид "случайни граждани", които създават "новини"....
Коментар
Коментар