IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
    Като има такива мръльовци като вас и поколенията ви,такова ще е положението!!!
    Но до време!!!Надявам се скоро да бъдете смачкани!!!
    Цялото ви кралско войнство!!!
    Би ли казал колко са доматите в Бг??? И от къде е вноса, да не би да е от Полша?????????
    Дали аз ще бъда смачкан или не няма значение, въ просът е какво става с Бг. И да ти кажа това което става не е добро. Прадядо ми се е бил на шипка, сега излиза че едва ли не той е виновен за турското робство

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Току що ти посочих с ФАКТИ, че са пропуснали. На което не получих отговор освен обвинение, че съм фетишист... Не ми се обяснявай какъв съм ами връщай златото!!! Ако го нямаш, печатай, купувай на пазара и връщай!!!
      Няма такава случка просто. Не знам къде ги четеш тези неща. Кризата с вдигането на дълговия таван беше решена без да се стигне до пропускане на дългово плащане. Това е много лесно проверим факт...

Коментар

• Първоначално изпратено от Dolaresko Разгледай мнение
        може ли някой да постне линка към сайта със загубите и придобитата бойна техника от опълчението
        http://newukranews.ru/35-svodki-ot-o...usta-2014.html
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Естествено, че могат да не го връщат, педал. Военният бюджет на САЩ е колкото на целия останал свят взет заедно... Ма тогава що реват, че постоянно някой застрашава сигурността им? Сигурно ако някой е достатъчно силен да си поиска дълговете, това е застрашаване на сигурността им, а?
          Tочно така е
          Повече никога не ми говорете за военната мощ на рашките

Коментар

• Първоначално изпратено от kanev Разгледай мнение
            САЩ не са пропускали плащане по външния си дълг.
            Току що ти посочих с ФАКТИ, че са пропуснали. На което не получих отговор освен обвинение, че съм фетишист... Не ми се обяснявай какъв съм ами връщай златото!!! Ако го нямаш, печатай, купувай на пазара и връщай!!!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
              Не тъй с лошо бре, а кой ще копа въглища, газ и нефт за без пари? Я в Сибир да си ходят, там има работа за всички червенухи

Коментар

Миналата година пропуснаха, канев.
                Това просто е нелепо, това е проверима информация. Кремълската пропаганда те е инфектирала до мозъка на костите. Направо не е смешно.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  Погледни Бг за украина недей пита
                  Ако не се сещаш, на такива държави като украйна, румъния Бг им е отредена ролята на купувачите и снабдителите.
                  Справка- домати в Бг от внос и родно производство, производството на златна руда и много други. В момента в който се види че нещо започва да надига глава/ инпвация, производство/то изчезва. Справка заводите на бг

Коментар

• Първоначално изпратено от Xamsterdamm
                    2. Защото могат да не го връщат.
                    Естествено, че могат да не го връщат, педал. Военният бюджет на САЩ е колкото на целия останал свят взет заедно... Ма тогава що реват, че постоянно някой застрашава сигурността им? Сигурно ако някой е достатъчно силен да си поиска дълговете, това е застрашаване на сигурността им, а?
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Xamsterdamm Разгледай мнение
                      Украйна ще се развие по описания (кримски) сценарий само ако Хаяско успее да я докопа Инак я чакат инвестиции в евро и бъдеще в стил Чехия и Словения.
                      Погледни Бг за украина недей пита
                      Ако не се сещаш, на такива държави като украйна, румъния Бг им е отредена ролята на купувачите и снабдителите.
                      Справка- домати в Бг от внос и родно производство, производството на златна руда и много други. В момента в който се види че нещо започва да надига глава/ инпвация, производство/то изчезва. Справка заводите на бг

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                        Защо не могат да върнат 700-те тона германско злато, педал? Защо не си напечатат колкото им трябва, да го купят на пазарна цена и да го върнат на германците? Защо?
                        Виж сега, ще ти обясня. Ти имаш някакъв златен фетиш и си се вкарал в някакъв филм. Даже не си ти измислил този сценарий, а си го прочел в сайт за конспиративни теории. Може би Prison Planet или Info Wars на Алекс Джоунс. Познах нали? Или нещо подобно.

Защо казвам това? Защото нормалните земляни имаме дефиниция на държавен фалит и тя е неплащане на държавния дълг. САЩ не са пропускали плащане по външния си дълг.
                        Last edited by kanev; 31.08.2014, 00:27.

Коментар

САЩ не са пропускали плащане по външния си дълг.
                          Миналата година пропуснаха, канев. Трябваше да върнат на германците 67 тона злато, а върнаха само 5. Тази година трябваше да върнат още 67 тона и така всяка следваща година, но отказаха! Неплатежоспособност, канев. САЩ са неплатежоспособни. Не могат да си върнат дълговете в злато!

Коментар

САЩ не са пропускали плащане по външния си дълг. За човек, който уж се мъчи да разбира от валута, показваш клето невежие.
                            Пропуснали са да обявят мораториум и да девалвират долара 1000 пъти а-ла Русь

Коментар

• може ли някой да постне линка към сайта със загубите и придобитата бойна техника от опълчението

Коментар

Според различни оценки, които съм виждал, за стабилен контрол само на двете области Донецк и Луханск ще са нужни минимум 60,000 войници (дори вероятно повече, но ползвам консервативна оценка).

Сепаратистите нямат 60,000 войници и това ясно бе показано в седмиците преди изминалата, когато Украинската армия си върна контрол върху доста градове и територия. Следователно, контрол над тези две области задължително би изисквал вкарване на поне 60,000 войници от Русия.

Не мисля, че Путин ще е склонен да направи такъв ход (може да греша, но вероятно не греша). Следователно, обратът вероятно няма да се случи.
                                Тия сметки са криви. Да кажем че ей-сега Украйна реши да подари областите на Путин. И после какво? Че той в един Крим не докара обещания рай хахахахаха, какво остана тук Не му стигат силите да задържи Русь - тръгна заради евтин популизъм да завладява комшиите. Класическо поведение на властник който знае че времето му е изтекло и се опитва да си купи още малко - с култа към личността

Коментар

Working...
                                X