IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бедни ми бедни,Йотингер.....Слугата на двама господари,който си въобразява че е по-велик от Остап Бендер...... Продал се срещу порцийка храна на брюк-селите и за дребни надежди за копейки от Подполковника:

Москва. 11 июня. INTERFAX.RU - Президент России Владимир Путин и его украинский коллега Петр Порошенко в среду начнут переговоры по газовому вопросу, сообщил еврокомиссар по энергетике Гюнтер Эттингер.

Ранее переговоры по газу между Россией, Украиной и ЕС велись на уровне министров энергетики. Дата следующей встречи в формате Россия - Украина - ЕС, по данным Эттингера, будет определена в течение 48 часов................
    Кви преговори,кви пет лефа със западната марионетката Марципан Прошленко

.....Это не наш выбор, мы этого не хотим. Но если так, тогда будем жить в другом измерении. (Обращаясь к Д.Медведеву.) Дмитрий Анатольевич, я просил бы Вас иметь это в виду и так, как мы и договаривались, выстроить дальнейшую работу....
    .....Вообще, ситуация, конечно, странноватая. Потому что есть контракт, он действует, подписан давно, подписан теми же людьми, которые сегодня в правительстве работают, просто на каком-то этапе почему-то вдруг решили от него отказаться. Странно, но факт......
    Ясно е,че Европа ще се грее на огньовете по барикадите,както през 1848 г. Жокер-сламка - 60% от испанците не одобряват монархията.....Да се готви бъкингамския бабишкер който вероятно отдавна сънува образа на Кромуел .....
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
      Тотално объркване!
      Задай си въпроса, защо лице на най - демократичната държава в света, са личности като сенатор Маккейн например.
      Адмиралски син, свалил най - много американски самолети и потопил един самолетоносач.
      И този динозавър е лице на демокрацията.
      Смятай колко са я укъсали, щом него изпращат, че и президент щеше да става.
      Когато комунистите русофили говорят за Маккейн, са длъжни да стоят мирно...

Джон Маккейн
      http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%...B5%D0%B9%D0%BD

Военнопленник[редактиране | edit source]На 26 октомври 1967 г. Маккейн участва заедно с още 19 самолета в атака срещу ТЕЦ в Ханой. Самолетът на Маккейн е свален от съветска ракета земя-въздух СА-2 след като вече е хвърлил бомбите си. Маккейн получава фрактури на двете ръце и на единия крак. Пада с парашут в езерото Трук Бак, където почти се удавя. Около него се събира тълпа, която го оплюва, рита и взима дрехите му. Рамото му е смазано с приклад на пушка в рамото и е намушкан с щик в лявото стъпало и в корема. Пленилите го виетнамци решават, че скоро ще умре и не го пращат в болница, но след като разбират, че баща му е адмирал се погрижват за него и обявяват пленяването му. Маккейн прекарва шест месеца в болница, губи 20 кг от теглото си и косата му побелява. През декември 1967 г. е изпратен в лагер за военнопленници. През март 1968 г. е поставен в изолация, в която прекарва следващите две години. През юли 1968 г. баща му е назначен за командир на американските войски във Виетнам. Виетнамците предлагат на Маккейн да го освободят преди пленниците заловени преди него, но Маккейн отказва, позовавайки се на Кодекса за поведение на американските въоръжени сили и вярвайки, че виетнамците ще използват случая за пропагандни цели.

През август 1968 г. започват мъчения срещу Маккейн. Той е завързван в неудобни пози и на всеки два часа е бит, като в същото време страда от дизентерия. Отново са му счупени кости, както и зъби, а надзирателите осуетяват негов опит за самоубийство. След четири дена Маккейн подписва „самопризнание“, че е „черен престъпник“ и „въздушен пират“, но той използва надут комунистически жаргон и неправилен език, за да покаже, че изявлението е изтръгнато насила. И до днес той не може да вдига ръцете си над главата заради нараняванията, които е получил тогава. Маккейн отказва да подпише второ самопризнание, заради което е бит три пъти седмично. Веднъж един от надзирателите тайно разхлабва въжетата, с които Маккейн е бил вързан, а когато дошла Коледа застава до него и рисува с крак кръст на земята. Маккейн по-късно разказва тази случка като пример за хуманност.

През октомври 1969 г. държанието спрямо Маккейн и останалите пленници се подобрява след като един пленник, освободен през лятото разкрил пред световната преса злоупотребите. През декември 1969 г. Маккейн е преместен в затвора Хоа Лоа, след което е преместен и другаде, но условията като цяло са по-добри отколкото в началото. Той неколкократно отказва да се срещне с представители на американското движение против войната. Маккейн е освободен на 15 март 1973 г. в резултат на Парижкото мирно споразумение.

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
        Тотално объркване!
        Задай си въпроса, защо лице на най - демократичната държава в света, са личности като сенатор Маккейн например.
        Адмиралски син, свалил най - много американски самолети и потопил един самолетоносач.
        Не се питай защо,важното е,че свърши работа в България
        Сега Путлер да си оправя отношенията с Украйна,ще им се извинява ли,Крим ли ще връща не знам,но ЮП нямаааа

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
          Тук се трият мнения като за световно.
          Да повторим, защо страна като Русия (самая магучая),
          има нуждата от вожд като Путин?
          Защо на високо технологичните и високо интелигентни руснаци,
          им е необходимо, да продължават да имат вождове?

Коя година сме, че забравих...?

Къде видя война, по телевизора нищо не казват!...
          Тотално объркване!

Коментар

• Тук се трият мнения като за световно.
            Да повторим, защо страна като Русия (самая магучая),
            има нуждата от вожд като Путин?
            Защо на високо технологичните и високо интелигентни руснаци,
            им е необходимо, да продължават да имат вождове?

Коя година сме, че забравих...?

Къде видя война, по телевизора нищо не казват!...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff
              Защо Путинът Ви е с толкова голяма власт? Защо е този култ? Коя година сме..
              Годината е 2014-та, а причината е, че в 2014 г. срещу Русия се води война! Във военно време главнокомандващия има повече власт отколкото в мирновременно. така е било откакто свят светува във всяка държава по света. Ако искате руски главнокомандващ с по-малко власт, то единственият път е да спрете войната срещу Русия...

Путин няма по-голяма власт в Русия отколкото Обонго има в САЩ. Разликата е само в това, че САЩ притежават пропагандните информационни канали и промиват мозъците на нещастните зомбирани папагали за да демонизират Русия и плюят срещу всичко руско!
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                Да повторим...
                Явно единствената надежда на Обонго да надделее срещу Русия е да спечели Китай? Само че няма с какво да ги купи...хаха...
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                  На мен ми се е случвало като по-млад да поработвам лятото из Дания и гадовете ми плащаха само 25 пъти повече
                  И защо те изритаха от там та се принуди да се върнеш в БГ и да получаваш 25 пъти по-малко?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Затова ли Обонго и икономическите му съветници са в треска заради китайското икономическо чудо? Същият този социализъм, който ти отричаш, само за 20 години извади от мизерията 1 милиард китайци!

Хайрсъзов, и друг път съм ти го казвал... Човек трябва да гледа по-далеч от носа си, за да дава акъл на другите!
                    Форка,

заминавай в Китай, бря - да видиш как в стая от 15 кв.м. спят по 20 души.
                    -----------------------------------------

Заминавай и за Русия да те плющя - какво ми надуваш главата по цял ден с глупости?
                    -----------------------------------------

Почвам да ви питам поотделно наред:

Форка, ти на газ ли у вас? ( отопление, готвене ) по тръба?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Затова ли Обонго и икономическите му съветници са в треска заради китайското икономическо чудо? Същият този социализъм, който ти отричаш, само за 20 години извади от мизерията 1 милиард китайци!

Хайрсъзов, и друг път съм ти го казвал... Човек трябва да гледа по-далеч от носа си, за да дава акъл на другите!
                      Да повторим...

A 'Historic Moment': China's Ships Head to RIMPAC 2014
                      For the first time, Chinese ships are on their way to participate in the international RIMPAC naval exercises.

Four Chinese ships set sail on Monday, on their way to take part in the Hawaii-based RIMPAC international maritime exercise. This year’s RIMPAC will feature participants from 23 nations, with China joining for the very first time. According to Chinese media reports, China will be represented at RIMPAC by the Haikou (a missile destroyer), the Yueyang (a missile frigate), the Qiandaohu (a supply ship), and the Peace Ark (a hospital ship). 1,100 Chinese officers and soldiers will take part in the drill, including a diving squad and a commando unit.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                        Знам Монти, голяма трагедия е На мен ми се е случвало като по-млад да поработвам лятото из Дания и гадовете ми плащаха само 25 пъти повече, отколкото бяха пенсиита на родителите ми Чувствах се ужасно експлоатиран и всеки ден тайно се надявах да дойде червената армия и да ме спаси, но уви тя не спасява неблагодарниците
                        Дойде ли 113 въздушно преносима.... щото тя е в корен в момента...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                          Историята много добре показва кой строй е успешен. Няма какво да точите лиги по социализма, видя се много добре, че е крайно неудачен, неприложим и негоден.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

така ли.....
                            Случайно да знаеш че имаше 200 К дървосекачи в Сибир , градинари в Унгария ,чехия ,германия ....какво се различава разните разносвачи на пици в Щатите , дървосекачи в канада и овчарив Австралия....
                            Да не говорим за катуните в Париж и Бордо , чистотата на българските турци в в берлин и Дюселфдорф и циганите в Швеция и дания....
                            Предложение за решение на ЕС от преди няколко дни за взимане на решение между меркел и Камерън ..нови мерки за спиране на придвижването от Румъния и България...
                            Аиде спри се...
                            че ще ми дожалее за Борбончо и факушка....
                            Знам Монти, голяма трагедия е На мен ми се е случвало като по-млад да поработвам лятото из Дания и гадовете ми плащаха само 25 пъти повече, отколкото бяха пенсиита на родителите ми Чувствах се ужасно експлоатиран и всеки ден тайно се надявах да дойде червената армия и да ме спаси, но уви тя не спасява неблагодарниците

Коментар

• Историята много добре показва кой строй е успешен. Няма какво да точите лиги по социализма, видя се много добре, че е крайно неудачен, неприложим и негоден. Какво има сега да се ронят сълзи по Русия и идеите на червените слабоумни идеолози?
                              Срам нямате ли, да се наричате привърженици на социалистическата идея. Смятате ли, че като дъвчете едно и също всеки ден, някой ще грабне червеното знаме и ще тръгне да събаря демокрацията, колкото и неуспешна да е тя? Само с какво безсрамие тук се прокарват тези и виждания, забранени в половината бял свят със закон. Повтарят се ден след ден, като се считат за нещо нормално, за равноправна част от спорове и дискусии. Когато повтаряш една лъжа достатъчно пъти, тя става истина, нали? Не забравяйте, че защитавате една лъжа!

Коментар

• Я колко интересно...

A 'Historic Moment': China's Ships Head to RIMPAC 2014
                                For the first time, Chinese ships are on their way to participate in the international RIMPAC naval exercises.

Four Chinese ships set sail on Monday, on their way to take part in the Hawaii-based RIMPAC international maritime exercise. This year’s RIMPAC will feature participants from 23 nations, with China joining for the very first time. According to Chinese media reports, China will be represented at RIMPAC by the Haikou (a missile destroyer), the Yueyang (a missile frigate), the Qiandaohu (a supply ship), and the Peace Ark (a hospital ship). 1,100 Chinese officers and soldiers will take part in the drill, including a diving squad and a commando unit.

RIMPAC, the largest joint maritime exercise in the world, is hosted every two years by the U.S. Pacific Fleet. This year’s exercises are scheduled to last from June 26 to August 1. The exercise is officially described as “a unique training opportunity that helps participants foster and sustain the cooperative relationships that are critical to ensuring the safety of sea lanes and security on the world’s oceans.” Exercises during RIMPAC will touch on a variety of capabilities, including disaster relief, counter-piracy operations, mine clearing operations, and anti-submarine and air defense exercises.

At the last RIMPAC exercise in 2012, China was upset by the fact that Russia and India participated for the first time, but Beijing did not merit an invitation (India did not end up sending a ship, but was represented by command staff). Chinese media denounced RIMPAC as an attempt to contain China’s rise by forging U.S. military relationship with other Asia-Pacific nations.

http://thediplomat.com/2014/06/a-his...o-rimpac-2014/

Тази година без Русия, но с Китайската народна република...

http://www.cpf.navy.mil/rimpac/2014/participants/

Коментар

Working...
                                X