IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Трейдъров,
    на мен ми е омръзнало да обяснявам на неграмотници ( и то БГ-ейски ).
    Виж си критериите да си Империя как се дават и какви изисквания се покриват.
    Ограмоти се малко и не ме ядосвай!!!
    Marandi, като чета какви мъдрости списваш тук и ми дойде една идея за теб
    Остави ги тия неграмотници по форумите, и започвай да пишеш във Wikipedia за "Империя България"
    Като свършиш, ще ни повикаш, ще четеме и ще цъкаме онемели

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Знаем, знаем ...Наполеон.
      Ти още в детската градина пребиваше всички курсанти, сега вече ще разбиеш цяла Русия барабар с Путин и ще завладееш Китай поне до Великата китайска стена, която е издигната да пази дребните жълти копелета от Тебе.
      Чували сме го вече много пъти.
      Ох недей че ще вземе да ни го повтор още 100-200 пъти и току виж сме го и повярвали
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Той по едно време разполагаше с трилион долара в хазната, това за много пари за клепитата и затова му се наду носа и стана като камба.
        D.Y.F-091066

Коментар

• marandi

На руснаците цъфтежа им сега е от ден до пладне, нищо няма да избият. Путин ще свърши и тази мръсна работа - Русия да е заобиколена от приятелски настроени държави. Последствията от неговите глупости трудно ще се заличат.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            Не се знае, САЩ ще успяват до време да обърсват нещата във всички държави които искат да се изчистят от крадци и диктатори. Тайна ли е че за тях крадците и диктаторите са изгодни - изнасят петрол, местното население върви пеш и парите които получават за петрола ги изнасят на Запад, чиста работа. Не може да продължи вечно обаче.
            Какво става с Езика?

Защо Кирил и Медко са покровители на Европа?

От 60 държави в Европа имаш само 3 признати езика като единият е "мъртъв".

1. Латински.
            2. Гръцки.
            3. Кирилица.

Ко ста'а ...... ?

П.П. Руснаците искат да ви избият и затова се вземат мерки - че както са растяли като територия - така могат и да спихнат.

Не може да нападаш дядо си - от позицията, ама аз съм млад и силен - Капиш?
            Last edited by marandi; 14.06.2014, 14:00.

Коментар

• gigow

Не се знае, САЩ ще успяват до време да обърсват нещата във всички държави които искат да се изчистят от крадци и диктатори. Тайна ли е че за тях крадците и диктаторите са изгодни - изнасят петрол, местното население върви пеш и парите които получават за петрола ги изнасят на Запад, чиста работа. Не може да продължи вечно обаче.
              D.Y.F-091066

Коментар

• "Дойче веле" задава правилния въпрос, но дава грешния отговор.

Защо всичко това се случва в Ирак?

Опасността от разпадане на Ирак е съвсем реална.

................................
                Ислямистите от ИДИЛ /Ислямска държава в Ирак и Леванта/ завладяха важни градове в Северен и Западен Ирак. Тази сунитска терористична групировка произлиза от различни други екстремистки групировки. Всички те са се борили срещу американската окупация на Ирак и правителството в Багдад. ИДИЛ е едно от разклоненията на терористичната мрежа на Ал Кайда, което обаче през 2013 година се противопостави на инструкциите, идващи от Ал Кайда. Армията на ИДИЛ, ръководена от Абу Бакр ал Багдади контролира значителни области в Сирия и Западен и Северен Ирак. Тя цели създаването на строго ислямска държава в региона между Средиземно море и река Тигър.
                ...............................
                Сунити... шиити.... ислямисти.... марионетно правителство.....

Дрън, дрън!

Американците разрушиха една държава. Вярно, държава с авторитарен режим, ама светски.
                САЩ поддържаха до преди 4 месеца тези джихадисти от ИДИЛ, за да се бият срещу друг светски режим в мюсулманска държава. И очакват какво? Благодарност?
                ИДИОТИ!

След година-две "Дойче веле" ще задава същия въпрос и ще дава грешните отговори и за Украйна.
                Където е стъпил кракът на американските агресори, нищо добро не е станало с тази държава.
                Така стана едно време в Ливан.
                Така стана в Ирак.
                Така стана в Сирия.
                Така стана в Либия.
                Не управляваха ли едно време САЩ и Иран? Управляваха го и още как!
                Нямаше ли американски войници в Сомалия? Какво е сега Сомалия? АД!
                Ами Афганистан? И там ще има голямо куроядене след като се изтеглят американските войски.

Така ще стане и в Украйна.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  Това за което говориш не е било държава пък камо ли империя. Бил някой си император ама на баба му хвърчилото.Колкото и Путин ще стане император като разбие Русия, мечтае си долара и еврото да изчезнат та да изчезне дълга на Газпром дето му го направиха неговите приятели евреи пък той го тупна на сметка на държавата.
                  Трейдъров,

на мен ми е омръзнало да обяснявам на неграмотници ( и то БГ-ейски ).

Виж си критериите да си Империя как се дават и какви изисквания се покриват.

П.П. Най-малко мога да те сцепя на език - не само на титла, защото 3-тия език на ЕС признат се води Кирилица.

А, не шльокавица = руски

Ограмоти се малко и не ме ядосвай!!!

Масквичите се опитват да ви избият много отдавна - най-малкото може да напишеш в гугъл: Петър Велики езикова реформа.

Демек - той отнема титлата на Волжска България тогава - ама пак не Империя, защото няма Език.

Ограмоти се, че БГ матрьошките сте много зле наистина. От векове се опитват да ви окрадат. Не е от днешното Джудже!

Капиш?
                  Last edited by marandi; 14.06.2014, 13:48.

Коментар

• marandi

Това за което говориш не е било държава пък камо ли империя. Бил някой си император ама на баба му хвърчилото.Колкото и Путин ще стане император като разбие Русия, мечтае си долара и еврото да изчезнат та да изчезне дълга на Газпром дето му го направиха неговите приятели евреи пък той го тупна на сметка на държавата.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Бате Пешо

Познавах се с тези които правеха същото с черешите в Кюстендилско, нали знаеш как завършиха. На този края му ще е същия, нищо че се изживява като император.
                      И САЩ няма да могат да му помогнат !
                      Last edited by supertrader; 14.06.2014, 13:27.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        И на Вашингтон....
                        Бат' Пешов,

според съвременната хронология за цивилизация - УСА са твърде "младички" спрямо нас.

Не искам да ги обиждам - ама какво да сравняваме кто техния фолклор, ако си чел по темата е - бил индиански?

Хубаво - значи Католицизмът отива през Великите Географски открития и избива една камара древни цивилизации, които просто не са открили още колелото.

И понеже "ние" сме по-силни ги избиваме до дупка с болести и оръжие.
                        -------------------------------------------------------------------

Ако прегледаш статистиката за Русия - техния фолклор се води циганския и разни честушки като музикален фрагмент.

Демек - това са низши раси за БГ Империя, че да ги коментираме.

П.П. Най-големият враг на БГ в момента е Русия и те няма да престанат да ви нападат докато не ви избият до дупка.

Едва, когато не остане жив Българин по Света - Русия ще си припише Фолклора и Историята ви.

Защото тия неща не се купуват с пари или газ
                        --------------------------------------------------------------------------------

Ти защо не си купиш титла "Княз на .страна Х........." - нали си пачка?
                        Last edited by marandi; 14.06.2014, 13:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                          https://www.youtube.com/watch?v=vliXWerlLrw

Не е лошо преди коментари да се чуе този украинец!!!
                          Няма как хунтата да победи!

Коментар

Няма да съм аз, Шапка

Прекалено съм добричко. Ще ви стартирам само процеса по обединяването на БГ империя, че ми е болно да гледам пенсионирани военни - вместо да стъпват гордо по улиците на Париж и Китай - да пишат глупости по форумите с цел някой лев.

Това някой ден трябва да спре и да си радваш на внуците.

Ха, наздраве!
                            И на Вашингтон....

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Ти още в детската градина пребиваше всички курсанти, сега вече ще разбиеш цяла Русия барабар с Путин и ще завладееш Китай поне до Великата китайска стена, която е издигната да пази дребните жълти копелета от Тебе.
                              Няма да съм аз, Шапка

Прекалено съм добричко. Ще ви стартирам само процеса по обединяването на БГ империя, че ми е болно да гледам пенсионирани военни - вместо да стъпват гордо по улиците на Париж и Китай - да пишат глупости по форумите с цел някой лев.

Това някой ден трябва да спре и да си радваш на внуците.

Ха, наздраве!

Коментар

Шапка,

Затова моя милост ви пребиваше по дискотеките като вземете да се правите на отворени и да притеснявате момичетата.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X