If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Баща ми ми е разказвал, за двама съветски другари, изпратени да обучават българския персонал в едно производство на Нефтохим през 80-те. Та тези двамата - Коля и Миша (примерно, че не им помня имената) за има няма три месеца унищожили (без мезе) две трети от 200 л. бидон с някаква италианска почистваща течност на спиртна основа...
Чета, че Порошенко обявил едностранно спиране на огъня и се радвам, че разума и надделял и вече не иска да игре играта на ескалация на Путлер и неговите путинославни терористи, кланящи се на долара, рублата, Кремъл, Сталин и Кадиров. Обаче какво виждам малко по-късно:
И си викам "Ах ти Порошенко, коварен фашистки олигарх такъв, значи си решил да изчакаш наемниците на Путлер и местните полезни идиоти да се самоизтребят!"
"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Да знам, но как се е надула цената от 1.05 да кажем до 3.4 долара за галон ? Мистериозно .
Погледнах и цената на пропана доста е висока вече там, а преди 7-8 години беше 1.4 долара за галон.
То и бензина беше $1.4-2 преди 7-8 години, ама сега е $3.50-4
Коментар