IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Блядовете се напили и самовзвривили - нищо ново.
    Баща ми ми е разказвал, за двама съветски другари, изпратени да обучават българския персонал в едно производство на Нефтохим през 80-те. Та тези двамата - Коля и Миша (примерно, че не им помня имената) за има няма три месеца унищожили (без мезе) две трети от 200 л. бидон с някаква италианска почистваща течност на спиртна основа...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      нарушил го е ...
      Ако наистина го е нарушил значи я е подкарал съвсем по путлерски.
      "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

...

Kaзваш, хуйловците прекалили със самагона?

Коментар

Е, то ако не е лично по нареждане на Путин, не се брои...
          налЕ...
          Язък за хората ...
          Ако имаш предвид всичките жувищи в регионите - да.

Иначе няма жертви при думването на тръбата.

П.П. В Краснойрски ли беше пред дни им думна рафинерия на блядовете за нефтопродукти, ама то това не се брои - там имаше жертви доста.

Коментар

Слепоков,

то това малко като взврива на газопровода.

Украйна обвинява Русия, че техни хора са го думнали.

Русия обвинява Украйна, че не може да си го пази
            Е, то ако не е лично по нареждане на Путин, не се брои...
            налЕ...
            Язък за хората ...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

нарушил го е ...
              Слепоков,

то това малко като взврива на газопровода.

Украйна обвинява Русия, че техни хора са го думнали.

Русия обвинява Украйна, че не може да си го пази

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                A вие взехте ли си патриотични вьетнамки???
                Тия цени в рупли ли са?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
                  Чета, че Порошенко обявил едностранно спиране на огъня ...
                  нарушил го е ...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• A вие взехте ли си патриотични вьетнамки???

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Няма взрив, със спирането на газта е било ясно че ще стане и такова нещо да гръмнат газопровод.
                      Трейдъров,

ей днес офиално го потвърдиха, че е взвривен от бомба поставена отдолу.

Слушай Русото к'ви ги шпреха - аз мога тоя газопровод да ти го думна и без бомба.

П.П. Щото не съм инженер според бат' ти Пешо

Коментар

• Чета, че Порошенко обявил едностранно спиране на огъня и се радвам, че разума и надделял и вече не иска да игре играта на ескалация на Путлер и неговите путинославни терористи, кланящи се на долара, рублата, Кремъл, Сталин и Кадиров. Обаче какво виждам малко по-късно:

И си викам "Ах ти Порошенко, коварен фашистки олигарх такъв, значи си решил да изчакаш наемниците на Путлер и местните полезни идиоти да се самоизтребят!"
                        "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          я дай линк от достоверен източник за тези 40 милярда на путин .....щото ми се чини че е поредната брадата лъжа......в стил НПО
                          Отделу финансовой разведки Госказначейства США удалось обнаружить его личный счет в одном из банков Швейцарии, на котором, как сообщает британское издание The Times, лежит примерно 40 миллиардов долларов, украденных у российских бюджетников

US ready to target Russian president’s hidden $40bn stash

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            Да знам, но как се е надула цената от 1.05 да кажем до 3.4 долара за галон ? Мистериозно .
                            Погледнах и цената на пропана доста е висока вече там, а преди 7-8 години беше 1.4 долара за галон.
                            То и бензина беше $1.4-2 преди 7-8 години, ама сега е $3.50-4

Коментар

• http://en.wikipedia.org/wiki/Putin_huylo!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                И бягайки , свалят по един Су 25 и тряскат по някой и друг танк за разнообразие......
                                А недей така да разтрисаш на барбито въздушната кула която си е подредил....

п.п.
                                Според мен тоя е тръгнал към Киев , ма щом барбито казва друго.....
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X