If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
така е но когато другата страна те напъва с 20-тина танка и 5 - БМП си викаш ех и аз да имах такива .......
Последните конфликти показват нуждата и от такива, дори и в градски условия. Само че е необходима правилна тактика и използване. По интересно е друго, в Луганск има бая голям гарнизон на или около летището. Опълчението не може да се справи с него, а ВС изпитват явна трудност да го снабдяват или пък освободят... Да видим къде ще му излезе края там.
п.с. използването на танкове е сравнително епизодично, просто явно са малко годните машини, при това с подготвени екипажи. Нищо, че Украйна наследи огромен военно-технически ресурс от СССР.
Марков,танкът е една голяма и удобна мишена....за партизански бой едва ли е подходящ.На тези опълченци,ако някой им подава данни с координати....за местоположението на войските,ще се справят и без танкове.Дори и да завземат Луганск и Донецк,украинците посмъртно не могат да се справят с партизанска война .....
така е но когато другата страна те напъва с 20-тина танка и 5 - БМП си викаш ех и аз да имах такива .......
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Нещо бъркаш, доколкото разбирам руски, английски и френски, Игорь Гиркин (Стрелков) плаче, защото "брата" от Русия не идва да му помогне да убиват повече украинци, борещи се за премахването на терористите от Украина !
Хич не ми изглежда притеснен ....говори все едно разказва за някакво учение....поне на мен така ми се струва
Вероятно техниката е в лошо състояние , но все пак по добре танк в лошо състояние отколкото никакъв си мисля. Щом свалят Т-34 от постаментите и ги подкарват значи имат сериозна нужда опълченците ....
Марков,танкът е една голяма и удобна мишена....за партизански бой едва ли е подходящ.На тези опълченци,ако някой им подава данни с координати....за местоположението на войските,ще се справят и без танкове.Дори и да завземат Луганск и Донецк,украинците посмъртно не могат да се справят с партизанска война .....
"Ловците на глави" понякога си намират майстора.Едно е да стреляш срещу цивилни,друго е срещу хора с по две военни академии и 10г стаж в Афганистан и Чечня.Играчка-плачка....
Защото американската, френската и всякаква друга сволач, накараха брат- брата да убива.....
Нещо бъркаш, доколкото разбирам руски, английски и френски, Игорь Гиркин (Стрелков) плаче, защото "брата" от Русия не идва да му помогне да убиват повече украинци, борещи се за премахването на терористите от Украина !
Вероятно техниката е в лошо състояние , но все пак по добре танк в лошо състояние отколкото никакъв си мисля. Щом свалят Т-34 от постаментите и ги подкарват значи имат сериозна нужда опълченците ....
Те плениха и поне три Т-64БВ, ама липсват данни за тяхното използване досега, освен разни разходки. Или нямат снаряди за тях, или пък екипажи, а може би ги пазят... Тия със свалянето на антики от ВСВ са готини методи за морална подкрепа. Ама едва ли стават за нещо, пък и да стават, се опира пак до наличност от боеприпаси.
Марков, нищо не казваш за загиналата 59-годишна "бременна" жена в Одеса...
Болшинството от него е в много лошо състояние. Иначе, в момента от едната страна я карат на леко стрелково оръжие, а от другата вкараха и крупнокалибрената артилерия, след самолетите, вертолетите и танковете... Такие дела там, само че това няма да им помогне. Украинската армия е на кътни зъби и остатъци, а подготовката, мотивацията и морала на нац. гвардия и подобни е около нулата. Толкоз. Разбира се, РФ няма да се намеси, поне засега.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
"Ловците на глави" понякога си намират майстора.Едно е да стреляш срещу цивилни,друго е срещу хора с по две военни академии и 10г стаж в Афганистан и Чечня.Играчка-плачка....
Има и клипове в тубата с пленени и убити... може да ги потърсиш, ако ти се занимава да пускаш подобни кървища. Ама, то там си е война, така че...
Ми разбира се че ще ги въоръжат , ти какво очакваш тежко воъръжените фашаги да се бият " равностойно " с въоръжени с колове и брадви опълченци ли.
Това е равностоино само в очите на Обонговците.
Даже с чудя защо заловеното в Крим Украинско оръжие, танкове,БМП и т.н. защо още не е предадено на опълченците от Новорусия ..... че тогава да видят фашагите кон боб яде ли......
Болшинството от него е в много лошо състояние. Иначе, в момента от едната страна я карат на леко стрелково оръжие, а от другата вкараха и крупнокалибрената артилерия, след самолетите, вертолетите и танковете... Такие дела там, само че това няма да им помогне. Украинската армия е на кътни зъби и остатъци, а подготовката, мотивацията и морала на нац. гвардия и подобни е около нулата. Толкоз. Разбира се, РФ няма да се намеси, поне засега.
Коментар