IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Къде е шурей?

Пил съм и ще жертвам едни 2000 лв глоба за ю.л. - ама няма значение.

Важното е да се помогне на хората. Дай адрес и тръгвам?
    Някъде към ЖП Гарата. Споко ше се оправят, но благодарско за предложението...

А сега по темата....

Коментар

• жан валдан иде

Честито българя! бати ви предупреди преди 10 мвсеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        Абе добре, добре ама шурея цял ден чисти наводнения склад....

А за Варна DMS VARNA на 17777....
        Къде е шурей?

Пил съм и ще жертвам едни 2000 лв глоба за ю.л. - ама няма значение.

Важното е да се помогне на хората. Дай адрес и тръгвам?

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Факи прибирай се в България, потвърди че Америка си няма нищо общо с образа, който се създава от местния НПО-гювеч

Той не е Факю, а е тя, и не е в САЩ - това отдавна го разбрахме, както и енглиша му...

Но, да не храним трола.

Стрелков реве от бая време, но май напоследък е станал неква станция, ама ми се струва, че руснаците не искаха да се стига до война там. Само че местните явно никак не искат да ги управлява новото "правителство" в Киев. И резонно фанаха оръжието, а това, че зеха да им пращат разни сектори, вече съвсем катализира процесите.

Коментар

Защо - не им пратихте палаткови лагери с одеала и храна и вода?
            Така е по добре

http://www.odnako.org/help_donbass/

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
              Макс, кодирано ли си говори стрелков с путю?
              Факи прибирай се в България, потвърди че Америка си няма нищо общо с образа, който се създава от местния НПО-гювеч

Коментар

• Кратко и ясно, могат да го потвърдят кухите демократични кратуни дето дзупаха на Майдана на Костов , Хто не скаче, тот Москаль.......... Пардон, Кой не скача е червен!

Пол Крейг Робертс: «Доверчивые простофили» будут сожалеть о Майдане до конца жизни
                http://ruposters.ru/archives/6122

Кроме того, западные СМИ не говорят всей правды о «пакетах помощи» МВФ. СМИ сообщают, и украинцы им верят, что МВФ спасет страну, предоставив ей миллиарды. Но в реальности, пишет Робертс, Украина «никогда не увидит ни одного доллара МВФ». На самом деле, МВФ передаст деньги, предназначенные Украине, западным банкам, а те на эту сумму уменьшат долг Украины. В итоге Украина будет должна не банкам, а МВФ.

Таким образом, резюмирует Робертс, «прямой результат наивных протестов на Майдане – более низкий уровень жизни, рост коррупции, потеря суверенитета в экономической политике и передача государственной и частной собственности в руки Запада».

А попав «в когти НАТО», Украина еще и окажется в военном союзе против России, и российские ракеты будут нацелены на нее. Для России и Украины с их тесными связями и общей историей это равносильно трагедии. Если «западное мародерство и стремление Вашингтона к мировой гегемонии» разделят Украину и Россию, это будет позором и преступлением, отмечает американский экономист.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Макс, кодирано ли си говори стрелков с путю?
                  Навремето, когато Католицизмът избива цяла Северна и Южна Хамерика - да ги "покръства" ..... и да насажда фритчата, че Земята е плоска - като са изгаряли всеки, който твърди, че се върти .....

Днес Путьо си мисли, че е същото, ама не е.

БГ сте благословени да ви плющя и при вас почти няма да има трус, но изпускате инициативата.

Не е работа на Украйна да доказва, че са БГ-ейци - но можете поне да подкрепита хората.

Украйнци/Руснаци - на кого му пука как се самоиндефицират. Защо - не им пратихте палаткови лагери с одеала и храна и вода?

Коментар

Кандов,

ти наистина не ме разбираш. Това, което в момента ви залива - ще ескалира догодина.

Аз ви казвам как да се предпазите и не ми е до сини и бембяни. Не ви е там проблема.

П.П. Още нищо не сте видели - помогнете сега на хората на във Варна.

Търново сме ОК - не слушайте медиите.
                    Абе добре, добре ама шурея цял ден чисти наводнения склад....

А за Варна DMS VARNA на 17777....
                    Last edited by kandid; 20.06.2014, 21:52.

Коментар

............
                      Кандов,

ти наистина не ме разбираш. Това, което в момента ви залива - ще ескалира догодина.

Аз ви казвам как да се предпазите и не ми е до сини и бембяни. Не ви е там проблема.

П.П. Още нищо не сте видели - помогнете сега на хората на във Варна.

Търново сме ОК - не слушайте медиите.

Коментар

• Макс, кодирано ли си говори стрелков с путю?

Коментар

• Кандов,

спри се, че ставаш като Соколовски - и двата "лагера" не мога ви трая. Обанго и Разфиткин
                          --------------------------------------------------------------

Война в Украйна ще свърши около 2035 г., когато ще се признаят за Българи. До тогава ще отричат.[/QUOTE]

Ше ме извиняваш, ама с Обонго общо нямам...а иначе смятам за изключително важно да се опонира на руската пропаганда...

Ето днес попадам на един текст на Ванчо Михайлов, за обстановката в България в началото на 40-те, което е абсолютна аналогия на днешните времена...

Навремето звенарите, между които имаше и офицери, обясняваха своята омраза към ВМРО с факта, че аз съм бил “човек на Цар Бориса”. Аз, разбира се, предпочитах да ме обвиняват, че съм човек на Цар Бориса, когото не съм виждал, отколкото да бъда като тях, човек на крал Александър сръбски. Впрочем, колко работи още трябваше да преглъщам и да мълча, за да пазя, преди всичко, престижа именна на тая армия, в която дори и шпионството беше пуснало вече корени.
                          Казасов можеше да пише памфлети, като "Аз обвинявам” в защита на шпионите, пък аз трябваше да мълча и да не казвам, че сам щабът на войската бе в дирите на предателите, и да оставя всичките криви дърва да се стоварят върху гърба на организацията. Скоро след това предатели те бяха тържествено реабилитирани, а
                          пък аз трябваше да бягам в чужбина, като офицерът, който ме улесни при бягството – кап. Тошев – бе уволнен и хвърлен в затвора. Седем смъртни присъди против мене трябваше да увенчаят делото на истинските предатели. Шпионството у нас, като че ли, стана благородно занятие. Да се върши предателство бе обикновено нещо, като да отидеш на кино, в кафене...
                          И сега предателите се разхождат свободно, необезпокоени от никого. България бе национално тежко болна и сега не е още излекувана. И сега в София свободно шетат и сръбските агенти, и английските, и съветските. “Гемето” не е сам. Неговите другари са свободни. Аз ще се върна в България, когато тя почне национално да заздравява, сиреч, когато почнат да обръщат гръб на предателите и публично да ги заплюват...
                          Last edited by kandid; 20.06.2014, 21:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                            То тва е ясно, ама хора си трябват. Не е случайно, че наскоро бяха обявили от ДНР, че им трябват хора, поне трактористи. Важно е доколко са окомплектовани с боеприпаси и т.н. Абе много сериозно се затегнаха нещата там, ама много. Отделно, че РА не спира с трупането на хора и техника...
                            Поизправил е гребена Игор Иванович, мисля че комуникира кодирано с хората си в Кремъл и армията на Русия

Стрелков: Одно движение российских войск к границе ликвидировало прорыв в наш тыл
                            http://vz.ru/news/2014/6/20/692093.html

«Рад, что призыв о помощи к России не остался неуслышанным – одно движение российских войск к границе ликвидировало прорыв укров в наш тыл. Ситуация резко изменилась. Утром мы готовились отражать решительную атаку, а сейчас... не скажу, что готовимся делать», – говорится в сообщении Стрелкова, размещенном в соцсетях.

Развернулись (украинские силовики) и ушли в полном составе. В Ямполе снова наша боевая группа (из Лисичанска) – к ней стягиваются из леса те бойцы, кто вчера не сумел прорваться через мосты на южный берег. Занимают прежние позиции», – сообщил он.

Коментар

Open Russian invasion into Ukraine has begun

[/QUOTE]

Кандов,

спри се, че ставаш като Соколовски - и двата "лагера" не мога ви трая. Обанго и Разфиткин
                              --------------------------------------------------------------

Война в Украйна ще свърши около 2035 г., когато ще се признаят за Българи. До тогава ще отричат.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                                Путя ще им прати някои сандък застояли снарядчета .....виж проблема с хората е сложен.....вероятно има много доброволци но повечето нямат никакъв опит , пък с танкове да не говорим........

Не съвсем, значителна част от опълченците имат и опит в Афганистан, или поне така се твърди по различни СМИ. Ама танкисти и механик-водачи на др. вид техника, едва или имат много. Отделно, че ГСМ, боеприпаси и т.н. По-важното е друго, че ще притиснат ония в Киев към спиране на огъня, а може и най-после да решат да тръгнат към федерализация...

Коментар

Working...
                                X