Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМа ти едно говориш друго вършиш.Карай да върви кат за тебе става
Бе, аз мога да му го преведа, ама трябва да го изнасям на фактура. Затова да ми го преведе той и да ми го пусне на БГ какво толкоз се е сетил
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТи не разбра ли, че развален Български не чета и прескачам? ( пардон рушки )
Това е БГ форум и затова сега съм ви подкарал на инглиш линк-чета, понеже няколко пъти споменах, че още в Общите условия сте се съгласили да използвате само БГ език.
Щом с месеци наред ви трая шльокавицата - сега ще къпим на инглиш.
Барби да почва с френч и така ....
П.П. Преведи ми го на БГ и ще го прочета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеПонеже виждам че разбираш от много работи, хайде преведи тази статия http://rusvesna.su/economy/1405537028
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеПонеже виждам че разбираш от много работи, хайде преведи тази статия http://rusvesna.su/economy/1405537028
Това е БГ форум и затова сега съм ви подкарал на инглиш линк-чета, понеже няколко пъти споменах, че още в Общите условия сте се съгласили да използвате само БГ език.
Щом с месеци наред ви трая шльокавицата - сега ще къпим на инглиш.
Барби да почва с френч и така ....
П.П. Преведи ми го на БГ и ще го прочета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБре, аз съм си в реалността, ама БГ матрьошките сте далеч от нея.
П.П. Понеже ми е ясно, че си тотално неграмотен икономически и финансово да ти преведа списъка на Обонго.
Удря им 3 сфери - енергиен, военен и финансиращите ги баМки като сектори.
В превод - нямат право да търгуват с/в доларес.
Обади ми сега какво мисли пуевенската ентелигенция в какво ще си продава оръжието и енергията? В рупли ли, дето никой ги не иска и затова търчи като бито псе да проси проекти в Китай и Бразил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеВ света се случва не това което витае в главата ти.Гейлостан е наритан отвсякъде.Много народи се надигнаха срещу тиранията и са готови и на съюз с дявола само да спрат грабежите и робството от Гейлостан.Най добре ще е Русия да закара ракети в страните които имат най големи дългове към Гейлостан и да им забранят да ги обслужват
П.П. Понеже ми е ясно, че си тотално неграмотен икономически и финансово да ти преведа списъка на Обонго.
Удря им 3 сфери - енергиен, военен и финансиращите ги баМки като сектори.
В превод - нямат право да търгуват с/в доларес.
Обади ми сега какво мисли пуевенската ентелигенция в какво ще си продава оръжието и енергията? В рупли ли, дето никой ги не иска и затова търчи като бито псе да проси проекти в Китай и Бразил
Last edited by chronos; 17.07.2014, 12:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПак бъркаш желаното с реалностите.Ще ти се наложи да осъзнаеш факта че Путин мое да строши зъбите на когото си поиска.А да видим кой е тоя ербап дето ще закара Путин в Хага?Кой?Това не е Радко Младич нито Милошевич.Кандитко осъзнай се бе.Имаш проблясъци от време на време.Ти би ли се озъбил на Кобрата или на Кличко?Искаш ли да опиташ да ги закараш в Хага?
Че то всяко 20-годишно българче може да го рита оттук до Масква и обратно.Last edited by chronos; 17.07.2014, 12:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеВоювайте, воювайте, че Обонго каза и го нацепи немит на Джуджи.
Питай ся плевенската ентелигенция да ти го преведе какво значи това
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
П.П. Той вдява от всичко. Даже изцепи, че по време на Руско-Турската война 1877-78г. в Османска империя имало граждански вълнения, с което изуми съвременната История
Той откъде да знае, че Турция става република едва в 1923 г. - само с 40 години леко не "налучка". Ма, важното е да ръси акъли по форумите.Last edited by chronos; 17.07.2014, 12:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеНа 16 юли 2014г. добивът на нефт и газов кондензат в Русия е намалял спрямо 16 юли 2013г. с около 1,1305 %. Как ще се отразят, според вас, новите санкции върху добива на нефт и газов кондензат в Русия?
Как стоят нещата със засетите площи в Украйна тая година ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМдааа, лека полека Путлер отива към Хага...
Жители Ростовской области выложили видеодоказательства того, что "Грады" стреляют по силам АТО из России
http://gordonua.com/news/separatism/...sii-31986.html
Вчера матрошляците качваха хуйлостанска пропаганда за това как в гр. Гурково лекували украински военнослужещи, а днес има и видео, как ги "лекуват"..... с ГРАД от същия гр. Гурково...
Коментар
-
Мдааа, лека полека Путлер отива към Хага...
Жители Ростовской области выложили видеодоказательства того, что "Грады" стреляют по силам АТО из России
http://gordonua.com/news/separatism/...sii-31986.html
Вчера матрошляците качваха хуйлостанска пропаганда за това как в гр. Гурково лекували украински военнослужещи, а днес има и видео, как ги "лекуват"..... с ГРАД от същия гр. Гурково...
Коментар
-
На 16 юли 2014г. производството на хамбургери Бик мак в САЩ е намалял спрямо 16 юли 2013г. с около 3,4305 %. Как мислите ,според вас американките са решили да стават от американски свине на фини европеики , или поради санкциите към към Русия населението на САЩ обеднява?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар