23 американци на борда
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАми да ти кажа аз не съм чул ИКАО официално да е затваряло този коридор, освен това обърни внимание, че полета е Амстердам-Куала Лумпур, а познай как се лети на такова разстояние и има ли възможност много много да се отклонява подобен полет... обърни внимание на височината на полета и обърни внимание, кой има техническата възможност да свали самолет от такава височина....
Но както казах, като въоръжиш хуйлостански шимпанзета с ракети... какво друго можеш да очакваш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеМа ти верно ли бе??? И като се окаже, че самолета е свален от украински щурмовак, веднага ще се плеснете в челото и ще кажете, че "терористите" са го откраднали, след което някой ветеран от ВСВ го е подкарал и нацелил самолета, докато е слушал речите на Хуйло....
Истината си проправя път. Треперете тролове.
Бойните мисии не са електронни игри, та кой украински пилот отива на бойна мисия в Източна Украйна, където няма противник във въздуха, въоръжен с ракети въздух-въздух???? Не ми отговаряй, няма нужда...
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеПешо, хуморът днес точно по тази тема е абсолютно неуместен !!!
300 цивилни пратени на заколение (дано да няма българи сред тях)
Тази работа не може да се остави току така - ако са руснаците - да им скъсат гъза от санкции ! Ако пък са украинците - да си заминава цялата им върхушка, барабар с новоизбрания им президент !
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеА това беше другото ми предположение, самолетът да е свален от някой от заграбените от Хуйло на Крим украински самолети, само че не вярвам да го използват в подобна операция, прекалено лесно ще се проследи...
Продължавам да мисля, че са шимпанзетата с ракетите...
Истината си проправя път. Треперете тролове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майор Деянов Разгледай мнениеДа шимпанзетата (негри) американски наемници в Украйна са го свалили....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеИнформацията започва да се потвърждава и от други места
За никого не е тайна, че в момента пилотите на украинската хунта се кът и се плаща на НАЕМНИЦИ със съмнителни качества да управляват малкото останали Фърчила. В такава ситуация, ПОДОБНА грешка е повече от закономерна.
И да поясня. С днешната радарна техника ИСТИНАТА ще излезе наяве за броени дни. Ще ми е интересно да видя тогава реакцията на форумните тролове.Last edited by Andi11; 17.07.2014, 21:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАми да ти кажа аз не съм чул ИКАО официално да е затваряло този коридор, освен това обърни внимание, че полета е Амстердам-Куала Лумпур, а познай как се лети на такова разстояние и има ли възможност много много да се отклонява подобен полет... обърни внимание на височината на полета и обърни внимание, кой има техническата възможност да свали самолет от такава височина....
Но както казах, като въоръжиш хуйлостански шимпанзета с ракети... какво друго можеш да очакваш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеА това беше другото ми предположение, самолетът да е свален от някой от заграбените от Хуйло на Крим украински самолети, само че не вярвам да го използват в подобна операция, прекалено лесно ще се проследи...
Продължавам да мисля, че са шимпанзетата с ракетите...Слава Великому Сталину!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеРИА Новости : Малайзиският Боинг 777 е бил свален от украински щурмови самолет, твърдят от Луганската народна република
17 Юли 2014 | 20:12 | Агенция "Фокус"
РИА Новости : Малайзиският Боинг 777 е бил свален от украински щурмови самолет, твърдят от Луганската народна република
„Очевидци, наблюдаващи полета на пътнически самолет Боинг 777, са видели нападение на украински щурмовак срещу него. След това пътническият самолет се е разпаднал на две части и е паднал на територията на ДНР. След нападението украинският щурмовак е бил свален и е паднал на територията на ЛНР, в района на Красний Луч.В момента се издирва сваленият самолет”, се посочва в съобщение на пресслужбата на ЛНР.
За никого не е тайна, че в момента пилотите на украинската хунта се кът и се плаща на НАЕМНИЦИ със съмнителни качества да управляват малкото останали Фърчила. В такава ситуация, ПОДОБНА грешка е повече от закономерна.
И да поясня. С днешната радарна техника ИСТИНАТА ще излезе наяве за броени дни. Ще ми е интересно да видя тогава реакцията на форумните тролове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеРавновесков нещо си се пренапрегнал и превъзбудил пак...олаби напрежението бе.
И не раздавай присъди преди да знаеш фактите .......
И факт е че в момента света е ама много на нож на Путя, и съвсем скоро превържениците на традиционното православие в русия ще усетят как метросексуалния запад ама здраво им го набива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеРИА Новости : Малайзиският Боинг 777 е бил свален от украински щурмови самолет, твърдят от Луганската народна република
А това беше другото ми предположение, самолетът да е свален от някой от заграбените от Хуйло на Крим украински самолети, само че не вярвам да го използват в подобна операция, прекалено лесно ще се проследи...
Продължавам да мисля, че са шимпанзетата с ракетите...
Коментар
-
Шведският външен министър Карл Билд е заявил в Туитър ,че ...> https://twitter.com/carlbildtВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеЗначи викаш проблем няма никакъв - преди пет дена там свален транспортен Ан, Вчера свален Су 25, обаче риск за пътнически полети НЯМА и украинските ръководители движение бодро Пропускат международния трафик над Донецк и Луганск!!!
Абе ти нас за малоумни ли ни имаш бе!!!
Руснаците (ако те са го свалили) са за затвора! Но украинското РВД е направо за РАЗСТРЕЛ!!!
Коментар
Коментар