IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Че от какъв зор да строят мост до Сахалин? Затворниците могат да ги карат и с шлепове. Ако пукне някой американофил при превоза, още по-добре.
    Аааа, не знам, не мога да обсъждам плановете на великия Путин...нали е наследник и продължител на делото на Йосиф Висарионович, та обяви, че през 2019 почва моста за Сахалин (впрочем през 2002, мисля, беше казал, че го почва 2004-та )...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Колкото построиха моста до Сахалин (също окупирана чужда територия - завзет от Япония 1945, по мародерски начин, след като американците ги осмъртиха с водородните бомби, а тук тролейбусите реват за несправедливата бомбардировка)...

П. С. Мостът до Сахалин го строят от времената на Сталин...
      Че от какъв зор да строят мост до Сахалин? Затворниците могат да ги карат и с шлепове. Ако пукне някой американофил при превоза, още по-добре.

А виж, за Крим ще им трябва път. И понеже руснаците ще ходят там масово на курорт, то ще построят магистрала. През руската Донецка област чак до руската Одеса. Ще има разклонение и за руския Крим.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Дълга на САЩ е ДЦК. Пускат се на аукцоин и който иска купува. Това добре го знаеш, но въпреки всичко виеш на умряло за фалиралия САЩ.
        Не съм чул досега да не са платили падеж на книжата си. Но виж хуйлостан за сметка на това направи дефолт '99 година. След година-две - пак.

По-надолу питах - такива като вас имат ли рубли?
        Или имате от нищо неструващи долари и евра, също като господаря ви Хуйло?
        Мастера и той лае тука, ама той дори и биткойн няма.
        Факи, аз до преди седмица държах една рубла. Не знам дали знаете, но изглежда досущ на форма , диаметър и цвят като нашите 20ст. Държах я още седмица и я пробутах в един рибарски магазин пак за 20ст.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
          Не ви ли притеснява, че вече шест години твърдите, че САЩ са фалирали, ще има хиеринфлация, долара ще се обезцени златото ще спре на първа спирка на около 10 000 долара и други подобни глупости. Един тип ми говореше за биткойна на 100 000 долара за парче. Замисляли ли сте се, че след като в продължение на шест години всичките ви прогнози са били грешни е вероятно нищо да не разборате от икономика. Според мен по-голямата част от вас никога не са търгували на пазарите или са си загубили бързо парите след което са обвинили американските имериалисти за своята некадърност.
          Сега по същество. Замисляли ли сте се каква е разликата да дължиш пари в собствена и чужда валута. Според вас възможно ли е бюджетният дефицит на САЩ за 2015 катопроцент от БВП да е по-нисък от този в Русия? Според мен не само, че е възможно а е почти сигурно. Но да се върнем към Русия войната ще бъде много тежко перо в бюджета им. Ще ги изправи пред огромни трудности. За мен най-интересното е забавянето на темпа на нарастване на паричната маса. Вече се сви само до около 6 процента. Ръста на кредитирането за физическите лица падна от 50 на 22 процента? Според вас къде ще се включи самоподдържащата се дефлационна спирала. Сякаш резервите при тази ситуация ще стигнат за около 2 години влачене по корем. После на къде? Има само един изход петрол 140 долара за барел, но ако междувременно стане 85? Тогава какво правим? Палим свещ и се молим пред мавзолея на Ленин?
          Дълговете са си дългове независимо в каква валута са.И като дълговете им са в долари да не би да им ги опростят.Ще плащат като попове или фалит.А не са ги платили а китайците и целия останал святр им таковаха мамата.Тия ги чака първобитния строй заедно с израел.Запиши си го щота аз кога говоря такива като тебе трябва да слушат внимателно и да си записват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
            Да ли са фалирали? ДА. На 100 %.
            Мислил ли си да заложиш пари на прогнозата си? Все пак сме икономически форум и се предполага, че пишещите не са от някой ПР отдел а се занимават с търговия. Притеснява ли те, че ако беше направил такъв залог през последните шест години щеше да си фалирал? Възможно ли е грешката да е в теб а не във всички останали? Пазара има склонност да бърка, но НИКОГА за толкова продължителен период от време. Възможно ли е да си направил такава грешка, която да ти е струвала много пари и затова да мразиш САЩ?
            Би ли дал някаква оценка за отделните класове активи и за регионите по света? Ще ми бъде интересно какво мислиш. За САЩ разбрах. любопитно ми е какво мислиш за български акции и за руската икономика като цяло.

Коментар

"Плащат" си дълговете с обезценени хартийки, които вече никой не иска. Факт е, нали?

Всеки се "бута" да им дава заеми за да ги поддържат още известно време на командно дишане. Към настоящата дата никой не иска да колабират и да сринат цялата световна икономика. Факт е, нали?

Това какво произвежда САЩ не засяга никого Важното е кой ще купва. Към днешна дата Ай шит и Ай пис вече не са ЖИЗНЕНО необходима стока.

Та. Кога ще фалират САЩ или вече са фалирали?
              Дълга на САЩ е ДЦК. Пускат се на аукцоин и който иска купува. Това добре го знаеш, но въпреки всичко виеш на умряло за фалиралия САЩ.
              Не съм чул досега да не са платили падеж на книжата си. Но виж хуйлостан за сметка на това направи дефолт '99 година. След година-две - пак.

По-надолу питах - такива като вас имат ли рубли?
              Или имате от нищо неструващи долари и евра, също като господаря ви Хуйло?
              Мастера и той лае тука, ама той дори и биткойн няма.

Коментар

Тц....Изобщо не ме притеснява, тъй като всеки с малко повечко мозък е наясно, че в момента САЩ вегетират единствено заради интересите на група държави, които нямат интерес да потопят света във хаос. Виж, САЩ обаче правят всичко възможно това да се случи. Що ли? Щото вече не могат да прикриват празната си копанка.

Повтори го още 10 пъти - току-виж те "огряло".

Питах те ти правиш ли разлика между вътрешен и външен дълг в собствена валута?

Ай, кат' попрочетеш малко - се пробвай опять

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                  Не ви ли притеснява, че вече шест години твърдите, че САЩ са фалирали, ще има хиеринфлация, долара ще се обезцени златото ще спре на първа спирка на около 10 000 долара и други подобни глупости. Един тип ми говореше за биткойна на 100 000 долара за парче. Замисляли ли сте се, че след като в продължение на шест години всичките ви прогнози са били грешни е вероятно нищо да не разборате от икономика. Според мен по-голямата част от вас никога не са търгували на пазарите или са си загубили бързо парите след което са обвинили американските имериалисти за своята некадърност.
                  Сега по същество. Замисляли ли сте се каква е разликата да дължиш пари в собствена и чужда валута. Според вас възможно ли е бюджетният дефицит на САЩ за 2015 катопроцент от БВП да е по-нисък от този в Русия? Според мен не само, че е възможно а е почти сигурно. Но да се върнем към Русия войната ще бъде много тежко перо в бюджета им. Ще ги изправи пред огромни трудности. За мен най-интересното е забавянето на темпа на нарастване на паричната маса. Вече се сви само до около 6 процента. Ръста на кредитирането за физическите лица падна от 50 на 22 процента? Според вас къде ще се включи самоподдържащата се дефлационна спирала. Сякаш резервите при тази ситуация ще стигнат за около 2 години влачене по корем. После на къде? Има само един изход петрол 140 долара за барел, но ако междувременно стане 85? Тогава какво правим? Палим свещ и се молим пред мавзолея на Ленин?
                  Тц....Изобщо не ме притеснява, тъй като всеки с малко повечко мозък е наясно, че в момента САЩ вегетират единствено заради интересите на група държави, които нямат интерес да потопят света във хаос. Виж, САЩ обаче правят всичко възможно това да се случи. Що ли? Щото вече не могат да прикриват празната си копанка.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Естествено че има общо - собственика на тази зарязана кола я е зарязал защото има друга. И тази друга съм готов да се обзаложа че не е руска.

Вашето мнение за зарязаните западни автомобили нямаше нищо общо с темата че руснаците не могат да направят нищо свястно.
                    Мнението за зарязани автомобили бе в отговор на твърдение свързано със статистиката ! Четете !

Чудно как ме перефразирате по повод мой пример за мои комшии.

Не - не са си купили нищо ! Защото нямат пари дори да си ги свалят от регистрация !

Четете мненията на другите преди да отговоряте. Още повече - с цитат.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=PGRt7Fq86_4
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
                        какво общо има това ?

като няма какво да кажете - ами , мълчете си.
                        Естествено че има общо - собственика на тази зарязана кола я е зарязал защото има друга. И тази друга съм готов да се обзаложа че не е руска.

Вашето мнение за зарязаните западни автомобили нямаше нищо общо с темата че руснаците не могат да направят нищо свястно.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          И собствениците са им ги зарязали защото са си купили новия модел на Лада или Москвич предполагам.
                          какво общо има това ?

като няма какво да кажете - ами , мълчете си.

Коментар

И пред моя блок има 2 - 3 ро на 20 години зарадни, но не са в движение . умрели са !
                            Говорим за функциониращи такива .
                            И собствениците са им ги зарязали защото са си купили новия модел на Лада или Москвич предполагам.

Коментар

В контекста на кои критерии ?
                              Наскоро се замислих над един факт - да сте виждали западна кола на 25 години да се движи по пътищата ? Независимо, че старите западни бракми дойдоха и на българският пазар . Логично е голяма част да не са заменени с по-нови от собствениците, поради ниският разполагаем доход. Обаче - няма такива ! Извод - заменени са поради нужда , защото са се разкапали .
                              Дали за съжаление или не , обаче, поне 2 -3 пъти в месеца виждам стари автомобили руско производство по на 25 - 30 години да се движат в Плевенска област ! Факт !
                              Дори наскоро видях москвич 8 - пребоядисан и спретнат, да се движи от Плевен към с. Ясен . Интересно, той на колко годинки ще да е бил ?
                              Руснаците правят много здрави машини. Когато ходих на гумаджия и смених оригиналните гуми на жигулата след 28 години , гумаджията щеше да припадне!!!
                              Сега обмислям да си купувам чисто нова лада, щото стария опел дето го карам 6 години се разкапва. Дето се вика, ако я карам още 28 годинки, то ще си е доживот.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                По данни на НСИ от миналата седмица 2/3 от автомобилите по българските улици са на възраст над 15 г., имаше и разбивка, вкл. за тези над 25 г. Не помня %, но беше сериозен...
                                И пред моя блок има 2 - 3 по на 20 години западни, но не са в движение . умрели са !
                                Говорим за функциониращи такива .
                                Last edited by Avalaon; 28.08.2014, 20:45.

Коментар

Working...
                                X