Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеКолкото построиха моста до Сахалин (също окупирана чужда територия - завзет от Япония 1945, по мародерски начин, след като американците ги осмъртиха с водородните бомби, а тук тролейбусите реват за несправедливата бомбардировка)...
П. С. Мостът до Сахалин го строят от времената на Сталин...
А виж, за Крим ще им трябва път. И понеже руснаците ще ходят там масово на курорт, то ще построят магистрала. През руската Донецка област чак до руската Одеса. Ще има разклонение и за руския Крим.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеДълга на САЩ е ДЦК. Пускат се на аукцоин и който иска купува. Това добре го знаеш, но въпреки всичко виеш на умряло за фалиралия САЩ.
Не съм чул досега да не са платили падеж на книжата си. Но виж хуйлостан за сметка на това направи дефолт '99 година. След година-две - пак.
По-надолу питах - такива като вас имат ли рубли?
Или имате от нищо неструващи долари и евра, също като господаря ви Хуйло?
Мастера и той лае тука, ама той дори и биткойн няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНе ви ли притеснява, че вече шест години твърдите, че САЩ са фалирали, ще има хиеринфлация, долара ще се обезцени златото ще спре на първа спирка на около 10 000 долара и други подобни глупости. Един тип ми говореше за биткойна на 100 000 долара за парче. Замисляли ли сте се, че след като в продължение на шест години всичките ви прогнози са били грешни е вероятно нищо да не разборате от икономика. Според мен по-голямата част от вас никога не са търгували на пазарите или са си загубили бързо парите след което са обвинили американските имериалисти за своята некадърност.
Сега по същество. Замисляли ли сте се каква е разликата да дължиш пари в собствена и чужда валута. Според вас възможно ли е бюджетният дефицит на САЩ за 2015 катопроцент от БВП да е по-нисък от този в Русия? Според мен не само, че е възможно а е почти сигурно. Но да се върнем към Русия войната ще бъде много тежко перо в бюджета им. Ще ги изправи пред огромни трудности. За мен най-интересното е забавянето на темпа на нарастване на паричната маса. Вече се сви само до около 6 процента. Ръста на кредитирането за физическите лица падна от 50 на 22 процента? Според вас къде ще се включи самоподдържащата се дефлационна спирала. Сякаш резервите при тази ситуация ще стигнат за около 2 години влачене по корем. После на къде? Има само един изход петрол 140 долара за барел, но ако междувременно стане 85? Тогава какво правим? Палим свещ и се молим пред мавзолея на Ленин?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеДа ли са фалирали? ДА. На 100 %.
Би ли дал някаква оценка за отделните класове активи и за регионите по света? Ще ми бъде интересно какво мислиш. За САЩ разбрах. любопитно ми е какво мислиш за български акции и за руската икономика като цяло.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение"Плащат" си дълговете с обезценени хартийки, които вече никой не иска. Факт е, нали?
Всеки се "бута" да им дава заеми за да ги поддържат още известно време на командно дишане. Към настоящата дата никой не иска да колабират и да сринат цялата световна икономика. Факт е, нали?
Това какво произвежда САЩ не засяга никого Важното е кой ще купва. Към днешна дата Ай шит и Ай пис вече не са ЖИЗНЕНО необходима стока.
Та. Кога ще фалират САЩ или вече са фалирали?
Не съм чул досега да не са платили падеж на книжата си. Но виж хуйлостан за сметка на това направи дефолт '99 година. След година-две - пак.
По-надолу питах - такива като вас имат ли рубли?
Или имате от нищо неструващи долари и евра, също като господаря ви Хуйло?
Мастера и той лае тука, ама той дори и биткойн няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеТц....Изобщо не ме притеснява, тъй като всеки с малко повечко мозък е наясно, че в момента САЩ вегетират единствено заради интересите на група държави, които нямат интерес да потопят света във хаос. Виж, САЩ обаче правят всичко възможно това да се случи. Що ли? Щото вече не могат да прикриват празната си копанка.
Да ли са фалирали? ДА. На 100 %.
Питах те ти правиш ли разлика между вътрешен и външен дълг в собствена валута?
Ай, кат' попрочетеш малко - се пробвай опять
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНе ви ли притеснява, че вече шест години твърдите, че САЩ са фалирали, ще има хиеринфлация, долара ще се обезцени златото ще спре на първа спирка на около 10 000 долара и други подобни глупости. Един тип ми говореше за биткойна на 100 000 долара за парче. Замисляли ли сте се, че след като в продължение на шест години всичките ви прогнози са били грешни е вероятно нищо да не разборате от икономика. Според мен по-голямата част от вас никога не са търгували на пазарите или са си загубили бързо парите след което са обвинили американските имериалисти за своята некадърност.
Сега по същество. Замисляли ли сте се каква е разликата да дължиш пари в собствена и чужда валута. Според вас възможно ли е бюджетният дефицит на САЩ за 2015 катопроцент от БВП да е по-нисък от този в Русия? Според мен не само, че е възможно а е почти сигурно. Но да се върнем към Русия войната ще бъде много тежко перо в бюджета им. Ще ги изправи пред огромни трудности. За мен най-интересното е забавянето на темпа на нарастване на паричната маса. Вече се сви само до около 6 процента. Ръста на кредитирането за физическите лица падна от 50 на 22 процента? Според вас къде ще се включи самоподдържащата се дефлационна спирала. Сякаш резервите при тази ситуация ще стигнат за около 2 години влачене по корем. После на къде? Има само един изход петрол 140 долара за барел, но ако междувременно стане 85? Тогава какво правим? Палим свещ и се молим пред мавзолея на Ленин?
Да ли са фалирали? ДА. На 100 %.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕстествено че има общо - собственика на тази зарязана кола я е зарязал защото има друга. И тази друга съм готов да се обзаложа че не е руска.
Вашето мнение за зарязаните западни автомобили нямаше нищо общо с темата че руснаците не могат да направят нищо свястно.
Чудно как ме перефразирате по повод мой пример за мои комшии.
Не - не са си купили нищо ! Защото нямат пари дори да си ги свалят от регистрация !
Четете мненията на другите преди да отговоряте. Още повече - с цитат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениекакво общо има това ?
като няма какво да кажете - ами , мълчете си.
Вашето мнение за зарязаните западни автомобили нямаше нищо общо с темата че руснаците не могат да направят нищо свястно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ собствениците са им ги зарязали защото са си купили новия модел на Лада или Москвич предполагам.
като няма какво да кажете - ами , мълчете си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеИ пред моя блок има 2 - 3 ро на 20 години зарадни, но не са в движение . умрели са !
Говорим за функциониращи такива .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеВ контекста на кои критерии ?
Наскоро се замислих над един факт - да сте виждали западна кола на 25 години да се движи по пътищата ? Независимо, че старите западни бракми дойдоха и на българският пазар . Логично е голяма част да не са заменени с по-нови от собствениците, поради ниският разполагаем доход. Обаче - няма такива ! Извод - заменени са поради нужда , защото са се разкапали .
Дали за съжаление или не , обаче, поне 2 -3 пъти в месеца виждам стари автомобили руско производство по на 25 - 30 години да се движат в Плевенска област ! Факт !
Дори наскоро видях москвич 8 - пребоядисан и спретнат, да се движи от Плевен към с. Ясен . Интересно, той на колко годинки ще да е бил ?
Сега обмислям да си купувам чисто нова лада, щото стария опел дето го карам 6 години се разкапва. Дето се вика, ако я карам още 28 годинки, то ще си е доживот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеПо данни на НСИ от миналата седмица 2/3 от автомобилите по българските улици са на възраст над 15 г., имаше и разбивка, вкл. за тези над 25 г. Не помня %, но беше сериозен...
Говорим за функциониращи такива .Last edited by Avalaon; 28.08.2014, 20:45.
Коментар
Коментар