IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Добро утро се казва първо, Роберта

    Липсваха ми броячите на трупове спрямо т.нар. "братски" народ.

    П.П. Що не боднеш по една 0 ( нула ) отзад на числата, които мяташ и ще звучи още по-драматично?

    Ърмм ...?

    Коментар


    • ?

      Война за юго-восток: силовики гибнут тысячами

      По словам Максима Равребы, документ подписан главой МВД Арсеном Аваковым и начальником антитеррористического центра СБУ Василием Грицаком. В ведомости указано, что в период с 9 по 15 июля силовики только убитыми потеряли 1600 человек. Также они лишились 35 танков, семи самолетов и двух вертолетов.

      http://www.vesti.ru/doc.html?id=1813771&cid=8

      Коментар


      • ?

        ИА REGNUM » Новости » Политика » Лайнер малайзийской компании…

        Лайнер малайзийской компании сбил украинский штурмовик Су-25: пресс-служба ЛНР


        Подробности: http://www.regnum.ru/news/polit/1826...#ixzz37ynk73wP
        Любое использование материалов допускается только при наличии гиперссылки на ИА REGNUM

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Ми той каза, ракетата е изстреляна от територия контролирана от терористите.
          А, какво мислиш за БГ матрьошките, които до вчера се опитваха да вкарат тезата, че това е изчезналия преди месеци самальот над Индийския океан? ( ама греда личните карти на 'орицата в тях )

          Па, от вчера им спуснали "нова" опорна точка - че самальот бил ударен и летял, колкото си иска.

          Тия ще измислят нова физика и природни закони да'е .... - самальот е бил пръснат от удара и затова се е разхвърчал на толкова голяма площ.

          Което автоматично означава - че след удар е нямало как да "лети" повече, понеже труповете щяха да са вътре в самальота, а не пръснати по покривите на къщите на 'орицата.

          П.П. За Вальо тъпото - чувал ли си нещо? Още колко глупости може да изпише според тИбя? Или някоя от БГ матрьошките? Ърмм ...?
          Last edited by marandi; 20.07.2014, 07:20.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Факи,

            ама защо всички искат УСА да кажат какво се е случило? Нали са некви аборигени, па всички твърдят, че те знаят какво се е случило, но не казват.

            Обонго го казва завоалирано, че е ударен със земя-въздух и ..... спестява мястото откъде.

            Джуджак като е велик, що не каже откъде е пусната ракетката? Ърмм ...?

            П.П. На дипломатически език това се води - да те оставят да се оплетеш сам в лъжите си и затова Обонго - цакна само с едно асо в момента и другите 3 стоят в ръкава.
            Ми той каза, ракетата е изстреляна от територия контролирана от терористите.

            Коментар


            • Киев: Сепаратистите унищожават доказателства за сваления боинг (обзор)
              24 Часа
              19.07.2014 22:02

              Сепаратистите в района на сваления малайзийски боинг опитват да унищожат доказателства, обяви вчера правителството на Украйна, цитирано от Би Би Си.

              “Имаме данни, че са отнесли 38 тела в моргите на Донецк, където специалисти с ясно изразен руски акцент твърдят, че сами ще направят аутопсията”, се казва в съобщение на правителството в Киев.

              Самолетът на малайзийските авиолинии с 298 души на борда бе свален в четвъртък, 17 юли, от ракета, която според САЩ е била пусната от района, контролиран от сепаратистите.

              Представител на ОССЕ разказа, че завчера международните наблюдатели на организацията не са били допуснати до останките. Те били

              пресрещнати от “видимо пияни”

              въоръжени мъже, които започнали да стрелят във въздуха. Експертите останали на мястото 75 мин и били принудени да се върнат в Донецк. Вчера те все пак са започнали да разпитват местните жители. Отново обаче не били допуснати до основните останки. Освен представители на ОССЕ в Украйна пристигнаха 6-има британски авиационни следователи, 130 малайзийски специалисти, както и експерти от ФБР.

              “Властите в Киев се бавят с придвижването на експертите към мястото на инцидента. Телата на загиналите все още се намират на мястото, където се е разбил самолетът, защото по разпореждане не трябва да се местят до пристигането на комисията. Те

              са изложени на ужасна жега

              от 30 градуса Представете си какво става с тях! Има хора, които са падали по покривите на къщи и са ги разбивали. Те също не трябва да се местят до идването на експертите. Украйна умишлено бави разследването, за да може картината на инцидента да се замаже”, твърдят на свой ред сепаратистите.

              И по въпроса за черните кутии цари пълен мрак. Украински министър твърди, че те са в Украйна, без да уточни дали правителството има достъп до тях. По-късно от Съвета за национална сигурност в Киев отрекоха да знаят къде са кутиите.

              Преди се твърдеше, че сепаратистите са ги намерили и изпратили в Москва. Премиерът на самопровъзгласилата се Донецка народна република Александър Бородай пък заяви, че черните кутии изобщо не са били намерени.

              Появиха се информации и за мародери, откраднали ценните предмети от багажа и телата на жертвите. Били вземани пари и бижута както и кредитни карти.

              Журналисти и служители на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа разглеждат мястото на катастрофата, близо до селището Грабово в района на Донецк.

              Канцлерът на Германия Ангела Меркел и руският президент Владимир Путин са единодушни, че изясняването на инцидента с малайзийския самолет в Украйна трябва да стане чрез международно и независимо разследване под ръководството на Международната организация за гражданска авиация (ИКАО). Двамата са говорили по телефона.

              По-рано вчера Украйна предприе безпрецедентна атака срещу Путин, като публикува снимка на мърво бебе от сваления самолет, съобщи в. “Дейли мейл”. Правителственият съветник Антон Геращенко пусна ужасяващата фотография в мрежата и я придружи с посление към Путин: “Смъртта на това бебе тежи на вашата съвест. Проклинам ви за векове.”

              Западните медии обявиха, че тя е прекалено шокираща, за да я разпространят.

              Ожесточаващата се реторика буди страхове, че

              страните в конфликта използват катастрофата за собствени цели,

              а не като възможност да се постигне мир, казват експерти. Към твърденията на президента на САЩ Барак Обама, че боингът е свален от ракета, изстреляна от територията на сепаратистите, се присъедини и Великобритания. “Все по-очевидно става, че MH17 е свален от ракета на сепаратисти, изстреляна от района близо до Торез, контролиран от проруските бунтовници”, обявиха и от “Даунинг стрийт”. Във в. “Дейли мейл” се появиха и снимки на ракетна система “Бук” на улица в контролирания от сепаратистите град Торез, за които се твърди, че са направени два часа преди падането на самолета.

              Министерството на външните работи на Русия от своя страна изрази недоумение защо още преди започването на проверка за причините за падането на малайзийския самолет редица държави са заявили своите версии за катастрофата и така са оказали натиск върху разследването.

              Руското министерство на отбраната се интересува също може ли Киев да коментира информацията на испански авиодиспечер, работещ в Украйна, че два украински военни самолета са ескортирали катастрофиралия самолет. Вчера се появи информация, че до боинга е летял друг боен самолет, но дали той е стребял по него, не е ясно. (24часа)

              ЕС променя критериите за влизане в “черния списък”

              ЕС плаши да замрази всички фондове на руснаци и руски компании, поддържащи сепаратистите в Украйна, съобщиха вчера световните агенции.

              Европейската комисия засега е предпазлива да обявява, че самолетът е бил свален. Независимо от това ЕС разшири критериите за включване на руски компании в “черния списък” с допускането, че ще се замразяват всички активи на компании, замесени материално или финансово със сепаратистите. До края на месеца тези компании ще бъдат посочени поименно.


              Американският президент Барак Обама разговаря с германския канцлер Ангела Меркел и британския премиер Дейвид Камерън за потенциалната нужда от още санкции срещу Русия, предаде Ройтерс. “Те подчертаха, че Русия носи ясната отговорност да откаже продължаващия достъп на сепаратистите в Източна Украйна до тежки оръжия и друга подкрепа, идваща откъм Русия”, посочва Белият дом. В отговор на американския натиск Москва въведе санкции за 12 американци. Те не могат да стъпват на руска територия. Повечето са хора, замесени в мъченията в затворите “Абу Гариб” в Ирак и в Гуантанамо. (24часа)

              http://m.24chasa.bg/Article.aspx?Id=4201771
              ------------------------------------------------------------------------------------

              Към момента е т'фа ...

              С терористи не се преговаря
              Last edited by marandi; 20.07.2014, 03:34.

              Коментар


              • Daily Mail: Черните кутии на малайзийския самолет може вече да пътуват за Москва

                Киев. На фона на съобщенията, че записите от черните кутии вече са на път към Москва, проруските бойци в Източна Украйна са попречили на инспекторите да разследват мястото, където се разби малайзийският самолет, изпълняващ полет MH17 от Куала Лумпур до Амстердам, пише Daily Mail.
                Съобщава се, че сепаратистите са произвели предупредителни изстрели, когато се е приближила групата от 30 инспектори, които след едва 75 мин. са били принудени да напуснат зоната.
                Конфронтацията засили спекулациите, че сепаратистите ще прикрият доказателства, свързващи го с ракетите „Бук”, за които се смята, че са използвани при свалянето на самолета.

                http://www.focus-news.net/news/2014/...za-moskva.html

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Четох го. Ми прав е човека.
                  Ние тук само се дърляме и всеки заема страна спрямо политическите си възгледи.
                  Едните подкрепят западните ценности, другите - азиатските.
                  Докато не излязат някакви по-официални резултати, нищо не може да се каже по случая.

                  Ето ти едно интересно четиво на руски. Няма нищо общо със случая.

                  http://www.novayagazeta.ru/columns/64078.html
                  Факи,

                  ама защо всички искат УСА да кажат какво се е случило? Нали са некви аборигени, па всички твърдят, че те знаят какво се е случило, но не казват.

                  Обонго го казва завоалирано, че е ударен със земя-въздух и ..... спестява мястото откъде.

                  Джуджак като е велик, що не каже откъде е пусната ракетката? Ърмм ...?

                  П.П. На дипломатически език това се води - да те оставят да се оплетеш сам в лъжите си и затова Обонго - цакна само с едно асо в момента и другите 3 стоят в ръкава.
                  Last edited by marandi; 20.07.2014, 03:08.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    мнение на експерт а не на мозаикаджия http://bnr.bg/horizont/post/10043994...tvena-proboina , на български е не бойте
                    Ами, чилякът го е казал, че теоретично вариантите са много, но какво се е случило на практика още не може да се каже.

                    П.П. Добре, че сте БГ матрьошките да разконспирирате цялото стори на 5-тата мин. след инцидента и не спряхте да бълвате глупости.

                    Обонго дигнал жицата и казал на украйнците да го свалнат като преди това им пратил руско оръжие.

                    Т'фа ще поддържате до дупка, налЕ в стил една жена ми каза на пазара, че ...?
                    Last edited by marandi; 20.07.2014, 03:01.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                      Не казвам!
                      /Щото не знам./
                      Ма мое да питам.
                      И пак не ще кажа.

                      ..........................
                      "И най-добре скроените мечти на мишките и хората остават често неосъществени."
                      Робърт Бърнс
                      /Джон Стайнбек - "За мишките и хората"/
                      -------------------------------------------------

                      Браус, напредваш!

                      Ха, сега се прочети наобратно 5-10 страници да видиш колко помия метнахте като не се знае нищо и да строите някакви хипотези от пясък.

                      За к'во е тоя зор? За дъжд ли?

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        Факи чувствам се пренебрегнат, нищо не казваш по повод на това http://bnr.bg/horizont/post/10043994...tvena-proboina
                        Човекът не е руснак, е и черен не е , но бих искал да коментирате ти и кандидата
                        Четох го. Ми прав е човека.
                        Ние тук само се дърляме и всеки заема страна спрямо политическите си възгледи.
                        Едните подкрепят западните ценности, другите - азиатските.
                        Докато не излязат някакви по-официални резултати, нищо не може да се каже по случая.

                        Ето ти едно интересно четиво на руски. Няма нищо общо със случая.

                        http://www.novayagazeta.ru/columns/64078.html

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                          На добро място живееш.
                          И средата ти е добра. А като филосовстващ знаеш че средата определя съзнанието.
                          Факи чувствам се пренебрегнат, нищо не казваш по повод на това http://bnr.bg/horizont/post/10043994...tvena-proboina
                          Човекът не е руснак, е и черен не е , но бих искал да коментирате ти и кандидата
                          И нещо пренебрегваш другата част на битието определя съзнанието която е , но съзнанието формира битието, мисля че втората част е по важна в случая
                          Last edited by v_tin; 20.07.2014, 01:10.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                            Ами не разполагат!

                            Живея вече трийсет години в блокче, баш в идеалният център на София. На четри етажа, с таван от 20 сантима бетон и под мазите има бункер.
                            В туй къще живеят двама генерали и идин министър/вътрешен, вече бивш/. Другата паплач са под и полковници.
                            Е да, вече не, но достатъчно години съм изкарал в ЗРВ-то и в подземните армейски щабове!

                            Та, питай ме!
                            Мен ме питай!

                            Мушмурок.
                            На добро място живееш.
                            И средата ти е добра. А като филосовстващ знаеш че средата определя съзнанието.

                            Коментар


                            • мнение на експерт а не на мозаикаджия http://bnr.bg/horizont/post/10043994...tvena-proboina , на български е не бойте

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                Пич, наистина ли...

                                Как да го кажа по-ясно, терористите са взели мерки срещу възможността да ударят някой с приятелски огън, понеже са чакали на пусия украинския Ан...
                                Трябва първо да уточним понятията терористи и други които се ползуват тук. Терориста не убива ли, наранява, създава хаос напрежение, разрушава сграден фонд, и ако с това всички са съгласни кой в случая с украйна прави тези неща. Ако всички са съгласни с това определение то тогава само за вчера са убити от терористите 15 и са ранени 44 мирни граждани
                                Koи летища са затворени, че не намирам нищо
                                Last edited by v_tin; 19.07.2014, 23:42.

                                Коментар

                                Working...
                                X