Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМаранди я си признай в колко форума пишеш и кой ти плаща?Щото оркестъра ти свири една песен а ти пееш друга.Попитах те друго и то е защо след като твърдиш че има независима държава Новорусия тя е нападната от Украйна.И защо на територията на Новорусия има украински войнициНарочно удебелих въпроса.И питам Плевен ли спечели битките при Одрин и Дойран или България.Сега да не вземеш да ми отговориш че водата се състои от водород и кислород
1. Никога не съм твърдял това, което ми приписа току-що и затова се гаврех с Енергетика вчера като го изцепи за "зависимата" Украйна.
2. Какво общо има освобождението на БГ през 1877-78г и участието на украинските българи за него с дивотиите Кутузов, Одрин и Дойран.
Ти въобще имаш ли представа, че Кутузов е отдавна пукнал преди да 1877, а Одрин и Дойран ще се случат много по-късно.
Баси тролчето побъркано излезе. Бие 10 въпроса накуп и само му се отговори конкретно на някой от тях и вече забил още 30 въпроса, нямащи нищо общо с предните.
Троляк!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПита ме какво са направили Българите в Украйна за Българите на Дунав - отговорих ти - даже ти изредих и полковете кои са.
П.П. Ясно ми е стратегията на БГ матрьошките да се разводнява всичко или т.нар. метод на омаловажаването.
Та, веднага хукна при Кутузов, Дойран и не знам си къде ... щото не ти изнася отгвора ми.
Да беше благодарил на украинците ( българите ) били се за теб.
-------------------------------------------------------
Питай Енергетика за другия си въпрос - той е спец по независими държави.
Предполагам ще ти каже, че Украйна е зависима била винаги, докато Новорусия си е чистак независима.
Зависи кой самолет са свалили. Ако е цивилен всичко става украинско веднага - иначе е независимо
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеГлюпостите при теб са безмерни.А опълченците да не са били от Търново или Горна Оряховица?А според теб не България а Плевен е спечелил битката при Дойран и при Одрин
П.П. Ясно ми е стратегията на БГ матрьошките да се разводнява всичко или т.нар. метод на омаловажаването.
Та, веднага хукна при Кутузов, Дойран и не знам си къде ... щото не ти изнася отгвора ми.
Да беше благодарил на украинците ( българите ) били се за теб.
-------------------------------------------------------
Питай Енергетика за другия си въпрос - той е спец по независими държави.
Предполагам ще ти каже, че Украйна е зависима била винаги, докато Новорусия си е чистак независима.
Зависи кой самолет са свалили. Ако е цивилен всичко става украинско веднага - иначе е независимо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеБат'Пеше, знам какво целиш, но все пак запомни - няма такава независима държава Новорусия, ми няма, не съществува, нама и да има...
Коментар
-
В июне президент Украины Петр Порошенко запретил любое военно-техническое сотрудничество с Россией. Вице-премьер РФ Дмитрий Рогозин в ответ напомнил, что у России уже есть план импортозамещения военной продукции Украины
РИА Новости http://ria.ru/defense_safety/2014072...#ixzz38NfNKCVK
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеГлупости! Ти още малко ще ти се иска да ги изкараш и половината, да , ама не! Русите са около 85% де факто, а твоите желания са друго нещо.
Я да изместим центъра малко на север към Полша, която също е била свързана с Украйна. Я виж полските панове какви глупости са направили само преди 10 години помагайки на най-големите демократи-военнолюбци:
http://www.focus-news.net/news/2014/...-stranata.html
А нещо не разбрах, офтопика във втората част на поста ти, каква връзка има с обсъжданата тема...
И да носиш много здраве на Лорда...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеИ къде е логиката в това съждение, че нещо ми убягва...
За протокола, в Донецка и Луганска област украинските граждани от руски или смесен произход са около 40%, вече преимущество започват да имат руснаци, кавказци и др. в Ростовска област (окупирана от Русия в 1924), където вече руските граждани от украински или смесен произход са около 40%....
[
Я да изместим центъра малко на север към Полша, която също е била свързана с Украйна. Я виж полските панове какви глупости са направили само преди 10 години помагайки на най-големите демократи-военнолюбци:
http://www.focus-news.net/news/2014/...-stranata.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от robert Разгледай мнениеСМИ: единственному сыну Турчинова прислали повестку из военкомата
http://ria.ru/world/20140724/1017346728.html
Коментар
-
СМИ: единственному сыну Турчинова прислали повестку из военкомата
http://ria.ru/world/20140724/1017346728.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМаранди попитах те не що ти си мълчиш затова питам пак
Защо Украйна нападна независимата държава Новорусия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТия мантри и волни съчинения колко месеца още ги съчинявате?
Аз ви казвам няма да има юПаток - и 6 месеца до момента чета същите простотии. Къде ти е пАтока?
нали му нацепиха първа заварка и всяка седмица го почваха ...
П.П. Накрая като пълни балами ще плащате неустойки, защото хем корумпурани - хем фрости са ви политиците.
Украйна сега от септември ще внася газ от ЕС на 350$.
Вие защо сте на 450$? Щото сте тарикати и после плащат всички - през Топлофикации, бизнес, данъци и т.н.
Пиши глупости и не се чуди защо най-бедните в ЕС.
Защо Украйна нападна независимата държава Новорусия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПрез Руско-Турската война 1877-78г. - армията пратена от Руска империя 250 хил. болшинството са от Одеса и Полтаа като полкове.
Дори казаците не са изпратени, па камо ли елитни части.
П.П. Демек Украйнските българи ви освобождават тогава, а не москалите. Чак като закъсват при Плевен се сещат, че нещо не е наред, ама е късно и е нямало време да изпратят елитни части
Попрочети малко и ще се ориентираш. Добре, че е било опълчението ( българчетата ) и Шипка, че руските ти военни корифеи са щели да гушнат букета за сетен път.
Много калпави военно-началници са имали винаги. Не е само в тази войа.
Коментар
Коментар