IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от pepe Разгледай мнение
    О, то топлата обработка на мозъци тече и в двете посоки, с тази разлика, че за западния читател и зрител се набляга на отдавна познатите ключови фрази -"руски","терористки","варварски" и всичко това вплетено в един семпъл сценарий - така де според аудиторията, лесно за възприемане, за да не се предполага някакъв размисъл или недай си боже неизяснени въпроси. Всеки ден хвърлям по едно око на СНН и там се убиха да канят знайни и незнаини "експерти" да разясняват ситуацията и разбира се хора от извора - шефа на украинската служба за национална безопасност, който на перфектен английски и мазна усмивка поемаше на воле предварително обсъдените въпроси и неизбежно стигаше до извода - виновна е Русия и Путин . А водещите винаги резюмират в края на интервюто, че самолета е свален с противовъздушна остановка "РУСКО ПРОИЗВОДСТВО" и за неразбралите го повтарят по няколко пъти . За регионална преса да не говорим - там на първа страница винаги е "PUTIN ...", "RUSSIA ..." . А никой никъде не пита какво е съдържанието на разговорите между диспечерите и самолета, това което трябваше да излезе часове след трагедията - аааа, какво - няма ги записите и украинската страна не ги е предала , как бе нали Украйна е най- заинтерисована бързо да излезне вината на сепаратистите и Русия и лично на Путин
    Важното е Джуджи да е с рекорден рейтинг, налЕ?

    А, днес боцнаха с 50 млрд. доларес Путьо, ама никоя БГ матрьошка не го казва.

    Мълчите като комунист на разпит - еле, па какво хвалене беше с многомилиардния чайна договор.

    П.П. Като са ви малко 50 млрд. - ся ще ви опънат още и пак се правете на фитки, че нищо не става.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Усещате ли как обработват кучето на Павлов? .
      О, то топлата обработка на мозъци тече и в двете посоки, с тази разлика, че за западния читател и зрител се набляга на отдавна познатите ключови фрази -"руски","терористки" и всичко това вплетено в един семпъл сценарий - така де според аудиторията, лесно за възприемане, за да не се предполага някакъв размисъл или недай си боже неизяснени въпроси. Всеки ден хвърлям по едно око на СНН и там се убиха да канят знайни и незнаини "експерти" да разясняват ситуацията и разбира се хора от извора - шефа на украинската служба за национална безопасност, който на перфектен английски и мазна усмивка поемаше на воле предварително обсъдените въпроси и неизбежно стигаше до извода - виновна е Русия и Путин . А водещите винаги резюмират в края на интервюто, че самолета е свален с противовъздушна остановка "РУСКО ПРОИЗВОДСТВО" и за неразбралите го повтарят по няколко пъти . За регионална преса да не говорим - там на първа страница винаги е "PUTIN ...", "RUSSIA ..." . А никой никъде не пита какво е съдържанието на разговорите между диспечерите и самолета, това което трябваше да излезе часове след трагедията - аааа, какво - няма ги записите и украинската страна не ги е предала , как бе нали Украйна е най- заинтерисована бързо да излезне вината на сепаратистите и Русия и лично на Путин
      Last edited by pepe; 28.07.2014, 21:53.

      Коментар


      • Лидеры стран ЕС и США подтвердили намерение ввести санкции против России

        Колко пъти потвърждаваха, колко пъти приемаха.

        Пък руснаците какво правят? Забраниха хамбургерите на макдък, спряха мляко и сирене от украйна, овошки ит молдовия, свинско от незнам къде беше ........
        И реват спрелите, реват, та чак молдова заем от МВФ щала да вземе за да се предпази от злата мечка дето не ще да им яде ябълките.,

        Колко още ще се усират....

        Коментар


        • Демек, обвиняваш, че Обонго е свалил самольота ли, бря Маркуфф ...?

          Ти си уникум като всяка БГ матрьошка.

          П.П. Според мИня са се събрали дебелата Меркел, с бледния Камерън и цветнокожият Обонго и дружно са решили да боцнат самальота.

          Нищо, че холандците ще го духат.

          Ако, боднеш и нещо за масоните и илюминатите - цена няма да имаш

          Коментар


          • Если боинг сбит:
            Ополченцами — это теракт:
            Если Россией — ужасное преступление;
            Если Украиной — досадное недоразумение;
            Если США — виноват сам боинг.
            Простак съм Азъ - Непобедим !!!

            Коментар


            • Усещате ли как обработват кучето на Павлов? Крачка първа- Имаме новина! Крачка втора- пълна мъгла. После започват с основното- сепаратистите са били, защото са терористи. После леко отстъпват- може и по грешка, но са те, мръсниците! После се пропагандира зашеметяващият факт, че ракетата е, о, Боже, руска!!! Нищо, че в цяла Източна Европа и половин свят всякакво въоръжени е руско, в Укр-айна- също. Възможността украинците да са замесени е тема табу. И се почва едно шикалкавене, сега опитват да сведат потвърждаването на тезата си за лошите сепаратисти, единствено доказвайки, че самолетът е свален от ракета. И вкарват вече във филма гръмки и впечатляващи, и научнозвучащи изрази, като тоя от подзаглавието на статията- самолетът се е разбил заради... „пълна взривна декомпресия“.
              Съгласете се, че само проруски бунтовници са способни на една такава подла „пълна взривна декомпресия“. Украинската хунта и менторите им от цру са едни човеколюбчета и миролбчета, които такива неща не могат да правят.
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

              Коментар


              • Стои Меркел и тъжно мисли до нея Путин съчувствено я потупва по рамото:
                -Е решихте ли се вече,газ ли ще бъде или дърва,щото и на дърва сме богати
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                Коментар


                • ....А сюжет таков.
                  17 июля - в день катастрофы лайнера - командиру украинского 156-го зенитного ракетного полка (он, действительно, базируется примерно в 40 км от Донецка. - Авт.) было приказано провести тренировку боевых расчетов по прикрытию наземной группировки войск. Для этого нужно развернуть дивизионы на позициях и выполнить весь алгоритм действий по сопровождению и условному уничтожению воздушных целей ракетой ЗРК "Бук-М1". Несмотря на то, что командирам батарей выдали разблокировочные ключи для пусков ракет, реальный запуск не был предусмотрен....
                  http://www.kp.ru/daily/26260/3139172/
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

                  Коментар


                  • Напротив, има вече много доказателства че хуйлостанските терористи са свалили боинга, с подкрепата на хуйлостан, най-вероятно е бил хуйлостански екипаж.

                    Коментар


                    • Ново доказателство че фашистката хунта в Киев свали боинга.
                      Bоенните в Украйна показали ЗРК „Бук“ ден преди свалянето на боинга

                      Интернет потребители предоставиха репортаж на телевизията на украинското министерство на отбраната „Час Ч“, излъчен на 16 юли, буквално часове преди трагедията с малайзийския самолет. На видеото се вижда ЗРК „Бук“ на украинските ВС, който се насочва към зоната на провеждането на силовата операция в югоизточната част на страната.В момента видеозаписът е достъпен на канала на Министерството на отбраната на Украйна в YouTube, съобщи РТ.

                      Репортаж от 16 юли на военния тв канал разкрива как ЗРК се насочва към зоната на силовата операция
                      https://www.youtube.com/watch?featur...&v=Q3MomxNHnUA

                      Независимият украински журналист Анатолий Шарий коментира видеоматериала, като отбеляза, че в него съвсем отчетливо се вижда платформата за зенитно-ракетната установка, която неведнъж може да се види на записите, предоставени от украинската страна.

                      Припомняме, че на 19 юли на сайта на украинската Служба за сигурност се появи съобщение, което имаше за цел да докаже, че по заповед на Русия „всички ЗРК „Бук“ се извозват от Украйна обратно на територията на РФ“. Интернет потребителите обаче забелязаха, че една от представените снимки е скрийншот на видео, заснето през март 2014 г. На кадрите се вижда път с топящ се сняг, хора със зимни дрехи и установки „Бук“ на украинската армия. На тези снимки от март украинският „Бук“ е с номер 312. В сайта на СБУ бе публикувана снимка на ЗРК със същия номер, за който се твърди, че е руски.
                      Една по една лъсват лъжите на американската хунта в Киев.
                      И ако самолетът е смъкнат от сепаратистите, то става въпрос за огромна трагична грешка, но ако е свален от украинската армия, то става въпрос за военно престъпление, което съгласно международните закони не само е подсъдно, ами за него няма давност и престъпниците трябва да бъдат съдени и обесени пред сградата на ООН.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                      Коментар


                      • Моля, прекратете заяжданията и обидите и коментирайте по темата!

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Естествено, че толерира.

                          Нали ги купиха ТИМ, а те са Контраразузнаването на БГ от ДС.

                          П.П. Не виждаш ли, че не може да се води нормален диалог. НОРМАЛЕН!!

                          10 ника като разберат, че някой е против Джуджето и се почва - ракии, чи-ки* и фидераст и сие.

                          Схемата винаги е една и съща. Ад хоминем ли беше да не го търся
                          --------------------------------

                          Тази държава скоро няма да се оправи, ако продължавате така. Нищо лично.
                          Абе я им пуснете едно от тия животни!!!http://www.dnes.bg/index/2014/07/28/...ennite.233752:

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                            Или да докладват никчетата на властите или да я затварят.
                            Никой не иска да му носят война в къщата!
                            Малко по малко всяка дума допринася за конфликти, а тук думи да искаш...
                            Сега въпроса е:

                            ТОЗИ САЙТ ТОЛЕРИРА ЛИ ПОДСТРЕКАТЕЛСТВО КЪМ НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО И РАЗКЛАЩАНЕ НА СВОБОДАТА В СТРАНАТА? ...

                            ИЛИ НЕ ТОЛЕРИРА????

                            КО ПРАЙМ СЯ?
                            Колко закона вече сгазиха тук?
                            Естествено, че толерира.

                            Нали ги купиха ТИМ, а те са Контраразузнаването на БГ от ДС.

                            П.П. Не виждаш ли, че не може да се води нормален диалог. НОРМАЛЕН!!

                            10 ника като разберат, че някой е против Джуджето и се почва - ракии, чи-ки* и фидераст и сие.

                            Схемата винаги е една и съща. Ад хоминем ли беше да не го търся
                            --------------------------------

                            Тази държава скоро няма да се оправи, ако продължавате така. Нищо лично.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Dolaresko Разгледай мнение
                              Коя национална сигурност? и с какво??
                              А, разбираемо било... Ама май няма смисъл ..

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                                Превода е да внимаваш да не оцапаш гащите докато заплашваш националната сигурност.. Разбираемо ли ти е вече?
                                Коя национална сигурност? и с какво??

                                Коментар

                                Working...
                                X