IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Xamsterdamm Разгледай мнение
    Аланкоолу, ти изкара украинците малцинство бре хахахаха
    Тая вечер тряя ти дадем медал "клоун на форума" май.
    Maй си прав.
    Той даже не знае колко вода има в един морков.
    Ама то и бат'Пешо не знае, въпреки че е селянин.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Сега искаш да ни убедиш че модификацията за НАТО я купува Путин ли.....ми ти сам се оборваш бе човек......

Да ти припомня :Твърдението ти беше че Путин не можел да произведе и самолет та му го правели в Грузия......което отдавна не е вярно , последните модификации си ги правят в русия...ползваи гуглего и ша ти излезе и завода дето ги правят
      Аз бройка искам да ми кажеш колко са произвели?

Сложен ли ми е въпроса?

От Грузия са над 1000 парчета. Думай сега от Раша колко са?

Коментар

Върни ес назад 3-4 страници някои днес беше постнал на доиче веле статия за родилния бум в Русия......знам че не си читател а писател но все пак напъни се
        Това на Дойче Веле съм го чел още преди месеци, нали това ми е работата, бря Моркуфф ...

Как мислиш, че се правят анализи?

П.П. А, не видя ли там, че пише за сефте от 1999г. в Раша правят положителен естествен прираст?

Т'ва си го чел и не си го разбрал какво значи, налЕ?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Бе, като гледам и 2001г. имат модификация ( грузинска ) по стандартите на НАТО, ама дай един линк да видим колко са произведени в Раша?

Е, там ти ги пише по модели - от тоя толкоз, от другия, третия и т.н. - общо .......

Дай сега да видим Джуджето колко е изкарал?
          Сега искаш да ни убедиш че модификацията за НАТО я купува Путин ли.....ми ти сам се оборваш бе човек......

Да ти припомня :Твърдението ти беше че Путин не можел да произведе и самолет та му го правели в Грузия......което отдавна не е вярно , последните модификации си ги правят в русия...ползваи гуглего и ша ти излезе и завода дето ги правят
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Xamsterdamm Разгледай мнение
            Ти тоя приз отдавна си го спечелил в честна конкуренция и си недостижим далеч напред.

А иначе колко са Руснаците в Украина ...ми според собствената Украинска статистика майчиния език на 14 милиона в Украина е Руски...... като се има впредвид че са послъгали НЕ малко хохлите .....казвам 15-20 милиона

Коментар

Я, виж пак демографския анализ ко пише там?

Още в началото на 90-те, който е бил рушнак се е прибрал към Масква.

Вече нема? Затова се говори за обезлюдяване на цели области
              Върни ес назад 3-4 страници някои днес беше постнал на доиче веле статия за родилния бум в Русия......знам че не си читател а писател но все пак напъни се

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa
                Не е само пропагандата. Много са тъпи.
                Но все пак хуйлостан разчита на тъпите. Друг не може да им се хване на лъжите
                Мхм ...

типичен пример тоя форум, откакто го налазиха БГ матрьошките.

Кол за домати не могат да произведат, ама на лафчета го докарват. И накрая номера с:

- иде зима/ на зима ще видите;
                - или ще пуснем куфарчето с ядрените ракетки.

Толкоз! ( до там им стига въображението ).

Че те ЕС и УСА се молят Джуджето да се пробва и да го размажат, ама то отрича като съсел

Коментар

Виж с това не съм съгласен ...45 милиона е населението на Украйна но не хохлите.....поне 15-20 милиона то тях са Руснаци а има и други националности на територията на Украйна като Поляци, Унгарци, Румънци, Евраи много, Българи и т.н..

Хохлите са не повече от 20 милиона......

Коментар

Да де затова са ти белите петна , няколко пъти са ти го казвали....Укипедията дето я сричаш не винаги е изчерпателна...не виждаш ли че за след 1990 за производството не става дума там .....
                    Бе, като гледам и 2001г. имат модификация ( грузинска ) по стандартите на НАТО, ама дай един линк да видим колко са произведени в Раша?

Е, там ти ги пише по модели - от тоя толкоз, от другия, третия и т.н. - общо .......

Дай сега да видим Джуджето колко е изкарал?

Коментар

Виж с това не съм съгласен ...45 милиона е населението на Украйна но не хохлите.....поне 15-20 милиона то тях са Руснаци а има и други националности на територията на Украйна като Поляци, Унгарци, Румънци, Евраи много, Българи и т.н..

Я, виж пак демографския анализ ко пише там?

Още в началото на 90-те, който е бил рушнак се е прибрал към Масква.

Вече нема? Затова се говори за обезлюдяване на цели области

Коментар

Да не стане само като Миг-чето 35, да няма кой да го произведе

Ей, ти за Су-то да си сричаш:

http://bg.wikipedia.org/wiki/Су-25
                        Да де затова са ти белите петна , няколко пъти са ти го казвали....Укипедията дето я сричаш не винаги е изчерпателна...не виждаш ли че за след 1991 за производството не става дума там .....

Коментар

Преди да спамиш виж датата на статията бе......от преди 3 години.....!!!!

За миналата година вече имат положителен прираст поради новата политика за раждаемостта на Путя......тая още повече раждат и т.н.
                          Юни 2011г. - преди 10 години ли е, бря?

Ти демографска прогноза/статистика на колко време мислиш, че се прави?

През 3 месеца ли?
                          -------------------------------------

Да ти имам Финансите от Свищов - и това ли не ви научиха?

Коментар

Стига ни разсмива с тая уикипедия

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              PS: Една проста сметка още от края на зимата. Украйна е ако не най-голямата, то втората по големина държава в континентална Европа, ако изключим Русия. Теренът е равен, което я прави удобна за нашествие лятото, но пролет и есен извън пътищата има разпутица, кал до ушите в която затъваш. При хубаво време, с този терен се вземат лесно големи разстояния, но проблемът е, че тя е трудна за задържане. Самата Русия е водила 2 столетия войни за нея. Не защото не може да победи, а защото като победиш е трудно да я задържиш. Ако местните са и враждебни, а те явно са поне тия извън източната част, то за нашественика остава да се окопае някъде и да се отбранява. Обаче хъхловците са проклета нация като хърватите и на всичко отгоре са 45 милиона.

Коментар

Вероятно навремето в Грузия са произведени повече отколкото до момента в Русия.... все пак в Грузия са го правили поне20 години.

Само че не това беше предмета на спора...... ти каза че се произвежда в Грузия / сегашно време / което не е вярно.......ПРОИЗВЕЖДАЛ СЕ Е ТАМ , но новите версии си ги правят в Русия.....

Коментар

Working...
                                X