IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Тия Киевски овчарчета голяма лъжене лъжат , и най-интересното е че лидери на ЕК и САЩ им повтарят лъжите с надежда да станат истина.....

    Voice of America: Белият дом не може да потвърди, че украински военнослужещи са унищожили руски военен конвой
    16 Август 2014 | 09:35 | Агенция "Фокус"

    Вашингтон. Белият дом заяви, че не може да потвърди съобщенията, че украински военнослужещи са унищожили руски военен конвой, за който по-рано се появи информация, че е преминал руско-украинската граница, предаде радио Voice of America.
    Говорителката Кейтлин Хейдън каза, че американските власти събират информация за ситуацията. Тя посочи, че САЩ остават обезпокоени от многократното руско и подкрепяно от Русия нахлуване в Украйна.
    По-рано украинският президент заяви, че правителствените сили са унищожили колона от военни автомобили, които са навлезли в Източна Украйна от Русия, докато в същото време конвой от руски камиони, за които Москва твърди, че превозват хуманитарна помощ, остават в близост до границата в очакване на инспекция.
    Съобщенията за инцидента, който НАТО потвърди и заяви, че е включвал руско оръжие, бяха категорично отхвърлени от министерството на отбраната на Русия, което определи новината като „някаква измислица”.
    Високопоставен лидер на сепаратистите в Донецк също отхвърли твърдението, като заяви, че това, което в действителност се е случило, е, че бойци на сепаратистите са унищожили от засада украинска военна колона.

    Напрежението между Русия и Украйна е близо до точката на кипене през последните дни, след като над 250 камиона пристигнаха на границата между двете страни от района на Москва.
    Кремъл настоява, че камионите превозват храна и продукти от първа необходимост за житлите на обсадения украински град Луганск и други локации. Киев и Западът обаче се опасяват, че те може да бъдат използвани като претекст за пълномащабна руска инвазия.
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
      Ще ти кажа какво НЕ НИ НАПРАВИ.
      Ще бъда кратък, като за пред редник.

      Не ни изкупуваше селскостопанската продукция под себестойност.
      Не ни наложи комунистическата си форма на управление.
      Не ни отне основните свободи.
      Не ни съсипа икономиката, собствеността, поминъка, традициите и гордостта.
      Не инфилтрира измежду нас доносници и предатели, с цел вековно управление.
      Не ни продава газ на двойни цени.
      Не ни изнудва всяка есен с тъпото си "кранче".

      Хубаво е да се припомни, че България е независима страна, не е губерния на САЩ, както беше губерния на Русия. Съпоставките между големите братя не са подходящи.
      Който ме разбрал, разбрал.
      Aми да карам по твоите точки:
      Не ни изкупуваше селскостопанската продукция под себестойност.
      ---------
      Да вярно е, с условието, че унищожиха селското стопанство. Вкарват субсидира селскостопанска продукция и по този начин задушават родното производство. Наложиха експортни квоти, което води до същото и ни изхвърлиха от наши традиционни пазари. Направи си проучване за количеството на произведена и експортирана продукция преди 1989 и сега. Само експорта на агнешко за арабцкия свят като количество и стойност ако възвърнем, ще покрие целия сегашен експорт. Колко са поливните площи сега и колко бяха преди ? Толкова по тоя въпрос.

      Не ни наложи комунистическата си форма на управление
      --------
      Да така е - наложиха многопартийна "демократична" форма на управление или иначе казано набор от помияри от които си назначават поредния дебил да им свърши работа, с две думи пълен васалитет, без национални интереси.

      Не ни отне основните свободи.
      -------
      Привидната свобода не значи реална свобода - наложиха финансово робство и с него въпреки че условно хората могат да пътуват, реално поради финансова невъзможност стават крепостни. За свобода на словото да не говорим, че всички медии са финансово зависими и спазват определен уклон.

      Не ни съсипа икономиката, собствеността, поминъка, традициите и гордостта.
      ------
      Я пак. Кога БГ имаше по развита икономика и структуроопределящ поминък. И не ми излизай с тезите за неефективни мастодонти и т.н. Понеже спомена нещо от рода, че си много запознат с армията - та какъв беше размера на производство и реализация на военно-промишления комплекс ? Не бяхме ли в световната десятка, а в някой години и в петицата по реализирана военна продукция ? Какво и колко се произвежда сега. Не заеха ли нашите пазари именно американците ? За традициите и гордоста - просто нямам думи . Може би ежегодните гейпаради са възродени български традиции и издигат до неподозирани висоти националната ни гордост . Къде са златните медали за българия от спортните форуми само да запитам .

      Не инфилтрира измежду нас доносници и предатели, с цел вековно управление.
      ---------
      Да прав си - те не са между нас, сега са директно в парламента и министерски съвет, И да - не за вековно управление, а за БЪЛГАРСКОТО унищожение - последното преброяване на "стъкмистиката" ни изкра преко сили 7.5 милиона, а реалноста е доста по трагична. Миналата година над 50% от първокласниците са с майчин език "небългарски" Само като си помисля и .... А ако говорим за независимост - преди управляващите ги превикваха в Москва и ги инструктираха, а сега директно кацат в София и нашокват министър председателя насаме за 2 часа и на 3-я час той излиза да прочете инструкциите пред медиите. Честно казано не знам кое е за предпочитане .

      Не ни продава газ на двойни цени.
      --------
      Не ни продава, защото няма откъде. А бившите при тяхното владичество продаваха на доста занижени цени и по тоя начин компенсираха дисбаланса в търговския ни обмен. А цените вдигнаха когато сменихме господаря и не само го сменихме, а започнахме и да лаем по бившия .

      Не ни изнудва всяка есен с тъпото си "кранче".
      -------
      А бе не съм останал с впечатление, че точно Русия по свое усмотрение врътка кранчето. А като искаха да направят алтернатива, някой друг каза -"не може"

      Та надявам се да съм отговорил вкратце - старах се да не съм много обстоятелствен

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
        какво сте пушил, уважаеми ? кажете ми , искам и аз !
        Прочетете си хистори-то, дорогой

        Освен, ако не започнете и вие с басните, че Русия е създала БГ Империя, че ще прозвучи смешничко, понеже е обратното.

        Визирал съм, че когато безкористно си покръствал, ограмотявал някаква маймуна да стане човек - то обикновено следва понятието "Ономатопея".

        Или животното си остава животно - контрата остава за "стопанина" ( в случая БГ Империя ), която ще реши сама как да го килне урода.

        Дано съм бил по-ясен за вас

        Благодаря не очакваме - бъдете спокоен! С тъпи 300 годишни примати не се преговаря, а се избиват като хлебарки, иначе става по-зле.
        Last edited by marandi; 15.08.2014, 23:29.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          Руското министерство на отбраната опроверга информацията за руска военна техника в Украйна
          15 Август 2014 | 20:24 | Агенция "Фокус"
          Москва. Руското министерство на отбраната опроверга информацията, че украинската армия е унищожила „руска военна колона”, за която се твърди, че пресякла руско-украинската граница, предаде Интерфакс-Русия.
          Говорителят на министерството генерал-майор Игор Конашенков заяви, че „никаква руска военна колона, за която се твърди, че е преминала руско-украинската граница, бито то през нощта или през деня, не съществува”.
          „И ще е най-добре, ако украинската артилерия е унищожила фантом, а не бежанци или свои собствени войски”, посочи още Конашенков.
          E кво карай ,бай Сорос направи профит индекса сп500 падна с 20т

          Сорос вещае драстичен спад на акциите
          Сорос вероятно очаква голям спад на индекса S&P 500, след като е увеличил с впечатляващите 605% късата си позиция (чрез „пут опция" в SPDR S&P 500 ETF) до $2.2 милиарда.
          Въпреки че все още запазва нетните дълги позиции за акциите, късата му позиция (където притежава опция, позволяваща му да се възползва от спад в цените) на S&P 500 се увеличава от 2.96% на невероятните 16.65% от Soros Funds Management Portfolio.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Спокойно, бре Пич!

            Джуджето е просто една досадна муха, която се трепе с едно движение на китката.

            Волжска БГ и Стара Велика БГ ще го думнат - писах ви вчера.

            Ние го създадохме тоя урод и ние ще го думнем.

            Това е положението.

            П.П. Много смешно ми става, когато разни примати вземат да подценяват БГ Империя. То си е за смях.
            какво сте пушил, уважаеми ? кажете ми , искам и аз !

            Коментар


            • шибани укри

              http://www.vesti.ru/only_video.html?vid=614795

              Коментар


              • Руското министерство на отбраната опроверга информацията за руска военна техника в Украйна
                15 Август 2014 | 20:24 | Агенция "Фокус"
                Москва. Руското министерство на отбраната опроверга информацията, че украинската армия е унищожила „руска военна колона”, за която се твърди, че пресякла руско-украинската граница, предаде Интерфакс-Русия.
                Говорителят на министерството генерал-майор Игор Конашенков заяви, че „никаква руска военна колона, за която се твърди, че е преминала руско-украинската граница, бито то през нощта или през деня, не съществува”.
                „И ще е най-добре, ако украинската артилерия е унищожила фантом, а не бежанци или свои собствени войски”, посочи още Конашенков.
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                Коментар


                • Първоначално изпратено от himkofob Разгледай мнение
                  Момчета запомнете датата 24.08.2014 .....започва 3-та световна война !!!
                  Жалко за всичко което сме мечтали за нас и нашите деца дано да се размине...но това е видение в съня ми ....дано да греша!!!
                  Моля се за всички !!!

                  ?
                  ????????????????????????

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от himkofob Разгледай мнение
                    Момчета запомнете датата 24.08.2014 .....започва 3-та световна война !!!
                    Жалко за всичко което сме мечтали за нас и нашите деца дано да се размине...но това е видение в съня ми ....дано да греша!!!
                    Моля се за всички !!!
                    А бе човек ти кога сколаса да спиш, да се събудиш и да пишеш като нострадамус, няма ли за тебе ракийка, салатка, женски ласки?????????
                    Заеби

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от himkofob Разгледай мнение
                      Момчета запомнете датата 24.08.2014 .....започва 3-та световна война !!!
                      Жалко за всичко което сме мечтали за нас и нашите деца дано да се размине...но това е видение в съня ми ....дано да греша!!!
                      Моля се за всички !!!
                      Спокойно, бре Пич!

                      Джуджето е просто една досадна муха, която се трепе с едно движение на китката.

                      Волжска БГ и Стара Велика БГ ще го думнат - писах ви вчера.

                      Ние го създадохме тоя урод и ние ще го думнем.

                      Това е положението.

                      П.П. Много смешно ми става, когато разни примати вземат да подценяват БГ Империя. То си е за смях.

                      Коментар


                      • Нещастието за едни е щастие за други http://glasove.com/komentari/40723-k...uskoto-embargo
                        По повод санкциите и ембаргото

                        Коментар


                        • Момчета запомнете датата 24.08.2014 .....започва 3-та световна война !!!
                          Жалко за всичко което сме мечтали за нас и нашите деца дано да се размине...но това е видение в съня ми ....дано да греша!!!
                          Моля се за всички !!!

                          Коментар


                          • Няма начин да не сте видели тази новина за руските БТР -и в Украйна. Все си мисля че руснаците не са толкова тъпи да изпратят само 12 машини ако са решили да напердашат порошенко. Че на всичко отгоре и значителна част унищожени
                            http://www.focus-news.net/scandal/20...v-ukrayna.html

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                              В редките случай четейки несвързаните коментари на marandi, всякакви съмнения че зад този ник се крие бот и няма реална личност, изчезват.
                              Па, бот? Няма никъв бот. Миранда е класически случай на шизоидна циклофрения. Там има някой, но това е раздвоено и разтроено растроено съзнание... не му ли виждаш аватара!?... "Мъж ли съм жена ли съм..." Класика! Нека си драска, кво ти пречи? Демо за НПО проститутка също като кандидкова.
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                                В редките случай четейки несвързаните коментари на marandi, всякакви съмнения че зад този ник се крие бот и няма реална личност, изчезват.

                                http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D1%82

                                Бот (скъсено от робот) се нарича компютърна програма, която използва мрежови услуги, предназначени за хора, с цел да извършва автоматични действия, като обработка на данни. Използването на бот позволява иначе трудоемки задачи да бъдат решени автономно. В редица обстоятелства, използването на ботове, обаче, не се счита за етично.
                                Пиши на Български - не е срамно.

                                Нямам комплекси - може да ме наричаш по твое "усмотрение", както си искаш.

                                Коментар

                                Working...
                                X