Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНещо си се пообъркал.Кога бяхме с руснаците хората си построиха къщи вили апартаменти.Ходеха на почивки всяка година.Парното тока водата и телефона бяха почти безплатни.По кофите за боклук нямаше хора да ровят в тях.Нямаше убийства кражби наркомани.Имаше ред и железна съдебна система.А сега какво е всеки може сам да си отговори.И понеже си нагъл замисли се ако някой не дай си Боже убие детето ти дали въобще ще го осъдят.Хората по онова време не заключваха къщите бе наглец
Коментар
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеНе, че съм за ГЕРБ /то за никой не съм, де.../, но като нищо мога и да стана четейки словоизлеянията ви - на теб, пешковци, гиговчета и тем подобни. Има хора, които 25 години безусловно и без причина /въпреки и многото провали - както и в момента/ гласуват единствено и само за тяхната, правилната партия - комунистическата /няма значение дали се казва БКП или БСП/, както и за ДПС. Такива, като теб, пешко и гиговчо са жив пример за това. Ние - другите, стоим и ви гледаме цирка и ако решим ходим да гласуваме по убеждение, а не по задължение. Тоест ние гласуваме за този за когото сме решили, че е правилно - а, не за този за когото ни е наредено или по някакъв начин са ни "купили" гласовете за две кебапчета и много, ама много фалшиви обещания в продължение на 25 години. Разбра ли ме? Та ти казваш, че да избереш ГЕРБ е профанизъм и си е за диагноза. Може и да си прав... Аз те питам: А, да избереш БСП или ДПС, какво е?!! Може би аристократизъм?!! Надявам се да ми отговориш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТака ли..
сега го гледах пак при Бареков....
то бива профани ама да избереш ГЕРБ на тези избори ..си е за диагноза ....за психиатрията....
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосифпомним ,за апартаменче - 15 г. чакане , за кола -10 г .Иначе кои си правиха вилички моето момче - разбойниците ( бармани , сервитьори,. комунистическо комсомолски мекерета)........ Защо моите родители чакаха 12 г . за апартамент и 10 г. живяхме в оборотно , а преди това пич се гъчихме 5 души в 40 квадрата...... тъпак , имаше желязна съдебна система защото нямаше интернет за да видиш дали беше така.ИОмахме полицейска държава и о=града на границата
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron- Пропусна най-важното! България беше строг тъмничен затвор за 8 000 000 души,
- За да излезеш от България се искаше изходна виза (те децата сега не могат да си представят какво значи това;
- За да получиш изходна виза трябваше да имаш вуйчо владика в КГБ/ДС
или да си гений
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеФормално са в ГЕРБ или поне бяха, но принципно крадците нямат партия...
Ето аз ти казвам, че са били в ГЕРБ и са крадци...
Ама не съм чул нищо от теб, примерно за националните предатели Явор Куюма и Таско Ерменков...та тез убавци от коя партия са и къде се пишат законите на България, когато управлява партията им????
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
След това почва трагедията ГЕРБ ...
Не им лесно на хората от политапарата да защищават една компроментирана кауза...
Но им отчитам усилията....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеФормално са в ГЕРБ или поне бяха, но принципно крадците нямат партия...
Ама не съм чул нищо от теб, примерно за националните предатели Явор Куюма и Таско Ерменков...та тез убавци от коя партия са и къде се пишат законите на България, когато управлява партията им????
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеА тоя и татко му в коя партия са?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНещо си се пообъркал.Кога бяхме с руснаците хората си построиха къщи вили апартаменти.Ходеха на почивки всяка година.Парното тока водата и телефона бяха почти безплатни.По кофите за боклук нямаше хора да ровят в тях.Нямаше убийства кражби наркомани.Имаше ред и железна съдебна система.А сега какво е всеки може сам да си отговори.И понеже си нагъл замисли се ако някой не дай си Боже убие детето ти дали въобще ще го осъдят.Хората по онова време не заключваха къщите бе наглец
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМного ясно, че не е от днес...тая зала в полето да не мислиш, че малко кинти е "отклонил" мръсника...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение2 милиона българи заминаха на Запад, прогонени от вас комунистите русофили. Не отидоха в Москва, налиИ в този форум представителите на емиграцията всеки ден ти казват лично на теб какво мислят за теб и твоите възгледи на комунист русофил
Другото е ясно:
ЕС - СВОБОДА И БЛАГОДЕНСТВИЕ
РУСИЯ - ТИРАНИЯ И МИЗЕРИЯ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКандитко ми той от кога е крадец да не би от днес?
Коментар
Коментар