IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съмнявам се,че капутите искат да чуят викът на тишината.

РАЗКАРАЙТЕ СЕ,БОКЛУЦИ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      Мда нищо ново под слънцето.То в БГ а и в тоя форум отдавна са налазили рубладжиите Кремъл изгражда световна мрежа от интернет троловеВластите в Русия изграждат от есента на 2013г. международна мрежа за манипулиране на общественото мнение в САЩ и Европа чрез интернет и социалните мрежи. http://www.dnevnik.bg/analizi/2014/0...e/?ref=miniurl

Мдаа , рушнаците наваксват изоставането си в тая дисциплина .

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
        Стамболов е постнал "Газпромия" от reduta.bg

Отдавна не бях чел такъв концентрат.

Респект.

Без значение изборния резултат.

Тези ще разберат,че можем да бъдем и други.

Харесва ми нежеланието за крепостничество.

И справедливост.И свобода.И напредък.

Скоро ще натиснем продалите се.

Мисля,че България ще тръгне към добро.

Искам го.Даже го усещам.
        Extra Range прав си. Всичко като че ли е за добро. Давай все така без Цензура.

Коментар

• Стамболов е постнал "Газпромия" от reduta.bg

Отдавна не бях чел такъв концентрат.

Респект.

Без значение изборния резултат.

Тези ще разберат,че можем да бъдем и други.

Харесва ми нежеланието за крепостничество.

И справедливост.И свобода.И напредък.

Скоро ще натиснем продалите се.

Мисля,че България ще тръгне към добро.

Искам го.Даже го усещам.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
            Робовладелци , турци , мангали , мутри , тикви , милиционери , офшорковци , реформатори и деформатори , фалирали и нефалирали олигарси - ВСИЧКО ТОВА ДА СИ ХОДИ !
            ОСТАВКА!!!! Сите циганин и Бьлгари от Мездра, Симитли и Чепрьчене да фрьгаме кебапчетата на Барегов настрана и да додеме в петАк да бутаме тая кочина Парламента!!!

Коментар

• Мда нищо ново под слънцето.То в БГ а и в тоя форум отдавна са налазили рубладжиите Кремъл изгражда световна мрежа от интернет троловеВластите в Русия изграждат от есента на 2013г. международна мрежа за манипулиране на общественото мнение в САЩ и Европа чрез интернет и социалните мрежи. http://www.dnevnik.bg/analizi/2014/0...e/?ref=miniurl

Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Комунизма с човешко лице!
                Това нещо има ли лице - аз винаги съм си го представял като един голям ....(изтрито от амстердам) и само такова без нищо друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
                  Ма много е кеф хем да си спечелил изборите хем да си в опозиция.Само тиква без грам мозък го може това
                  Не си прав !

Всеки може да управлява като спечели изборите .

Майсторлъка е да си опозиция , градивна , конструктивна , работлива и да защитаваш интересите на избирателите , нали така ?!

А това само Баце го може това , щото е умен , интелигентен , възпитан , начетен и милеещ за благосъстоянието на човека с главно " Ч " !

Името на човека няма да го пиша , вие си го знаете !

Коментар

• Стамболов

Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                    Тази неделя ГЕРБ още веднъж ще разгроми БСП и лично Станишев. Те винаги са губили от ГЕРБ и резултата е 7:0. Сега ще стане 8:0....
                    Моля бъди по-прецизен. Резултатът до този момент е 9:0 в полза на ГЕРБ респ.Бойко Борисов/. Писал съм достатъчно по този въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                      В неделя вечерта на втората пресконференция Тиквата ще е с високо кръвно !
                      ....http://www.youtube.com/watch?v=jdyM8L6nheM ....
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                        Мечтите са безплатни! Мечтай си, че не остана време до неделя!
                        Имаш ли пари???Залагай!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                          Тази неделя ГЕРБ още веднъж ще разгроми БСП и лично Станишев. Те винаги са губили от ГЕРБ и резултата е 7:0. Сега ще стане 8:0....
                          В неделя вечерта на втората пресконференция Тиквата ще е с високо кръвно !

Коментар

Те винаги са губили от ГЕРБ и резултата е 7:0.
                            Номера, драги ми Смехурко, е да управляваш без да си спечелил избори! Точно това прави БСП от 1944 г.насам и така ще е още дълго-дълго....Щото света се завърта обратно към комунизма с човешко лице!

А в неделя пусни Бюлетина Номер 15 и се надявай на кирка с гладка дръжка,дребни въшки и тесни галоши!
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Стамболов в петък Борисов ще ходи ли на работа в Народното събрание? Защото като беше министър -председател, и имаше процедури по искане на вот на недоверие на Правителството му, той се скатаваше и не ходеше. Та по навик може пак да не иди!

Коментар

Мечтите са безплатни! Мечтай си, че не остана време до неделя!

Коментар

Working...
                                X