IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
    Цензурата мисли за държавата , за Южен поток , та за борсата да не е помислил ?!

Той е като ТЕФАЛ , щото мисли за всичко
    Цензурата е ЯК ПИЧ, готин, може да се напиеш с него, да потанцувате екзотични танци, да гледате мач (футболен или ММА), да се полеете със шампанско, гаджетата му налитат, може да се намаже покрай него, има пари, коли, охрана, имоти, всичко. гАзар Е, дават го често по телевизора и има самочувствие, мускули и не го е страх от мутри

Според мен е дъ бест, събирателен образ на българската мечта, сто процента играе на борсата (влиза на дъно, кеши на пик) и ни чака "всичко добро" с него, ако поеме нещата с борсата и КФН

А?

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
      Пичове, някой чувал ли е Цензурата кво мисли за борсата ?
      Цензурата мисли за държавата , за Южен поток , та за борсата да не е помислил ?!

Със сигурност е измислил и борсата .

Той е като ТЕФАЛ , щото мисли за всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
        Не знам какво мисли, но до довечера ще започне да мисли обратното.
        Според мен е положително настроен

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение

Злобно желание опозицията да бъде репресирана. Доказателство за тоталитарните инстинкти на БСП...

Но именно заради диктатурата на новото ОФ (кръвосмесителна Тройна) ГЕРБ като най-силната партия в България ще продължи да защитава националното достойнство, демокрацията и европейското бъдеще на България.
          Ти не смяташ ли , че Цветанов е за затвора....
          Може би 6 апартамента си ги е спечелил с труд на магистралата.....

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
            Пичове, някой чувал ли е Цензурата кво мисли за борсата ?
            Не знам какво мисли, но до довечера ще започне да мисли обратното.

Коментар

• Пичове, някой чувал ли е Цензурата кво мисли за борсата ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Питай го като вкарат Цветанов в Панделата ще му носи ли цигари....
                Злобно желание опозицията да бъде репресирана. Доказателство за тоталитарните инстинкти на БСП...

Но именно заради диктатурата на новото ОФ (кръвосмесителна Тройна) ГЕРБ като най-силната партия в България ще продължи да защитава националното достойнство, демокрацията и европейското бъдеще на България.

Коментар

• Резервация

Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  хахахааааа
                  Кворумът за сваляне на правителството бил задължение на подкрепящите правителството.

Това само идиот като Бойко Тиквата може да го измисли
                  Аз тези словоизлияния ще ги запазя, за да не му хрумне на авторът им да ги трие. Рано или късно той ще проумее, че за такива обиди се плаща и то много.
                  Иначе е ясно, че за да го вземат в армията по-напред трябва да му промият главицата, за да вика по-силно "Слушам!". Ама не са ли го научили там да уважава пагона? Бойко Борисов е генерал-лейтенант, а нашичкият фатмак какъв ли чин има?

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                    Само с анкети в нета не става, трябва и другите да си кажат думата, дето по цял ден не висят в нета, а се трудят!
                    Ами ти що не се трудиш!!!Аз съм за малко тука,ама ти като гледам гониш заслуженото инвеститорство!!!Или тее страх да не се напикаеш навънка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Изискването на форума е да се пише на КИРИЛИЦА, а не на латиница. Както виждаш го спазвам.
                      А думата кролик я знам от дядо си, на чието име съм кръстен. Той беше войник от армията на Врангел, емигрирал в братска България и в края на живота си се върна в родния си Донбаски край, където и почина. Та дедушка, така викаше на зайците. Не казваше "заяц", ами "кролик".

А ти ако имаш претенции, се обърни към модераторите. Или духай супата, както казваше "чичовото".
                      Питай го като вкарат Цветанов в Панделата ще му носи ли цигари....

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                        Ужас...

Дотам ли стигна. Няма ли български език за теб...

Няма такава дума кролик в българския....
                        Изискването на форума е да се пише на КИРИЛИЦА, а не на латиница. Както виждаш го спазвам.
                        А думата кролик я знам от дядо си, на чието име съм кръстен. Той беше войник от армията на Врангел, емигрирал в братска България и в края на живота си се върна в родния си Донбаски край, където и почина. Та дедушка, така викаше на зайците. Не казваше "заяц", ами "кролик".

А ти ако имаш претенции, се обърни към модераторите. Или духай супата, както казваше "чичовото".
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Най-готиното е за другата седмица .

Снимки на демократа от Правителствена болница , осъден бавноразвиващ се олигофрен , подвизавал се като министър и т.н.

Коментар

• Бойко Борисов: Името на партията, която купува гласове в Бобов дол, е БСП

http://www.focus-news.net/news/2014/...dol-e-bsp.html

Името на партията е БСП в Бобов дол. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента, попитан за решението на ЦИК да не оповести партията, която купува гласове, предаде репортер на Агенция „Фокус”. „Съжалявам, че Нова телевизия пуска писклив сигнал, за да не се чуе номера. Защо миналата година в деня на размисъл вие не спазихте всички закони и за Костинброд изговорихте, че всичко е ГЕРБ? Защо в едните случаи спазваме закона, а в други – не? Вчера БСП и ДПС със съдействието на ПП „Атака”, са отказали да пуснат записа. Той не е наш, а на разследващи журналисти. Защо не го пуснат? Ясно е, че БСП, което много добре се знае – и в ТЕЦ Русе и на много места, не само подготвя, вече са извършили престъплението. Те вече са превеждали пари. Уговаряли са хора, склонявали са ги и неслучайно си направиха такава ЦИК – за да могат трите партии да прикриват грабежа”, обясни Борисов.

Попитан, дали самото правителство не е виновно за това, хората да си купуват гласовете поради нивата на бедност, Борисов коментира: „Това е последното, за което правителството има вина. То има вина за безработицата, за цената на тока, за фалита на НЕК и БЕХ, за лъжите, че ще строи АЕЦ „Белене”, че провалиха „Южен поток”, че им взеха правото да преговарят. Те имат толкова вини, че да им сложим тази”, каза още Бойко Борисов.

След като нямат кворум и им трябва ГЕРБ, да върнат мандата – нови избори и тогава пак ще си говорим за управление. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента, попитан дали липсата на кворум не е като неговото поведение в зала, предаде репортер на Агенция „Фокус”. „На малоумни хора не обяснявам. Кворумът в парламента е задължение на управляващата партия. Аз върнах мандата, защото нямах кворум. Откъде ще правя на Станишев и Местан кворума”, допълни той.

На въпрос, как тълкува присъствието на Сергей Станишев и Лютви Местан, Борисов заяви: „Това е показателно, че те вече не управляват партиите си. Това показва, че те не могат да си съберат партиите”.

Дали след вота на недоверие ще престанат да идват в парламента, Борисов обясни, че ще използва вота, за да разберат хората, какъв ужас са направили управляващите в енергетиката. „ГЕРБ управлява три години и половина енергетиката. От 90-та до сега да видим всички пасиви и активи тези партии колко пъти са се изредили да управляват енергетиката. Ако те бяха спокойни за вота, щяха да ни дадат данните от БЕХ и НЕК, щяха да дойдат днес и да ни размажат. До ден днешен неизпълняват закона”, обясни Борисов.

Дали ще поискат по време на вота тези цифри да бъдат показани, Борисов обясни, че вече са ги искали и затова, че не им ги дават говори затова, какви хора ни управляват. Борисов посочи, че много повече са се самозапалили тази година. „Ние тогава дадохме оставка, защо не дадат сега”, попита той.

Затова, как си обяснява поведението им, Борисов коментира: „Те нямат морал и контрол върху медиите”.

Неработещ парламент в парламентарна република”, каза още Бойко Борисов.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                              Катеричке,що ми се струва ,че ти си по-изнервен!!!Спокойно бе!!!Не се впрягай толкова!!!
                              Преди малко гледах една много интересна анкета!!!Лошото е,че е отново само в нета!!!
                              Само с анкети в нета не става, трябва и другите да си кажат думата, дето по цял ден не висят в нета, а се трудят!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                Бан ли, бате?

Абе не знам кой ше вдига кръвно, ама аз се пртеснявам за онова лалугерче станишко, как ше поти очилцата и червенее бузки... като гледам как е качил килцата, па и на възраст е вече...
                                Бан , бан

Станишко и той се е запътил нанякъде ...

Коментар

Working...
                                X