IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес ми се ще да наруша една забрана.

Утре да не забравите номера на бюлетината ей! № 15 да пуснете, че ....
    Петнайсти номер! Не е трудно.

И дажа ми се ще утре да извърша престъпление.
    Да си пурдам гласа. Кой дава 50 кинта, вземам ги.
    Па аз пак ша си пусна №15. Нема са объркам.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
      Я кво намерих в Уикипедията ....
      Гастроезофагеалната рефлуксна болест (ГЕРБ) е нарушение на гастроинтестиналния тракт, засягащо долния езофагеален сфинктер

А бе то затуй ли като чуя ГЕРБ и ми се повръщало.... А от излиянията на лидера му получавам диария.

Коментар

Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Не си бил достатъчно предпазлив с ползването на сфинктера си ли?
          Yeah

Коментар

• Я кво намерих в Уикипедията ....

Гастроезофагеалната рефлуксна болест (ГЕРБ) е нарушение на гастроинтестиналния тракт, засягащо долния езофагеален сфинктер - еднопосочна мускулна клапа, свързваща хранопровода с горният отвор на стомаха.

Когато сфинктера е слаб или се отваря неадекватно, позволявайки по този начин връщането на стомашно съдържимо в хранопровода, настъпва т. нар. гастроезофагеален рефлукс. Думата идва от гръцкото gaster (на старогръцки: γαστήρ - свързан със стомаха), от esophagus (на латински: œsóphagus - хранопровод), и от reflux (на латински: refluo - връщам се).

Начинът на живот и диетичните навици може да благоприятстват за развитието на ГЕРБ. Някои храни и безалкохолни напитки, включително шоколад, мента, пържени и мазни храни, кафе или алкохолни напитки, може да предизвикат рефлукс и парене зад гръдната кост. Затлъстяването и бременността също могат да причинят заболяването.

Понякога болестта води до сериозни усложнения. По-продължителното агресивно действие на кисело стомашното съдържимо върху лигавицата на хранопровода може да доведе до образуването на язви (езофагит). Езофагитът може да се усложни с кървене и с улцерация.
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Карсон, това Дон си го сложил за принадлежност към мутрите ли..Има само да мечтаете за онези минали 40 процента, а да видим и присъдите на Цв..

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                Дори Нешка Робева вече не подкрепя БСП. Ето какво казва за БСП Нешка Робева -"Много пъти съм подкрепяла БСП и много пъти бях излъгана". Явно че Нешка Робева няма да гласува за БСП. Нека никой никога да не гласува за БСП. Нека никой никога да не гласува за Бареков и нека никой никога да не гласува за БСП.
                Общинският съветник от Карлово Стоян Четинов напусна БСП. Общинският съветник от Велико Търново Драгош Методиев също напусна БСП. Галина Асенова от Перник също напусна БСП. Нека никой никога да не гласува за БСП.

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                  Дори Нешка Робева вече не подкрепя БСП. Ето какво казва за БСП Нешка Робева -"Много пъти съм подкрепяла БСП и много пъти бях излъгана". Явно че Нешка Робева няма да гласува за БСП. Нека никой никога да не гласува за БСП. Нека никой никога да не гласува за Бареков и нека никой никога да не гласува за БСП.
                  Хехехееее!
                  Тези заклинания не помагат. И на парламентарните избори ръсеше същите заклинания пък ей на ..... БСП е на власт.

То със заклинания не става.

Коментар

• Дори Нешка Робева вече не подкрепя БСП. Ето какво казва за БСП Нешка Робева -"Много пъти съм подкрепяла БСП и много пъти бях излъгана". Явно че Нешка Робева няма да гласува за БСП. Нека никой никога да не гласува за БСП. Нека никой никога да не гласува за Бареков и нека никой никога да не гласува за БСП.

Коментар

• Първоначално изпратено от 123456 Разгледай мнение
                      Аз ще гласувам Пеевски сериозно

И само Пеевски, оле! Пеевски шамион оле,оле !

ДПС Разумният избор
                      Да и мен ме кефят тия суртуци, обаче фаворити са ми Баста, Бареков а в КунИева сьм си направо влюбен. И мисля да я челастря тая кривоуста Булгарка. Вьпроса е че вече ядох от кебапчетата на Бареката, но ако успея да ги повьрна едва ли ще чуствам някаква вина ако сменя вота в последния момент.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        За щастие това са последните евро-избори!

ЕСъ го чака развал и евентуално част от източните му територии (не всички разбира се ) ще споделят съдбата на Крим по линия на референдуми. Вероятната бъдеща Разделителна Линия ще минава на изток от Германия,на юг до Дунав,на север до Балтийско море.

На 29 май се подписва Евразийския договор,който ще постави началото на "старите" нови интереси!

А за неделя - Бюлетина 15 и след това за гъби,ако не вали!
                        Айде отпусни още малко южната граница де! На юг до Стара планина.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                          И ти си ясен, пак за Путин ще гласуваш, както и преди 1989
                          Аз си гласувам за когото си искам, Кави, ама за Путин не съм гласувал до сега. Ако беше възможно да гласуваме за него за президент, можеш да бъдеш сигурен герберче, че и герберите щяха да гласуват за него. Нямаше да има и втори тур. Само дълбоко поразените от американско-синята чума щяха да гласуват за друг. А те са абсолютно малцинство. Даже не са и в парламента.

А иначе от 1995 до 2009 вкл. не бях гласувал на парламентарни избори за БСП. През 2005 и 2009та гласувах за НДСВ. Преди туй 97ма за Костов и за едни други 2001ва.

Ама изглежда на вас, американските лъскачи, Путин здравата ви го е начукал, та го сънувате и в кошмарите си наяве. Дааа, и болката и срама ще да са големи.
                          Да дадете 5 милиарда долара само за да стане Крим пак руски... Боли нали? Свиквайте. Още ще има.

Коментар

• Аз ще гласувам Пеевски сериозно

И само Пеевски, оле! Пеевски шамион оле,оле !

ДПС Разумният избор
                            Game Over...

Коментар

• За щастие това са последните евро-избори!

ЕСъ го чака развал и евентуално част от източните му територии (не всички разбира се ) ще споделят съдбата на Крим по линия на референдуми. Вероятната бъдеща Разделителна Линия ще минава на изток от Германия,на юг до Дунав,на север до Балтийско море.

На 29 май се подписва Евразийския договор,който ще постави началото на "старите" нови интереси!

А за неделя - Бюлетина 15 и след това за гъби,ако не вали!
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                                ПП. Ти си дращи, не пречиш на никого, дори помагаш на колебаещите се да гласуват. За ГЕРБ, естествено. Току виж, че и мене си ме навил.
                                ППП. Абе какво стана с Карл и Киро, знае ли някой? Гледай ти, техните никове също започват с К
                                Ти си кристално ясен драги. Ти си гербер и ще си гласуваш за ГЕРБ, ако ще магарета да имат в листите. Никой не те е убедил в последния момент.

А Карл е Киро. Не говори за него в множествено число. Той да не е някоя кралска особа?
                                Ние Киро, Цар на българите....

Коментар

Working...
                                X