IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бих се доверил на тия, които знаят какво правят в Европейския парламент и са доказали, че знаят и защитават каузата на страната /ни/.

АКО трябваше да разчитам на ДЕСЕТКАТА /10/, то бих избрал някой/някоя, който/която се е доказал/доказала в ДЕСЕТКАТА на най-активните евродепутати... дори АКО се окаже, че е от Добрич - не бих се двоумил...

Коментар

• Annbet, 10-2 е качеството.

Коментар

• Честит празничен ден - Европа се надява на нас......!

С някои изключения, качество на избора е: /ПОЧТИ!/ всеки избор, встрани от ПРЕизбиране на Надежда Нейнски /бивша Михайлова/ и връщането й в Европейския парламент.

Основанията ми за такова мислене са разбираеми: ТЯ НЕ Е СПОСОБНА да отстоява никаква българска кауза в Европа! Доказан вече провал в тая посока - не може да се толерира по никакъв начин, още повече - дамата да бъде ПРЕизбрана.

Това е истина на хората, които не забравят толкова лесно....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Аз май знам как се казва качеството.
          Какво е твоето субективно възприятие по този въпрос?

п.п.Ако отговорът ми хареса, може да стане и обективно.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Гласувах със съзнанието, че няма как, качеството да победи количеството по тези географски ширини.
            Аз май знам как се казва качеството.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Гласувах със съзнанието, че няма как, качеството да победи количеството по тези географски ширини.

Коментар

• Айде, пак започват ... получили са на джуджака новите инструкции
                Изненадваща пресконференция на Позитано-20 в 13.30 часа
                Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                  Отивайте, защото пред посолството на България в Париж има опашка от ц... пардон, роми
                  турци и мангали и в Берлин ...
                  Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                    Вземам жената, количката, бебето и отиваме да гоним червените боклуци...
                    3:0 за наште!!!Аз ,едната щерка и случайна мадама,която искаше да гласува преференциално!!!
                    Надявам се на още три от останалите членове на фамилията!!!
                    Егати резултата!!!А дано!!!

Коментар

• Вземам жената, количката, бебето и отиваме да гоним червените боклуци...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Мислех да не ходя да гласувам, но като прочетох " червени боклуци " и за да не направя кефа на чунчовци , ще закарам и аполитичната ми половинка...( 100 % съм сигурен срещу кого ще гласува а не ми пука за кого....)
                        Чичо,
                        дай някой сайт с предварителни резултати...
                        Не ми се гласува за 17 хрантутняци по 40 К в евро ,но ако мутрата има голямо предимство да докарам няколко гласовоподаватели...
                        Много слаб интернет и много трудно ми зареждат страниците в северна България...

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
                          ДНЕС ЩЕ ИЗГОНИМ ЛИ ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ*?*
                          ...КАКТО ГИ ИЗГОНИХА В УКРАЙНА ЛИ?
                          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov
                            Ашколсун госпожо, аллах здраве да ви дава, да дадат богат урожай земите ви, да са плодоносни и млекодайни стадата ви. Машалла госпожо, аферим !!!
                            Буйрум Мечо Ефенди. И на теб господ здраве и локум да ти дава.

ДОБРО УТРО И НА ОСТАНАЛИТЕ.
                            ДНЕС ЩЕ ИЗГОНИМ ЛИ ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ*?*
                            г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Мислех да не ходя да гласувам, но като прочетох " червени боклуци " и за да не направя кефа на чунчовци , ще закарам и аполитичната ми половинка...( 100 % съм сигурен срещу кого ще гласува а не ми пука за кого....)

Коментар

• номер 2 е бюлетината
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X