IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Простите сметки показват друго - ситуацията е зле.
    Герб + РБ = 7, БСП + ДПС + ББЦ = 9 - тоест още по-голямата част от народа си иска кочинката, в която сме.
    Станаха ясни и другите 3 неща -
    1.ББЦ беше направена да обере негативния вот към Атака, ДПС и БСП. Резултата е повече от добър.
    2.БСП си направиха АБВ-то, за да има с кого да се оправдават.
    3.РБ-то още ноември, когато подписаха споразумението, се видя, че просто са сбирщина кариеристи, които веднага декларираха желанието си да се явят на тези избори, и почнаха да редат листи, вместо да се заемат и да говорят за проблемите на хората. За съжаление и този глас им е много, защото ще им даде повод да продължат по същия път и начин.
    Няма да класифицирам гласувалите за Бареков, че не искам да ме трият.

Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Простите сметки показват едно - циркът е пълен. Бойко води убедително с 28%, Но 28% е много по-малко от 21 + 16. Така че, Бойко големият, ще трябва да свиква с мисълта, че за да управлява, ще трябва да направи дудук на Дудука

Коментар

• В разгара на изборния ден Централната избирателна комисия (ЦИК) наказа лидера на "България без цензура" Николай Бареков за незаконна агитация.

на 24 май хиляди клиенти на мобилния оператор Виваком получиха sms-и с поздрав за празника на будителите, на латиница, който гласеше:

Chestit praznik na bulgarskite slovo i duh! Grajdansko sdrujenie "Bulgaria bez canzura" Vi chestiti nai-svetlia bulgarski praznik." Съобщението бе подписано от BAREKOV.

Поздравът на Бареков обаче не остана глас в пустиня, защото десетки граждани решиха да му отговорят на шега.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        А колко акъл требе да има човек за да гласува за тиквуняка и за гейко?Тия са още по големи недоразумения
        Знаех си аз че си платен До скоро само не бях сигурен от кого.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
          Къде са червените гащници?
          Как ще се наситим на гледката на хленчещи социалисти, не знам ...
          Също така, ако някой има връзка с Монди нека му се обади ДА ЗНАЕ ЧЕ ТУМБАТА ЦИГАНИ КОЯТО Е ПОВЕЛ КЪМ УРНАТА Е БЕЗКРАЙНО ЗАКЪСНЯЛА.
          Няма смисъл да се потят, само ще се изнервят допълнително, ще набият и забременят циганките си. Нямаме нужда от това.
          г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
            ти явно си си сам лидер!!!Затова ми се повръща двойно!!!И от теб и от лидера ти!!!
            Ми повръщай само не се напиняй много да не жлътнеш гащите

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Бареков привлича Гранде Идиоти. Колко тъп трябва да е човек за да повярва на журналист цветарка, който си сменя лоялността на всеки две години и който обещава всичко, нищо че не може да изпълни нищо. Голям, много голям трябва да е човек за да гласува за подобно недоразумение.
              А колко акъл требе да има човек за да гласува за тиквуняка и за гейко?Тия са още по големи недоразумения

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Простите сметки показват едно - циркът е пълен. Бойко води убедително с 28%, Но 28% е много по-малко от 21 + 16. Така че, Бойко големият, ще трябва да свиква с мисълта, че за да управлява, ще трябва да направи дудук на Дудука
                Що на Доган също става.И на Станишев може.А топ идиота на тези избори е Калфин.Истински идиот сега ще носи толетната хартия на Гоце

Коментар

Кога бе кога фалира утре следващия месец догодина след пет години.А идиотите са и тези които гласуваха за Станишев и Бойко.За Доган е ясно там се плаща на мангалите.Няма как да гласувам за гейове тикви догановци и дудуци.Чвно в България има около 35%идиоти които гласуват.
                  Бареков привлича Гранде Идиоти. Колко тъп трябва да е човек за да повярва на журналист цветарка, който си сменя лоялността на всеки две години и който обещава всичко, нищо че не може да изпълни нищо. Голям, много голям трябва да е човек за да гласува за подобно недоразумение.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
                    Къде се скри Партенков? Няма ли да поздрави Станишев с новия му пост на евродепутатин?
                    Баце спущи новите опорни точки и веднга почнахте

Коментар

• Простите сметки показват едно - циркът е пълен. Бойко води убедително с 28%, Но 28% е много по-малко от 21 + 16. Така че, Бойко големият, ще трябва да свиква с мисълта, че за да управлява, ще трябва да направи дудук на Дудука

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                        Къде са червените гащници?
                        Ми остави комунистите да плачат и си пусни телевизора там Баце се дуе кат пуек и плаче че не му дават властта.То не бяха шампионски лиги то не бяха рев и сълзи.Е това му участта да е първи на изборите и да е в опозиция щот е глупав ама много глупав.Явно народа мисли като мен и не иска да гласува.Искам на следващите избори да не излезе никой освен кандидатите роднините им и платените.Боли ма фара за техните избори.

Коментар

• Къде се скри Партенков? Няма ли да поздрави Станишев с новия му пост на евродепутатин?

Коментар

Кога бе кога фалира утре следващия месец догодина след пет години.А идиотите са и тези които гласуваха за Станишев и Бойко.За Доган е ясно там се плаща на мангалите.Няма как да гласувам за гейове тикви догановци и дудуци.Чвно в България има около 35%идиоти които гласуват.
                            ти явно си си сам лидер!!!Затова ми се повръща двойно!!!И от теб и от лидера ти!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Малко по-малко Русия фалира На парламентарни избори резултата на БСП, ДПС и Капута ще падне - първите защото това са им твърдите ядра и платен вот на който могат да разчитат, на Бареков - това са идиотите и платен вот на който може да разчита. При двойно по голяма активност от настоящата каквото може да се очаква на парламентарен вот всички тези ще си стопят резултата на половина. БСП с доста повече защото още повече ще и е намаляла демографската база.

Коментар

• Къде са червените гащници?
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X