IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Щом някой не харесва бабаита от Банкя е платен според теб?Ми как да го харесам тоя идиот.Половин час хленчи пред журналистките бърка парламента с шампионската лига.Тоя е тотално сбъркан играе хоро а музиката свири рок.
    Я сега вземи да ме светнеш кой ми плаща?Чакам.И чакам да разбера кога фалира Русия?И вземи си продай акциите щото големите в бизнеса предричат 50% надолу.После 20г не мое наваксаш загубите
    ми който плаща на Бареков - то е ясно от 150 километра

А за акциите не ме мисли - те когато предричаха най-големите фалити, аз направих най-големите пари. Мен ме притеснява само когато всички виждат само цветя и рози. Щом виждат спадове и сривове значи всичко е ОК

Коментар

Ако образованите хора са гласували за тиквата и гейко явно не са образовани или са с купено такова или с рабфак.Не вярвам че интелигентен човек може да гласува за тиквата гейко и дудука
      Ами ако крокодилите са зелени, значи не са крокодили...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
        БСП отново печели изборите в клас тъпанар(Бате Пешо) 33% от образованите хора са гласували за ГЕРБ а 21% за БСП. В групата без образоваие(като Бате Пешко) БСП печели 23% а ГЕРБ само 15%.
        Ако образованите хора са гласували за тиквата и гейко явно не са образовани или са с купено такова или с рабфак.Не вярвам че интелигентен човек може да гласува за тиквата гейко и дудука

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
          По принцип не цитирам Томова ,но статията и потвърждава това което писах преди време ,а именно ,че Доган командва парада и дудука ще е новият му пудел . ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ – БРИЛЯНТНИЯТ ШАХМАТИСТ ДОГАН!

Бойко Борисов е в истерия. Крещи на слугинските си „журналя”, които не смеят да му гъкнат, заповядва им какво да правят – „да свалят правителството” и нервозно стиска устни. Държи се така, като че ли е загубил изборите с едно голямо нула. А всъщност е спечелил, нали? Ама, какво? Дали един голям ….?

И докато Борисов иначе като латерна пак блябосва, че е победител, цялото му излъчване е на ръба на неврната криза. Не пропуска да каже, че ДПС били „в отлична форма” и с половин уста процежда „както и ние”.

Дръжки!

Едва ЕДНА ТРЕТА от България изобщо гласува.

А ако има някой, който е истински победител, ама голям победител в цялата тая хава – това е Ахмед Доган. Брилянтният шахматист.

Със Станишев е свършено.

Сега АФЕРА ще ви обади кой всъщност прецака истински Делян Пеевски за шеф на ДАНС – и това беше … БСП – Сергей Станишев.

Сокола не прощава.

Орешарски от месеци насам бързо еволюира ИЗВЪН БСП – Станишев.

Което е признак, че ДПС няма да разбърка гювеча към предсрочни избори.

Засега.

На практика феноменът на тези избори се казва „България без цензура” на Николай Бареков. За първи път се явява на избори, няколко месеца е на политическия манеж и … прас – 11 процента!

Обичате го, не го обичате Бареков, но това е положението.

И сега Бареков ще е БАЛАНСЬОРЪТ. И ще мачка Боко и компания, това поне е сигурно.

Атака е в колапс. Слави Бинев и някакъв си Валери Симеонов са аут.

Реформаторите, които иначе се биха в гърдите, че са сбиртък от пет партии едва вкараха Куневица. Тотален провал. А Бареков ги отвя като куцо пиле.

АБВ никак не е за подценяване – на ръба на четирите процента.

Румен Петков ли не е стара топла връзка с Доган. Айде бе!

Борисов не само има причина да е истерично нервен, ами е на път да влезе пак в болница с високо кръвно.

Доган изигра брилянта шахматна партия.

Както винаги.
          http://afera.bg/pozitsia/61886.html
          И Деформаторския блок са аут.

Коментар

• Едно успокоение за Съсела да не получи инфаркт:
            Оланд във Франция и ПАСОК в Гърция ще имат по-лош резултат
            Yeah

Коментар

• По принцип не цитирам Томова ,но статията и потвърждава това което писах преди време ,а именно ,че Доган командва парада и дудука ще е новият му пудел . ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ – БРИЛЯНТНИЯТ ШАХМАТИСТ ДОГАН!

Бойко Борисов е в истерия. Крещи на слугинските си „журналя”, които не смеят да му гъкнат, заповядва им какво да правят – „да свалят правителството” и нервозно стиска устни. Държи се така, като че ли е загубил изборите с едно голямо нула. А всъщност е спечелил, нали? Ама, какво? Дали един голям ….?

И докато Борисов иначе като латерна пак блябосва, че е победител, цялото му излъчване е на ръба на неврната криза. Не пропуска да каже, че ДПС били „в отлична форма” и с половин уста процежда „както и ние”.

Дръжки!

Едва ЕДНА ТРЕТА от България изобщо гласува.

А ако има някой, който е истински победител, ама голям победител в цялата тая хава – това е Ахмед Доган. Брилянтният шахматист.

Със Станишев е свършено.

Сега АФЕРА ще ви обади кой всъщност прецака истински Делян Пеевски за шеф на ДАНС – и това беше … БСП – Сергей Станишев.

Сокола не прощава.

Орешарски от месеци насам бързо еволюира ИЗВЪН БСП – Станишев.

Което е признак, че ДПС няма да разбърка гювеча към предсрочни избори.

Засега.

На практика феноменът на тези избори се казва „България без цензура” на Николай Бареков. За първи път се явява на избори, няколко месеца е на политическия манеж и … прас – 11 процента!

Обичате го, не го обичате Бареков, но това е положението.

И сега Бареков ще е БАЛАНСЬОРЪТ. И ще мачка Боко и компания, това поне е сигурно.

Атака е в колапс. Слави Бинев и някакъв си Валери Симеонов са аут.

Реформаторите, които иначе се биха в гърдите, че са сбиртък от пет партии едва вкараха Куневица. Тотален провал. А Бареков ги отвя като куцо пиле.

АБВ никак не е за подценяване – на ръба на четирите процента.

Румен Петков ли не е стара топла връзка с Доган. Айде бе!

Борисов не само има причина да е истерично нервен, ами е на път да влезе пак в болница с високо кръвно.

Доган изигра брилянта шахматна партия.

Както винаги.
              http://afera.bg/pozitsia/61886.html
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Избирателната активност в България е напълно адекватна с активността в европейските страни - 30 - 37 %. Изпъкнаха ядрата на социалисти, ДПС, Бареков и Атака, но това е стопроцентовия им електорален потенциал. Той ще намалява убедително при всяко покачване на избирателната активност и ще отваря поле за реализация на десния избирател. Идват хубави дни за българската демокрация.

Очакващите филма с дудуците на Дудука, ако ще си късат ризите от отчаяние, първо да се епилират на подходящите места!
                Yeah

Коментар

• Разликата се увеличава...вече повече от 10%

Май Манолов се е пон@@кал...в момента по БТВ...доволна е, че в Кюстендил бият ГЕРБ...

А иначе - без изненади в разбивката по степен на образование....

Отново БСП, ДПС и Цензурата абсолютни шампиони сред хората с основно и без образование....

Коментар

• БСП отново печели изборите в клас тъпанар(Бате Пешо) 33% от образованите хора са гласували за ГЕРБ а 21% за БСП. В групата без образоваие(като Бате Пешко) БСП печели 23% а ГЕРБ само 15%.
                    Last edited by 4ono; 25.05.2014, 21:34.

Коментар

• И за Мой кеф пръмовица е на бунището и гоци и той.Ще дойде и реда на тиквата и гея

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
                        Бате Пешко, знам че пикаеш кръв заради съкрушителната загуба на любимите ти комундета мародери на България, но отново бяхте бити ебани и окървавени от Граждани за Европейско Развитие на България.
                        Чунчи нещо си се объркал ама много яко.Не ме интерсуват никакви избори и кой е победител аз не гласувам.А в твоята глава витаят некакви бръмбари

Коментар

• Първоначално изпратено от cool_alyn Разгледай мнение
                          Простите сметки показват друго - ситуацията е зле.
                          Герб + РБ = 7, БСП + ДПС + ББЦ = 9 - тоест още по-голямата част от народа си иска кочинката, в която сме.
                          Станаха ясни и другите 3 неща -
                          1.ББЦ беше направена да обере негативния вот към Атака, ДПС и БСП. Резултата е повече от добър.
                          2.БСП си направиха АБВ-то, за да има с кого да се оправдават.
                          3.РБ-то още ноември, когато подписаха споразумението, се видя, че просто са сбирщина кариеристи, които веднага декларираха желанието си да се явят на тези избори, и почнаха да редат листи, вместо да се заемат и да говорят за проблемите на хората. За съжаление и този глас им е много, защото ще им даде повод да продължат по същия път и начин.
                          Няма да класифицирам гласувалите за Бареков, че не искам да ме трият.
                          По каналя изкараха резултати 19,3за гейко и 19,2 за бай ви доган.Честито.Аз казах вече че мангалите у село галсуваха още сабалям за ДПС.И не казват за колко пари

Коментар

Баце спущи новите опорни точки и веднга почнахте
                            Бате Пешко, знам че пикаеш кръв заради съкрушителната загуба на любимите ти комундета мародери на България, но отново бяхте бити ебани и окървавени от Граждани за Европейско Развитие на България.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Бареков привлича Гранде Идиоти. Колко тъп трябва да е човек за да повярва на журналист цветарка, който си сменя лоялността на всеки две години и който обещава всичко, нищо че не може да изпълни нищо. Голям, много голям трябва да е човек за да гласува за подобно недоразумение.
                              Аз знам за един. За щастие не го познавам лично а по стечение на обстоятелствата от този клет форум.
                              Не искам да влизам в подробности, нека Монти ако реши да разкаже за себе си и за собственото си freak family.
                              г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Знаех си аз че си платен До скоро само не бях сигурен от кого.
                                Щом някой не харесва бабаита от Банкя е платен според теб?Ми как да го харесам тоя идиот.Половин час хленчи пред журналистките бърка парламента с шампионската лига.Тоя е тотално сбъркан играе хоро а музиката свири рок.
                                Я сега вземи да ме светнеш кой ми плаща?Чакам.И чакам да разбера кога фалира Русия?И вземи си продай акциите щото големите в бизнеса предричат 50% надолу.После 20г не мое наваксаш загубите

Коментар

Working...
                                X