IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
    Чунчи целия форум знае кой има вождове.Лика прилика сте си с тиквуняка
    Това е похвала за мен, яелата мислеща интелигенция на България гласува за ГЕРБ.Само готованци и хрантутници като теб и компания фатмаци, не може да вдяне ,че комунистите ни лъжат вече 65 години и нещата стават все по-зле.
    Last edited by 4ono; 25.05.2014, 22:24.

Коментар

• Ха Ха ха ха ха надсмивам се над феновете на БКП.... дори турците ви бихаа...... идиоти!
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Браво ...
        Тиквите пак са първи и пак ще ги ручат пържени с копър и кисело мляко....
        Щото нищо не може да промени съотношението в парламента...Атака ще се бетонира и ще ходи редовно на работа ....БСП и ДПС ще си гледат работата, а тиквата ще се напиня да доказва , че 30 % от 30 % са 51 %....
        Двайсетина човека ще повикат по улиците следващите 10 дни и толкова....
        Иде лято......
        Чиче аз все пак си мисля че гея трябва най накрая да се махне.И Орешарски също.Голямо мекотело и плужек излезе тоя.Не очаквах че е такава мижитурка.И разбира се тиквата не бива да се допуска до властта.Тоя с простотията си ме кара да се срамувам че съм българин

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Браво ...
          Щото нищо не може да промени съотношението в парламента...Атака ще се бетонира и ще ходи редовно на работа ....БСП и ДПС ще си гледат работата, а тиквата ще се напиня да доказва , че 30 % от 30 % са 51 %....
          Иде лято......
          Още по-добре! И такаоще три годинки докато БСДПС го докарат до Червената книга, а след това имаме конституционно мнозинство, което може да мисли за забрана на червената сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            И Деформаторския блок са аут.
            Мд така е ..Обаче още по-забавно и интересно започва да става.ДПС то изприварило Бесепето http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4102054
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Браво ...
              Иде лято......

Коментар

• По последни данни комунистите губят и от ДПС (не просто с равен брой мандати, а с по-малко гласове) и вече са трета политическа сила....

Коментар

• Другарката Достена влиза ли бре?

Коментар

• Очаквам Кънчовци, Кольовци, Райчовци, Борко-Цековци да си изядат социологическите дипломи на живо в ефир. Готов съм да ги спонсорирам с минерална вода (студена) и кетчъп за по гладко преглъщане....

Коментар

• Първоначално изпратено от Fair Разгледай мнение
                      Кой казва че само негативни новини излизали!?
                      Синият клуб и безбройните фенове преди два дни по достоинство отбеляза 100 годишен юбилей напук на разни комплексирани завистници.
                      Поздрави за Чунчо и нормалната част от Българите! Излиза, че и циганите вече не вярват на червените боклуци. Защото нещата ВИНАГИ си идват на място. Очакваме разни тъпи милиционери (от Шумен например) да разяснят нещата, та да сме уведомени "кой се изпусна в гащите им".
                      Наздраве!
                      БСП говореха с насмешка за интелигентните и красивите от 70 000 те протести, а сега същите тези наричани лумпени и бити без повод от полицейската диктатура, сега им сраха в гаците. Ама те ГЕРБ са виновни пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
                        Няма как един цървул да повярва и да разбере защо.... Знаеш ли дунав мост колко пари вкарва в бюджета(4 пъти повече от предварителните разчети) ама за цървула асфалта не се яде. Хайде къш. оди да лижиш раните.
                        Чунчи като малък да си падал на главата си или баща ти да те бил по нея?

Коментар

• Кой казва че само негативни новини излизали!?
                          Синият клуб и безбройните фенове преди два дни по достоинство отбеляза 100 годишен юбилей напук на разни комплексирани завистници.
                          Поздрави за Чунчо и нормалната част от Българите! Излиза, че и циганите вече не вярват на червените боклуци. Защото нещата ВИНАГИ си идват на място. Очакваме разни тъпи милиционери (от Шумен например) да разяснят нещата, та да сме уведомени "кой се изпусна в гащите им".
                          Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            ми който плаща на Бареков - то е ясно от 150 километра

А за акциите не ме мисли - те когато предричаха най-големите фалити, аз направих най-големите пари. Мен ме притеснява само когато всички виждат само цветя и рози. Щом виждат спадове и сривове значи всичко е ОК
                            Ти пари от акции си направил ама на ужким.Та би ли казал кой ми плаща щото аз не знам кой плаща на дудука.И бъди внимателен щото мога да те осъдя.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                              Ами ако крокодилите са зелени, значи не са крокодили...
                              Кандитко как се нарича човек с висше образование който гласува за такъв дето го праща да сее компир и да пасе овце?И дето му вика лош матрял?И много ми е чудно как пък разбраха кой с какво образование е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Ако образованите хора са гласували за тиквата и гейко явно не са образовани или са с купено такова или с рабфак.Не вярвам че интелигентен човек може да гласува за тиквата гейко и дудука
                                Няма как един цървул да повярва и да разбере защо.... Знаеш ли дунав мост колко пари вкарва в бюджета(4 пъти повече от предварителните разчети) ама за цървула асфалта не се яде. Хайде къш. оди да лижиш раните.

Коментар

Working...
                                X