If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ДПС си пробива път нагоре... бавно и сигурно... докато нашите политици продължават да унищожават народа си.
Интересно ми е... когато ДПС стане първа политическа сила...
Според мен ДПС си проби и е първата поличтическа сила вчера. Само гласувалите за тикви не са го разбрали и мислят, че са първи.
Докато досега на Местан му се налагаше да преговаря със Станишев, то новия коалиционен партньор (Боко) ще си го врътка както иска...
ДПС си пробива път нагоре... бавно и сигурно... докато нашите политици продължават да унищожават народа си.
Интересно ми е... когато ДПС стане първа политическа сила... а след още 25 години ГЕНОЦИД срещу Българите това ще е нещо неминуемо. Тогава тъпите ни политици, как ще отидат на власт... ще учат Турски ли... що ли?!?
Колкото до Пеевски... мисля че го ползват само за плашило, да дразни народа.
Интересно ми е... когато ДПС стане първа политическа сила... а след още 25 години ГЕНОЦИД срещу Българите това ще е нещо неминуемо. Тогава тъпите ни политици, как ще отидат на власт... ще учат Турски ли... що ли?!?
Колкото до Пеевски... мисля че го ползват само за плашило, да дразни народа.
Говори се, че от АЛДЕ са се наложили, но оставам с убеждението, че самата номинация на Пеевски беше лична прищявка на патрона им и хода с оттеглянето също е бил отдавна отигран.
Изрихте ги комунистите! Вече 25-а година! Браво! А Пеевски направо го разцепихте - сега да се чуди коя от 2-те партии е негова Комунистите няма да ги има - следващото правителство ще е от ГЕРБ, ВМРО И ДПС Пак ги изиграхте, само да не ви изиграят с някой референдум, вместо избори следващия път
Коментар