IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не бързайте да отписвате Партията...
    Всички сме тленни, тя е вечна....
    Благоговейте пред нейната мощ на следващите избори...
    Слава Великому Сталину!

Коментар

• Дано след този шамар, наглите комунисти малко да наведат глави.

Коментар

• ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РУБЛАДЖИИ И КОМУНЕТА!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
          ДПС си пробива път нагоре... бавно и сигурно... докато нашите политици продължават да унищожават народа си.

Интересно ми е... когато ДПС стане първа политическа сила...
          Според мен ДПС си проби и е първата поличтическа сила вчера. Само гласувалите за тикви не са го разбрали и мислят, че са първи.
          Докато досега на Местан му се налагаше да преговаря със Станишев, то новия коалиционен партньор (Боко) ще си го врътка както иска...
          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първа страница на днешнитят брой на в-к Новинар !
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Бесепе оттича у канала, колко ми е кеффффф,

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                ДПС си пробива път нагоре... бавно и сигурно... докато нашите политици продължават да унищожават народа си.

Интересно ми е... когато ДПС стане първа политическа сила... а след още 25 години ГЕНОЦИД срещу Българите това ще е нещо неминуемо. Тогава тъпите ни политици, как ще отидат на власт... ще учат Турски ли... що ли?!?

Колкото до Пеевски... мисля че го ползват само за плашило, да дразни народа.
                Не дотогава ще са научили цигански

Коментар

• ДПС си пробива път нагоре... бавно и сигурно... докато нашите политици продължават да унищожават народа си.

Интересно ми е... когато ДПС стане първа политическа сила... а след още 25 години ГЕНОЦИД срещу Българите това ще е нещо неминуемо. Тогава тъпите ни политици, как ще отидат на власт... ще учат Турски ли... що ли?!?

Колкото до Пеевски... мисля че го ползват само за плашило, да дразни народа.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                    То няма да ходи в Брюксел!
                    Говори се, че от АЛДЕ са се наложили, но оставам с убеждението, че самата номинация на Пеевски беше лична прищявка на патрона им и хода с оттеглянето също е бил отдавна отигран.
                    Yeah

Коментар

• Изрихте ги комунистите! Вече 25-а година! Браво! А Пеевски направо го разцепихте - сега да се чуди коя от 2-те партии е негова
                      Комунистите няма да ги има - следващото правителство ще е от ГЕРБ, ВМРО И ДПС Пак ги изиграхте, само да не ви изиграят с някой референдум, вместо избори следващия път
                      Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                      Лютви Местан:
                      Още един дебел щрих...
                      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

То няма да ходи в Брюксел!
                        Е, то там шъ требе ходи и на работа, па да изкарва по-малко.

Да не е луд

Коментар

• То няма да ходи в Брюксел!

Коментар

• Лютви Местан:
                            Още един дебел щрих...

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                              Шъ бърши няма как ,като се е наклал толкоз много Егаси свинята де е станал.Очаквам с нетърпение да го чуя какво ще изгрухти.
                              Много е актуален така брадясал, докарва фасона на Кончита ...
                              Yeah

Коментар

Пееф шъ дава пресконференсия...
                                Избърса пот от морно чело! Монументално!
                                Влади Лютви успа залата ... пак е добре, че след него няма да се изказва спортната лингвистка.
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X