Първоначално изпратено от DidoDinev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Ето тази снимка само да видиш, как мед му капе от сърцето като помирише властта ...
Направо ти иде да емигрираш, само и само да не работиш в тази кочина тук и този да те управлява самодоволно, докато ти бъхтиш. Отвратително положение, а и по-лошо ще става като гледам. Май е време и за най-търпеливите да си купуваме вече еднопосочните билети. Досега все чаках, надявах се че нещо ще се промени, но вече нямам надежда. Да емигрираме, поне децата да живеят в нормална държава, а не да ги карат да стават овчари и да нагъват цял живот постни пица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПосипвам си главата с пепел ,но през дневник влезнах в Капитал , където търсих нещо си...по борсата...
Та ми се наби в очите....
А за комунистите ,не ги отписваи през 2009 бяха 45 народни представители а сега им дават над 52....
Днес в метрото бабите се надъхваха ,че борисоф ще им спре покачването на пенсиите ..и ще ходят да гласуват...всичките....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНапротив тези избори вкараха комунистите в реалността.Там трябва най сетне да намерят начин да изритат Станишев.
Ако се махне Станишев, кой ще поведе партията по нов път? Янаки Стоилов ли?
Коментар
-
Монти, правителството ще падне когато ДПС реши. В момента БСП се е превърнала в казионна подчинена на тях формация, без право на собствено мнение. След тези избори БСП отслабна значително и управлението ще се прехвърли изцяло към ДПС. Те ще изнудват Станишев по схемата. Или слушаш или нови избори. Нас не могат да ни заобиколят защото имаме и Бареков и сме втората сила в България след ГЕРБ. БСП е третата сила и ще се бори след няколко години за третото място. Процесите от преди 10 години в дясното сега започват в ляво. Цепене роене хаос, докато изплува нещо мощно. За ДПС в България има само две заплахи Плевнелиев и Реформаторския блок. Само те могат да създадат ситуация при която ДПС да не е на власт. Атаката срещу тях ще е безмилостна, но ГЕРБ няма да се закача, защото ще се търси формула за сътрудничество. Така погледнато ДПС ще жертват тяхното по-удобно правителство в момента когато имат споразумение с ГЕРБ, защото четири години извън властта за тях би било катастрофа. Те са на власт непрекъснато от 2001 насам. В момента търсят прикрита формулировка на коалиция с ГЕРБ. Намерят ли я ще поискат нови избори. Другата им алтернатива е да успеят да унищожат в зародиш реформаторския блок. Тогава правителство ГЕРБ-РБ ще бъде невъзможно. Ще видиш как прас-прес ще залива с помия всички от реформаторите. Червените тролове го правите в услуга на партньора от ДПС. Помията върху Плевнелиев си тече и ще продължи.
На моменти може да съм по-краен, но се нервирам от грубата политпропаганда. Особено се ядосвам, когато има доста нагли хора, които не си признават грешката. Що лъжи се изговориха за България и Украйна. Изборите ясно показаха истината, но някои хора категорично отказват да я признаят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНапротив тези избори вкараха комунистите в реалността.Там трябва най сетне да намерят начин да изритат Станишев.Връзката с реалността е загубил Баце след като реве по телевизиите че му взели играчката.Да се кефиш че си спечелил избори в които са гласували 30% от населението предимно цигани необразовани и най тъпите хора си е загуба на реалността.70% не искаме нито Борисов нито Гея нито Дудука нито Пръмовица.Баце май започна да разбира че играчките ги раздава Доган в сараите.Сега се пита в задачата как да се подмие и с какви дарове да ходи в Бояна.
Жал ми е за тъпаците дето си мислят че е по различен от останалите боклуци
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМонти аз съм голям мераклия Буцилан да бъде насаден на пачи яйца и да бъде принуден да се коалира с БСП ДПС или с Дудуков.Ей така за кефа мой в този форум.Да видя тогава тука какви ще ги говорят чугунените глави
Нали знаеш кои са ЧУГУНЕНИТЕ ГЛАВИ?!Ама нещо оттичат в канала вече...
Оставка на това смешно правителство и НОВО ДЯСНО ТАКОВА!Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеКомунистите съвсем сте загубили връзка с действителността. Всичките ви опорни точки за България и Украйна се срутиха на тези избори, но продължавате с глупостите.
Жал ми е за тъпаците дето си мислят че е по различен от останалите боклуци
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеhttp://www.dnevnik.bg/izbori2014/201...=exclusivenews
Как би изглеждал парламентът, ако евроизборите бяха национални..
това беше лебедовата песен на борисоф...
При едни предсрочни избори...
БСП ще бъдат повече ,ДПС по малко ,Реформаторите и и АБВ няма да влезнат...
но даже и така да е..
как виждате Борисоф ,реформаторите и турците...
върховна гледка....
Или Бареков ,ДПС и БСП....
Също много качествена...
бях за избори ,но не и притакива условия.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА малко по спокойно и диалогично ...защото ще ти тегля една....
Пиши си какво си искаш....
Избори няма да има....
А ако има ще има яко качване на пенсии и заплати ...
ГЕРБ има 600 К гласуващи за тях .....секта....
Повече от 800 К не могат набра...
Комунистите могат....
За тъпанари и тролове не пиша от НГ в тази тема ....
До тогава търсех тролове за басове ,който да загубят..
Вчера ми се изплатиха 3 бутилки черно Джони, една водка Смиркоф каса бира хайнекен, за това ,че няма да има парламентарни избори с европейските ....искаш ли да хванем едно басче ,че октомври няма да има избори....на Балантаинс...
12 г...
Бойко се държи толкова нагло, Цветанов покрай него също, че просто само отблъскват хората. Такава тъпота и злоба рядко се среща. Мисълта ми е че, БСП и ДПС може да предпочетат да направят едни предсрочни избори есента или зимата, ако Бойко продължава с надменния си тон. Не е голяма веряотността, но не я подценявай. Бойко просто се улива без мярка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеКомунистите съвсем сте загубили връзка с действителността. Всичките ви опорни точки за България и Украйна се срутиха на тези избори, но продължавате с глупостите.
Пиши си какво си искаш....
Избори няма да има....
А ако има ще има яко качване на пенсии и заплати ...
ГЕРБ има 600 К гласуващи за тях .....секта....
Повече от 800 К не могат набра...
Комунистите могат....
За тъпанари и тролове не пиша от НГ в тази тема ....
До тогава търсех тролове за басове ,който да загубят..
Вчера ми се изплатиха 3 бутилки черно Джони, една водка Смиркоф каса бира хайнекен, за това ,че няма да има парламентарни избори с европейските ....искаш ли да хванем едно басче ,че октомври няма да има избори....на Балантаинс...
12 г...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениетова беше лебедовата песен на борисоф...
но даже и така да е..
върховна гледка....
Също много качествена...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМонте???? Дневник???!?!?!??!
Горките комунисти скоро в Червената книга...
Та ми се наби в очите....
А за комунистите ,не ги отписваи през 2009 бяха 45 народни представители а сега им дават над 52....
Днес в метрото бабите се надъхваха ,че борисоф ще им спре покачването на пенсиите ..и ще ходят да гласуват...всичките....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Горките комунисти скоро в Червената книга...
Коментар
-
http://www.dnevnik.bg/izbori2014/201...=exclusivenews
Как би изглеждал парламентът, ако евроизборите бяха национални..
това беше лебедовата песен на борисоф...
но даже и така да е..
върховна гледка....
Също много качествена...
Коментар
Коментар