IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
    Щом отвори темата да ти кажа че сбирката наближава Вилата вече има ток
    Дано издържи кабела до тогава стискам палци

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      Ако се съберем ще ти разкажа доста неща за Герб
      Щом отвори темата да ти кажа че сбирката наближава Вилата вече има ток
      Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
        Добре, не се изразих правилно - предполагам че имаш диагноза на фона на писаниците ти по форуми.

Споделям една мисъл, не един радио слушател, който преди 2-3 години каза:
        Приликите между Алексей Петров и Бойко Борисов са много. И двамата са били (или още са) в силовите групировки, и двамата са били в структурите на МВР, и двамата са спортисти. Разликата е, че единия успя да стане бодигард на Царя. Ако вместо Бойко, Алексей охраняваше Царя в зората на демокрацията, той щеше да ни управлява сега.

Аз съм на 32 години. Мога да оценя премиерите (правителставата) от Костов насам. При Виденов съм бил на 16 години, и съм се интересувал от други неща. Та всички правителства от 1997 насам - Костов, Царя, тройната колаиция, ГЕРБ и сегашната тройна коалиция са крали, лъгали и т.н. Но единствено ГЕРБ покрай кражбите, далаверите, родниските връзки, се опитваше нещо да прави и за държавата.
        Много искам отново да управляват, но в условията в каквито управляваше тройната коалиция. С голям приток на чужди инвестици, със строителн и имотен бум, с растящ пазар.... с голям капитал и ресурс с какъвто разполагаше Станишев като премиер. А той ги имаше тези неща само и единствено заради икономическата обстановка в целия свят. Мисля, че тогава разликата ще е огромна.
        И всъщност мен не ме интересува дали управлява мутра или професор от Оксфорд, интересуваме да управлява добре. Да има и за него, да има и за мен.
        Ако се съберем ще ти разкажа доста неща за Герб
        Има за теб докато не решат да ти вземат бизнеса да ти кажат в очите че ти правят закон не да може да работиш а точно да не работиш
        Last edited by lobos; 28.05.2014, 19:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
          ти в качеството си на какъв ми поставяш диагноза, и то каква?
          Добре, не се изразих правилно - предполагам че имаш диагноза на фона на писаниците ти по форуми.
          Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
          Геца кво толкова им харесваш на тези мутри ти се чудя на акъла не са нищо повече от ДПС и БСП
          Споделям една мисъл, не един радио слушател, който преди 2-3 години каза:
          Приликите между Алексей Петров и Бойко Борисов са много. И двамата са били (или още са) в силовите групировки, и двамата са били в структурите на МВР, и двамата са спортисти. Разликата е, че единия успя да стане бодигард на Царя. Ако вместо Бойко, Алексей охраняваше Царя в зората на демокрацията, той щеше да ни управлява сега.

Аз съм на 32 години. Мога да оценя премиерите (правителставата) от Костов насам. При Виденов съм бил на 16 години, и съм се интересувал от други неща. Та всички правителства от 1997 насам - Костов, Царя, тройната колаиция, ГЕРБ и сегашната тройна коалиция са крали, лъгали и т.н. Но единствено ГЕРБ покрай кражбите, далаверите, родниските връзки, се опитваше нещо да прави и за държавата.
          Много искам отново да управляват, но в условията в каквито управляваше тройната коалиция. С голям приток на чужди инвестици, със строителн и имотен бум, с растящ пазар.... с голям капитал и ресурс с какъвто разполагаше Станишев като премиер. А той ги имаше тези неща само и единствено заради икономическата обстановка в целия свят. Мисля, че тогава разликата ще е огромна.
          И всъщност мен не ме интересува дали управлява мутра или професор от Оксфорд, интересуваме да управлява добре. Да има и за него, да има и за мен.
          Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
            С изграждането на „Южен поток” България нарушава правилата на ЕС, заяви Жозе Мануел Барозу
            арозу
            http://www.focus-news.net/news/2014/...el-barozu.html

С изграждането на газопровода „Южен поток” България нарушава правилата на ЕС. Това е заявил председателят на ЕК Жозе Мануел Барозу, предаде сръбската агенция Beta. Според Барозу ЕК ще предприеме мерки, за да не позволи изграждането на „Южен поток” и за това е информирал лидерите на ЕС на неформалната среща в Брюксел. За това е бил информиран и българският премиер Пламен Орешарски.

Барозу е направил изявлението на пресконференция в Брюксел, в отговор на журналистически въпрос, за това как ЕК гледа на факта, че България ще започне израждането на газопровода на своя територия, в сътрудничество с руски компании, чиито ръководели са в списъка с хора, на които им е забранено пътуването в Съюза.

Кой беше тоя смотаняк с изглед на разбридан парцал

Коментар

• Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнение
              Аз ли не разбирам, ами тука преди близо месец ти писах същото, че ГЕРБ ИДВА, и много ви е страх, никога няма да имате доверие.
              Ей казвай кога ще си отидат че от месец се крия под масата от страх

Коментар

ахахахах Браво имаш логика.Само дето президента беше избран с мнозинство по голямо от това на тройната коалиция - ибрикчии. А ти кои си да имаш това мислене, че и да ни го споделяш, не виждаш ли че е смешно и тъпо?

А иначе сте си ибрикчии, виж до къде се докарахте: Местан не вижда вариант кабинетът да изкара мандата си.

Защо доведохте всички ни до това??????????
                Защото защитавате конституцията ли? Едва ли?

На следващите избори избирателната активност ще порасне яко и трябва за да не може да си правите друг път тънките сметки и да правите правителства с малцинствени участия, много хитро разводнихте вота с тия Бюлетини в Костинброд. Дето били на ГЕРБ, а не въведохте електронното гласуване. Ужасни продажници сте си от 120 години.Това е.
                Така наречения от теб президент е едно магаре вързано на яслата на Дондуков 1.
                Цитирам една кратуна прочела Винету

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                  Тая държава никога не е имала президент .

Бюлетините са на ГЕРП
                  ахахахах Браво имаш логика.Само дето президента беше избран с мнозинство по голямо от това на тройната коалиция - ибрикчии. А ти кои си да имаш това мислене, че и да ни го споделяш, не виждаш ли че е смешно и тъпо?

виж до къде се докарахте: Местан не вижда вариант кабинетът да изкара мандата си.

Защо доведохте всички ни до това??????????
                  Защото защитавате конституцията ли? Едва ли?

На следващите избори избирателната активност ще порасне яко и трябва за да не може да си правите друг път тънките сметки и да правите правителства с малцинствени участия, много хитро разводнихте вота с тия Бюлетини в Костинброд. Дето били на ГЕРБ, а не въведохте електронното гласуване. Ужасни продажници сте си от 120 години.Това е.
                  Last edited by X_Y; 28.05.2014, 18:13.

Коментар

Да де ама кога ще се случи, че вече и президента си тръгнахте да преследвате. Ама ви набиха канчето, конституционни престъпници. А бюлетините в Костинброд на КОЙ, бяха?
                    хахаха
                    Тая държава никога не е имала президент .

Бюлетините са на ГЕРП

Коментар

Няма как да го разберат преди да се е случило .
                      Да де ама кога ще се случи, че вече и президента си тръгнахте да преследвате. Ама ви набиха канчето, конституционни престъпници. А бюлетините в Костинброд на КОЙ, бяха?
                      хахаха

Коментар

• Чудна работа , къде се загуби тоя сладур Стамболов ?

От обяд ми се чете нещо смешно на поета с ватенката Сугарев

Коментар

Баце каквото можеше да каже, го каза в понеделник на пресконференцията на ГЕРБ. После замина за Брюксел, и днес тихичък, тихичък.... Явно са му набили канчетата в Брюксел, където май се очертава коалиция ПЕС и ЕНП?
                          ГЕРБ може да се върне във властта, само и единствено без Борисов и Цветанов, ако тогава изобщо има партия. Това не разбрахте!
                          Ами разбиранията ти за реалността са смешни, а какво да говорим как приемате фактите.Черно бяло. Нито Борисов е престъпник, нито Цветанов, ама вие си ги клеветите и даже незанете защо, Ами защо тях избират хората? Имате ли тази опорна точка???? Май даже не сте се замисляли колко сте зле.Така ли е???

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                            ма то земеделието си е тяхно, само ще затвърдят с един Тадарък...
                            А Моника ще го духне

Коментар

не си в час земеделието...., а културата НЕ!
                              ма то земеделието си е тяхно, само ще затвърдят с един Тадарък...

Коментар

В кухнята става краткия секс

Коментар

Working...
                                X