If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре, не се изразих правилно - предполагам че имаш диагноза на фона на писаниците ти по форуми.
Споделям една мисъл, не един радио слушател, който преди 2-3 години каза:
Приликите между Алексей Петров и Бойко Борисов са много. И двамата са били (или още са) в силовите групировки, и двамата са били в структурите на МВР, и двамата са спортисти. Разликата е, че единия успя да стане бодигард на Царя. Ако вместо Бойко, Алексей охраняваше Царя в зората на демокрацията, той щеше да ни управлява сега.
Аз съм на 32 години. Мога да оценя премиерите (правителставата) от Костов насам. При Виденов съм бил на 16 години, и съм се интересувал от други неща. Та всички правителства от 1997 насам - Костов, Царя, тройната колаиция, ГЕРБ и сегашната тройна коалиция са крали, лъгали и т.н. Но единствено ГЕРБ покрай кражбите, далаверите, родниските връзки, се опитваше нещо да прави и за държавата.
Много искам отново да управляват, но в условията в каквито управляваше тройната коалиция. С голям приток на чужди инвестици, със строителн и имотен бум, с растящ пазар.... с голям капитал и ресурс с какъвто разполагаше Станишев като премиер. А той ги имаше тези неща само и единствено заради икономическата обстановка в целия свят. Мисля, че тогава разликата ще е огромна.
И всъщност мен не ме интересува дали управлява мутра или професор от Оксфорд, интересуваме да управлява добре. Да има и за него, да има и за мен.
Ако се съберем ще ти разкажа доста неща за Герб
Има за теб докато не решат да ти вземат бизнеса да ти кажат в очите че ти правят закон не да може да работиш а точно да не работиш
Геца кво толкова им харесваш на тези мутри ти се чудя на акъла не са нищо повече от ДПС и БСП
Споделям една мисъл, не един радио слушател, който преди 2-3 години каза:
Приликите между Алексей Петров и Бойко Борисов са много. И двамата са били (или още са) в силовите групировки, и двамата са били в структурите на МВР, и двамата са спортисти. Разликата е, че единия успя да стане бодигард на Царя. Ако вместо Бойко, Алексей охраняваше Царя в зората на демокрацията, той щеше да ни управлява сега.
Аз съм на 32 години. Мога да оценя премиерите (правителставата) от Костов насам. При Виденов съм бил на 16 години, и съм се интересувал от други неща. Та всички правителства от 1997 насам - Костов, Царя, тройната колаиция, ГЕРБ и сегашната тройна коалиция са крали, лъгали и т.н. Но единствено ГЕРБ покрай кражбите, далаверите, родниските връзки, се опитваше нещо да прави и за държавата.
Много искам отново да управляват, но в условията в каквито управляваше тройната коалиция. С голям приток на чужди инвестици, със строителн и имотен бум, с растящ пазар.... с голям капитал и ресурс с какъвто разполагаше Станишев като премиер. А той ги имаше тези неща само и единствено заради икономическата обстановка в целия свят. Мисля, че тогава разликата ще е огромна.
И всъщност мен не ме интересува дали управлява мутра или професор от Оксфорд, интересуваме да управлява добре. Да има и за него, да има и за мен.
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
С изграждането на газопровода „Южен поток” България нарушава правилата на ЕС. Това е заявил председателят на ЕК Жозе Мануел Барозу, предаде сръбската агенция Beta. Според Барозу ЕК ще предприеме мерки, за да не позволи изграждането на „Южен поток” и за това е информирал лидерите на ЕС на неформалната среща в Брюксел. За това е бил информиран и българският премиер Пламен Орешарски.
Барозу е направил изявлението на пресконференция в Брюксел, в отговор на журналистически въпрос, за това как ЕК гледа на факта, че България ще започне израждането на газопровода на своя територия, в сътрудничество с руски компании, чиито ръководели са в списъка с хора, на които им е забранено пътуването в Съюза.
Кой беше тоя смотаняк с изглед на разбридан парцал
ахахахах Браво имаш логика.Само дето президента беше избран с мнозинство по голямо от това на тройната коалиция - ибрикчии. А ти кои си да имаш това мислене, че и да ни го споделяш, не виждаш ли че е смешно и тъпо?
Защо доведохте всички ни до това??????????
Защото защитавате конституцията ли? Едва ли?
На следващите избори избирателната активност ще порасне яко и трябва за да не може да си правите друг път тънките сметки и да правите правителства с малцинствени участия, много хитро разводнихте вота с тия Бюлетини в Костинброд. Дето били на ГЕРБ, а не въведохте електронното гласуване. Ужасни продажници сте си от 120 години.Това е.
Така наречения от теб президент е едно магаре вързано на яслата на Дондуков 1.
Цитирам една кратуна прочела Винету
ахахахах Браво имаш логика.Само дето президента беше избран с мнозинство по голямо от това на тройната коалиция - ибрикчии. А ти кои си да имаш това мислене, че и да ни го споделяш, не виждаш ли че е смешно и тъпо?
Защо доведохте всички ни до това??????????
Защото защитавате конституцията ли? Едва ли?
На следващите избори избирателната активност ще порасне яко и трябва за да не може да си правите друг път тънките сметки и да правите правителства с малцинствени участия, много хитро разводнихте вота с тия Бюлетини в Костинброд. Дето били на ГЕРБ, а не въведохте електронното гласуване. Ужасни продажници сте си от 120 години.Това е.
Да де ама кога ще се случи, че вече и президента си тръгнахте да преследвате. Ама ви набиха канчето, конституционни престъпници. А бюлетините в Костинброд на КОЙ, бяха?
хахаха
Да де ама кога ще се случи, че вече и президента си тръгнахте да преследвате. Ама ви набиха канчето, конституционни престъпници. А бюлетините в Костинброд на КОЙ, бяха?
хахаха
Баце каквото можеше да каже, го каза в понеделник на пресконференцията на ГЕРБ. После замина за Брюксел, и днес тихичък, тихичък.... Явно са му набили канчетата в Брюксел, където май се очертава коалиция ПЕС и ЕНП?
ГЕРБ може да се върне във властта, само и единствено без Борисов и Цветанов, ако тогава изобщо има партия. Това не разбрахте!
Ами разбиранията ти за реалността са смешни, а какво да говорим как приемате фактите.Черно бяло. Нито Борисов е престъпник, нито Цветанов, ама вие си ги клеветите и даже незанете защо, Ами защо тях избират хората? Имате ли тази опорна точка???? Май даже не сте се замисляли колко сте зле.Така ли е???
Коментар