IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    БСП май вече са измислили как да си спасяват кариерите без да изглеждат че се предават. По тяхно желание на следващия вот на недоверие ДПС няма да ги подкрепи.
    Споко си изкарат мандата

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
      Добре бе сега последно мазния червей Курум-башеф евродепутат ли е или Не...
      Нито евродепутат, нито депутат - хак му е.
      Last edited by KoMetov; 28.05.2014, 21:23.

Коментар

• Добре бе сега последно мазния червей Курум-башеф евродепутат ли е или Не...

Коментар

• БСП май вече са измислили как да си спасяват кариерите без да изглеждат че се предават. По тяхно желание на следващия вот на недоверие ДПС няма да ги подкрепи.

Коментар

• Операцията "Чисти ръце" може да започне от тук!

Коментар

• Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнение
              А той ДАНС е измислица на Станишко пак. Защо точно той и защо точно ДАНС?
              Ако това е въпрос,ти отговарям.

Може да пущиме и полицай-кебапчия от осторнайсто районно.

Както написах,за мен общественият строй Е национална сигурност!

За мутрите,етно-мутрите и капут-циркаджиите-едва ли.
              Last edited by ExtraRange; 28.05.2014, 21:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнение
                Ами напълно нормално, Станишко знаеше, че губи и тогава и раздаде на фирмите си 8 млрд.лв мисля беше. И след това вика, като теб отстрани и коментира жълти глупости.
                И после били фалирали фирми, ма те с не малко държавно участие...имало какво било натиск и какви ли не още измислици, като тези горе. Герб дойдоха в окото на кризата и Дянков вадеше по едно от трите е ЕС БВП, в последните години. Преди това наследи 6,9 % под нулата БВП и точно тогава Русия пак спря газа За да ви изнудва и манипулира аеца и потока. хахах имате леко мислене, казах ви.
                И всичко това само преди 5 години, нима не помните по толкова ли????? Затова и още си стоим в кризата. И ако Русия спре пак газа, ние ще сме едни от най потърпевшите, ами защото последните 69 г. друг освен Руски проект тук няма. И после защо имало било висши агенти на Русия в българското правителство. Това Барозу ли ви го каза????? Кой ви го каза, знаеш ли въобще..????
                Виж какво друже , едно е да плещиш глупости в хоремага , съвсем друго е да ми пишеш на мен дебилщини !

Има и други книги освен Винету , прочетете преди да пишете !

Въпреки че и лидера Ви се прехласваше по оня който беше написал повече книги отколкото прочел

Коментар

• ББЦ

Много бързо смени палачинката, кебапче политикът ...кандидат премиер...
                  http://www.blitz.bg/news/article/267995
                  Аман вече

Коментар

• Стамболов,що не виждам да си постлал чаршаф с подкрепата на италианския премиер за "Южен поток"?
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Привет и поздравления на монтитата и специално на монтито Монти .

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
                        СВОБОДНИТЕ и независими хора гласувахме за предсрочни парламентарни
                        избори!

ОСТАВКА,служебен кабинет,нови избори!

НИКОГА няма да приема роби,неграмотни и антисоциални елементарници
                        да определят бъдещето на България!

За мен,манипулирането и фалшифицирането на избори Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
                        срещу националната сигурност!!!!

ДАНС,покажете,че сте за НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ!!!

Или сте ЖАЛКИ КОРУМПЕТА?
                        А той ДАНС е измислица на Станишко пак. Защо точно той и защо точно ДАНС?

Коментар

• СВОБОДНИТЕ и независими хора гласувахме за предсрочни парламентарни
                          избори!

ОСТАВКА,служебен кабинет,нови избори!

НИКОГА няма да приема роби,неграмотни и антисоциални елементарници
                          да определят бъдещето на България!

За мен,манипулирането и фалшифицирането на избори Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
                          срещу националната сигурност!!!!

ДАНС,покажете,че сте за НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ!!!

Или сте ЖАЛКИ КОРУМПЕТА?

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                            Добро момче си Жорка

Повярвай ми , от личен опит ще ти кажа че тия некадърници изобщо не са мислили да оставят нещо за теб освен няколко милиарда дългове .

От много опит и то личен ти го казвам !
                            Ами напълно нормално, Станишко знаеше, че губи и тогава и раздаде на фирмите си 8 млрд.лв мисля беше. И след това вика, като теб отстрани и коментира жълти глупости.
                            И после били фалирали фирми, ма те с не малко държавно участие...имало какво било натиск и какви ли не още измислици, като тези горе. Герб дойдоха в окото на кризата и Дянков вадеше по едно от трите е ЕС БВП, в последните години. Преди това наследи 6,9 % под нулата БВП и точно тогава Русия пак спря газа За да ви изнудва и манипулира аеца и потока. хахах имате леко мислене, казах ви.
                            И всичко това само преди 5 години, нима не помните по толкова ли????? Затова и още си стоим в кризата. И ако Русия спре пак газа, ние ще сме едни от най потърпевшите, ами защото последните 69 г. друг освен Руски проект тук няма. И после защо имало било висши агенти на Русия в българското правителство. Това Барозу ли ви го каза????? Кой ви го каза, знаеш ли въобще..????
                            Last edited by FlashTrade; 28.05.2014, 19:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                              Така наречения от теб президент е едно магаре вързано на яслата на Дондуков 1.
                              Цитирам една кратуна прочела Винету
                              А искаш да обърнеш палачинката ли? Не става така другарю и господине да си сменяте така психическите състояния.Има кои да ви гледа и ще забележи.
                              Конституцията ти защо е СТАЛИНСКА ТОГАВА, ЗАРАДИ ГЕРБ ЛИ???? Плоско мислене пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                                Добре, не се изразих правилно - предполагам че имаш диагноза на фона на писаниците ти по форуми.

Споделям една мисъл, не един радио слушател, който преди 2-3 години каза:
                                Приликите между Алексей Петров и Бойко Борисов са много. И двамата са били (или още са) в силовите групировки, и двамата са били в структурите на МВР, и двамата са спортисти. Разликата е, че единия успя да стане бодигард на Царя. Ако вместо Бойко, Алексей охраняваше Царя в зората на демокрацията, той щеше да ни управлява сега.

Аз съм на 32 години. Мога да оценя премиерите (правителставата) от Костов насам. При Виденов съм бил на 16 години, и съм се интересувал от други неща. Та всички правителства от 1997 насам - Костов, Царя, тройната колаиция, ГЕРБ и сегашната тройна коалиция са крали, лъгали и т.н. Но единствено ГЕРБ покрай кражбите, далаверите, родниските връзки, се опитваше нещо да прави и за държавата.
                                Много искам отново да управляват, но в условията в каквито управляваше тройната коалиция. С голям приток на чужди инвестици, със строителн и имотен бум, с растящ пазар.... с голям капитал и ресурс с какъвто разполагаше Станишев като премиер. А той ги имаше тези неща само и единствено заради икономическата обстановка в целия свят. Мисля, че тогава разликата ще е огромна.
                                И всъщност мен не ме интересува дали управлява мутра или професор от Оксфорд, интересуваме да управлява добре. Да има и за него, да има и за мен.
                                Добро момче си Жорка

Повярвай ми , от личен опит ще ти кажа че тия некадърници изобщо не са мислили да оставят нещо за теб освен няколко милиарда дългове .

От много опит и то личен ти го казвам !

Коментар

Working...
                                X