IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Соня Колтуклиева

Мнозина от вас знаят,че по време на управлението на ГЕРБ бях най-безпощадната критичка на вицепремиера и финансов министър Симеон Дянков, даже ме наричаха "Колтуклиева-кошмарът на Дянков". Заради мои публикации имаше парламентарно проучване,а премиерът Борисов за малко да го уволни през 2011 година(по собственото му признание). Такаааа...

Сега,обаче,трябва да призная,че Симеон Дянков е титан на мисълта и делото в сравнение с безличния мушморок Чобанов и олигархичния безхаберник Орешарски. Мандатът на ГЕРБ премина във времето на най-тежката световна и финансова криза от Втората световна война насам без драскотина по българската банкова система,без масови фалити,без обезценяване на лева,без сътресения на Валутния борд...

Само за една година прехваленият експерт Орешарски натрупа камара от дългове,управлението му доведе до рязко влошаване на бизнес-климата,до отлив на чуждите инвестиции,до спиране на еврофондове и до трусове в банковата система.

Апропо,докато Орешарски беше финансов министър в правителството на Станишев - за малко да фалира Първа инвестиционна банка,а пък сега - за малко да фалира Корпоративна търговска банка. Е,не е ли прекалено?!

Симеон Дянков вчера станал член на Надзорния съвет на руската Внешторгбанг(ВТБ) - една от трите най-големи банки в Европа. За Пламен Орешарски чувам,че се канел да седне на стола на Иван Искров като гуверньор на БНБ. Пази,Боже!
    Yeah

Коментар

• В България не само премиерите, а целите правителства и всички депутати от последните 69 години трябва да лежат в затвора за доста по-крупни афери и престъпления. Бившият премиер на Словения Янез Янша влезе в затвора, където ще излежи двугодишна присъда за подкуп в оръжейна сделка с финландска комания, http://www.investor.bg/centralna-i-i...godini,174753/
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
        Обаче щом Свинчо в пристъп на злоба и отмъстителност успя, с помощта на Цацуратурата, само за няколко дни да бутне цяла банка, смятайте какви можеше да ги върши, ако все пак беше станал шеф на ДАНС.
        И сега се сещам как Сергей Моников обясняваше за катарзиса и как бранеше Свинчо с цената на всичко...
        Ако беше станал шеф на ДАНС на момента към някой хора , щеше да бъде изречена репликата ,,падни на колене''.

Коментар

• Цитат на деня е на дебила Олигарски :Времето понякога прави неприятни шеги http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/...riiatni_shegi/

Коментар

• Обаче щом Свинчо в пристъп на злоба и отмъстителност успя, с помощта на Цацуратурата, само за няколко дни да бутне цяла банка, смятайте какви можеше да ги върши, ако все пак беше станал шеф на ДАНС.
            И сега се сещам как Сергей Моников обясняваше за катарзиса и как бранеше Свинчо с цената на всичко...
            Don't work hard, work smart!

Коментар

• Ето кой краде. Виновни са Боко и Цоко

Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Ми хубаво си мислиш но аз си мисля да не забравяме Боко Цвъко Прокопи Костов и цялата тая смрад заедно в Белене
              Пак я подкара по опорните точки. дай доказателство като това:
              как краде БСП преценете сами Данните са взети от Уикипедия.
              Станишев: Крадем по 2 милиона „На всеки километър” или „Ние сме на всеки километър” Най новата кинопродукция ”Ние сме на всеки киловат”
              да се има предвид че лот 1 е пуснат 2006 г а само за 2007 има 12.5% инфлация а за 2008 – 7.8% инфлация и пак ГЕРБ спестява десетки милиони..

Лот 1 Оризово-Стара Загора -38,7 km. изграден от БСП за 198,160 млн. лв. 1 КМ =5.12 МИЛИОНА
              Лот 2 Стара Загора - Нова Загора 31,8 km построен от ГЕРБ за 137,868 млн. лв. с ДДС. 1 КМ =4.3355 МИЛОНА
              Лот 3 Нова Загора – Ямбол е 35,7 km построен от ГЕРБза 133, 973 млн. лв 1 КМ = 3.753 МИЛИОНА
              Лот 4 Ямбол Карнобат-49,28 км построен от ГЕРБ за (цената без ДДС - 174,705 млн. лв)1 КМ =4.254 МИЛИОНА.
              Като прибавим и инфлацията от 20.3 % до 2009 и 11% (2009-2012) за последния лот се получава
              1. лот 1 - БСП строи за 5.12 милиона лв на километър
              2. лот 2 - ГЕРБ строи за 4.3355 / 1.203 =3.525 милиона на километър
              3. лот 3 - ГЕРБ строи 3.753 / 1.203 = 3.05 милиона на колометър
              4. лот 4 - ГЕРБ строи 4.254 / 1.313=3.24 милиона лева на километър.
              Last edited by 4ono; 20.06.2014, 15:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Чунчи айде стига глупости.Следва продажба и нов собственик при това неприятен за тебе.Казва се Путин.Анадънму?
                КаПутин е неприятен за тези които чакат на Бюджета на Държавата, защото го ограбва чрез руските монополи. На мен ми е през онази работа кой ще е на власт. Мразя го от националистични подбуди, защото обичам България и народа ни, за разлика от тук списващите руски подлоги, предатели на Българските интереси.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
                  Що ли си мисля същото за ръководството на БСП??? Особенно за онази част от тях които са олигарси..като Гочето Гергов, Ристето Ковачки и т.н. Как един работодател шеф на БСП Пловдив ще защитава интересите на работниците си? Не е ли в конфликт на интереси. Печалбата си или социалната политика е на преден план?????
                  Ми хубаво си мислиш но аз си мисля да не забравяме Боко Цвъко Прокопи Костов и цялата тая смрад заедно в Белене

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Аз си мисля че е време ръководството на ДПС да бъде наритано много здраво.Ама много здраво.
                    Що ли си мисля същото за ръководството на БСП??? Особенно за онази част от тях които са олигарси..като Гочето Гергов, Ристето Ковачки и т.н. Как един работодател шеф на БСП Пловдив ще защитава интересите на работниците си? Не е ли в конфликт на интереси. Печалбата си или социалната политика е на преден план?????

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Все си мисля, че без ДПС и Пеевски политиката на България би била поне една идея по-добра .....
                      Аз си мисля че е време ръководството на ДПС да бъде наритано много здраво.Ама много здраво.

Коментар

• комунистите отново потопиха държавата за има няма една година...
                        Last edited by kandid; 20.06.2014, 14:45.

Коментар

• Все си мисля, че без ДПС и Пеевски политиката на България би била поне една идея по-добра .....
                          Life won't wait for you.

Коментар

• прогнозата в реално време на един фалирал трейдър.

от 4un4o » 20 Юни 2014, 12:28

къс кабел от 1.7052 стоп 1.7062. таргет 6 фигури. 1.64
                            Основание двоен връх и прекупена зана по рси 24
                            Цената извън канала на болинджер.
                            дивергенция на 4 часа по МАСД и моментум. ще рискувам едни 10 пипса за +600 печалба.
                            http://forexforum.bg/viewtopic.php?f...72&start=41780

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono
                              В Българската народна банка е получено писмено уведомление от ръководството на Корпоративна търговска банка, в което се информира за изчерпване на ликвидността и преустановяване на разплащанията, както и на всички видове банкови операции.
                              Сценарият Жан Виденов се започва, какво следва знаете нали
                              Чунчи айде стига глупости.Следва продажба и нов собственик при това неприятен за тебе.Казва се Путин.Анадънму?

Коментар

• Предупредих Ви още когато чух това.

http://www.segabg.com/article.php?id=658079
                                Румен Юрдечев шпионин на ДС.
                                25% от спестяванията ми обърнах в реално злато на цена 1200 долара за тройунция.
                                Останалите обърнах в евро и паундове и ги сложих в сейф. Паунда дотук ми донесе 5% приходи за 10 месеца.
                                Last edited by 4ono; 20.06.2014, 14:22.

Коментар

Working...
                                X