IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Изпревариха ни пак.
    А ние си кютаме
    Румъния забрани комунистите във властта

Коментар

• Като нацията е заспала и турското знаме някой ден ще се вее над президенството! ,,400 хил. изселници, които от години живеят в Турция незабавно да получат облекчено българско гражданство. Това предвижда поправка в закона, депозирана в деловодството на Народното събрание. Тази претенция е обявил пред „24 часа” шефът на правната комисия Четин Казак
      http://www.faktor.bg/novini/balgariy...zselnitzi.html
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение

http://www.blitz.bg/news/article/275680
        Това някаква ше(а)г(х)а ли е
        Не знам това шега ли е или не. Ако зависеше от
        мен то аз съм твърдо за такава "шега".
        Мисля, че по-интересната новина на тази страница
        е това:

"ДПС иска бързо гражданство за 300 хил. български турци"
        http://www.blitz.bg/news/article/275700

Не мислите ли, че май нещо много на маймуни взеха да ни правят тия...?

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение

Понякога опасността води до мобилизиране, друг път до паникьосване и слабоумие.

Коментар

• Оферта "Ела вълчо, изяж ме!"

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
              Щом ти е смешно, смей се

Аз за Борисов не питам, питам дали са истина думите му или лъжа?
              Тиражирани са до всяка паланка.
              (тук за далече по дребни приказки трият и цензурират, за да не се плашели хората)
              Изобщо не ми е смешно... и на никой не би следвало да му е смешно...тъжното е, че още на 11.05.2013 беше ясно какво ще се случи...и то се случи...

Доколкото си спомням, Вие бяхте сред горещите апологети на Орешака и т. нар. му правителство...и кво стана...некадърниците вкараха каруцата в блатото...това даже и простия пожарникар май не успя да го направи...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                Държава няма вече една година, плъха стегна куфарите, ореха не знае какво да прави с оставката, боянския султан не е изтрезнял от февруари миналата година, а те за ББ питат...

Ах, че кеф да ви гледа човек как се гърчите...

Мдааа, страх, страх, страх и страх...

Щом ти е смешно, смей се

Аз за Борисов не питам, питам дали са истина думите му или лъжа?
                Тиражирани са до всяка паланка.
                (тук за далече по дребни приказки трият и цензурират, за да не се плашели хората)

Когато някой разполага с мощта на всички медии, говори като крайна и отговорна инстанция с намерение пак да управлява - ВСИЧКО трябва да е ясно.

Ако ще вика МВФ - НЕКА сега да го каже ясно!!!

Коментар

Заблуда.
                  Ако не е да го потвърдят!
                  А какво разбираш под "заблуда"?

Коментар

• Държава няма вече една година, плъха стегна куфарите, ореха не знае какво да прави с оставката, боянския султан не е изтрезнял от февруари миналата година, а те за ББ питат...

Ах, че кеф да ви гледа човек как се гърчите...

Мдааа, страх, страх, страх и страх...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                      Ами леко си се объркАла...

Би ли квалифицирала деянието?

Конкретен текст, нещо?

Заблуда.
                      Ако не е да го потвърдят!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Много.... дали 20 К ще са му малко......
                        Ако, КФН не е съгласна с мнението на бившия премиер за фалит на България и реши да му наложи глоба, мисля, че 20хил....ще са му много.
                        Пред Сметната палата нямаше ли някаква Декларация, че разполага само с 14хил на влог ... Ще трябва да взима заем ...

Сега се сещам.... що за народ тръгва да избира човек, който декларира, че има само единствено една средногодишна заплата на влог и нищо друго.
                        А в същото време пурите, които пуши .... явно са от ...партийни каси, но тогава пък - затова ли го избира - да има с какво да пуши....
                        ...Шаш...

Коментар

Това е писано за мнение към КФН, но и вашите мисли ще са интересни
                          Ами леко си се объркАла...

Би ли квалифицирала деянието?

Конкретен текст, нещо?

Коментар

Това е писано за мнение към КФН, но и вашите мисли ще са интересни
                            Много.... дали 20 К ще са му малко......

Коментар

• Това е писано за мнение към КФН, но и вашите мисли ще са интересни

КФН

Вземете отношение по мнението на бившия и с претенции за бъдещ премиер Б.Борисов.

Потвърдете становището му
                              или му наложете глоба за всяване на паника и манипулация в особено голяма степен за финансовата стабилност на България и финансовите й пазари!

Ваш дълг е да отговорите на обществото, запознато от всички медии с мнението му - дали то отговаря на истината
                              или представлява деяние, заплашващо националната сигурност със съответната отговорност за това.

Ето го мнението:
                              http://novanews.bg/news/view/2014/06...2%D1%80%D0%B8/
                              „Изправя ми се косата за всяка седмица какво още могат да направят. Този един месец агония може да се спести на държавата, иначе могат да съборят още някоя банка и да стане непоправима катастрофа, макар че тя и сега е непоправима”, на мнение е Борисов.

Малко по-късно той заяви, че няма как да говори с БСП и ДПС, „ако не признаят банкрута и катастрофата”. Според него държавата вече не може да се оправи без Международния валутен фонд. Бойко Борисов призова управляващите да излязат, да обявят банкрута на държавата и да докарат МВФ.

В изказването си лидерът на ГЕРБ не пропусна да коментира и ситуацията около КТБ и БНБ, като според анализа му с „това, което направиха, вече лишиха България от всички резерви, защото като е в Българската банка за развитие гаранционният фонд, какво ще гарантира другите банки”.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                                Сергей Станишев да отиде да си върши работата в Брюксел. Попитан как ще гласува за оставката на Станишев като депутат, Борисов посочи, че ще го подкрепи.
                                Скоро Манекен Пис ще се сдобие с клекнало българско другарче. Позата на последното не е свързана с пола му, а с нуждата ... Призовават се властите в Брюксел да предвидят място за него в нужния срок.
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X