IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Не е начин.Не може да накараш разумен човек да гласува насила разбери го.Ще натирите стадото да гласува и после ще си скубете косите.Ще гласуват само цигани партийци и пенсии едните за пари а другите щото са страхливи третите за келепир.
    Как виждаш неутрализирането на ДПС от властта?
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Бате Пешо аз по п-п съм против всички задължителни неща ама сега това е начин да се неутрализира ОПГ "ДПС" ...
      Не е начин.Не може да накараш разумен човек да гласува насила разбери го.Ще натирите стадото да гласува и после ще си скубете косите.Ще гласуват само цигани партийци и пенсии едните за пари а другите щото са страхливи третите за келепир.А ДПС може да се неутрализира както се неутрализира Бойко.Всички против тях.Но за тази цел трябва да се сложи намордник на Боко тиквата и да се разкара Станишев и мижитурките около него.Между другото струва ми се Гоци му видя сметката.Гоци ще ликвидира БСП.Гоци е парче от ДС и е обучен.Също така е голем хитрец подлец и мръсник
      Last edited by Бате Пешо; 29.06.2014, 14:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        Евала, ей това е цялата работа...

Абе ще видиш, че можеш...
        Кандитко аз това го говоря от много години но кой да чете.Ти например като напиша че мутрафоня е идиот и подскачаш веднага.Излъгаха ни два пъти първия с Филип Димитров втория с Иван Костов.Не може да се им се отрече че са майстори.Хем ги псуваме хем за тях гласуваме.Мен повече не могат да излъжат.Бойко си е комунист при това прост комунист.Не се заблуждавай.Четири години го видяхме какво може.И тоя път ще го изгонят с камъни.Запомни какво съм ти казал.

Коментар

........
          Бате Пешо аз по п-п съм против всички задължителни неща ама сега това е начин да се неутрализира ОПГ "ДПС" ...
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            1. Задължително гласуване.
            2. Мажоритарен вот.
            3. Президентска република.
            4..........
            Давайте.
            .Ако някойЗадължителното гласуване е глупост неземна.няма сила която да ме накара да гласувам.Няма да отида и толкоз.Нито ще рисувам нито ще драскам нито ще пиша разни простотии по бюлетината.Мажоритарния вот е още по голяма простотия и ще доведе до жестотко купуване на гласове щото който купи повече той печели.Президентската република незнам не съм мислил.Според мен сегашната система е отлична.Само трябва да махнат преференцията.Гласуваш едновременно и за партия и за човек от листата.Тогава няма да има значение кой е първи и кой втори.Ако някой гласува само за партия и не задраска някои от списъка гласът му се брои за партията и не се брои за никой от списъка.При тази система какво мисли партийния вожд няма значение и при нея ще се разбере кой е лидер и кой некадърник.Няма да има значение кого са сложили на конгреса за партиен шеф.Всички видяхме как долнопробната демократка менте беше изхвърлена на евроизборите..

Коментар

Доне ти си разумен човек.ДПС не е етническа партия и няма нищо общо с Турция..ДПС е партия на олигарски доносници и ченгета и работи за Русия
              Евала, ей това е цялата работа...

Абе ще видиш, че можеш...

Коментар

Доне ти си разумен човек.ДПС не е етническа партия и няма нищо общо с Турция..ДПС е партия на олигарски доносници и ченгета и работи за Русия
                Мисля, че и двамата сте прави.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                  Ти си български офицер, Нали? Клел си си във вярност на България, а не на една друга съседна държава, предполагам. В армията си носил фуражка, а не фес, нали? Как може да питаш точно ти какъв ще е смисълът от задължителното гласуване? Нали това е твоето призвание, да браниш националната сигурност и интереси на Родината си. Нима не осъзнаваш колко са застрашени те от една откровено етническа партия? Ето това е смисъла на задължителното гласуване - да ограничи влиянието на ДПС. А при едновременно повдигане на изборната бариера на 5 или дори 6 %, съвсем да я изхвърли от властта. Над България е надвиснала смъртна опасност Един от водещите политици от ДПС има' наглостта да заяви преди време, че след 20 години те ще определят как ще се казва държавата ни и какъв език ще се говори в нея. Само от нас, българите зависи спасението ни. А добре е българските офицери да са български докрай.
                  Впрочем и образователния ценз е добър вариант, но по-трудно приложим. А на българите трябва да се обясни подробно и честно защо на най-малко два поредни парламентарни избора трябва да се гласува задължително.

Коментар

• gigow

Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    На какво се основава твърдението ти, че при задължителни избори резултата би бил друг?

Защо мислиш, че ако накараш още 3 милиона български граждани да отидат насила да гласуват, то ще се получи някакъв сносен резултат.

Ами че една част от тях ще задраскат цялата бюлетина на кръст.
                    Други ще отбележат първия в листата, колкото да спасят глобата.
                    Трети ще напишат някоя трибуквена дума на бюлетината. Или ще я нарисуват.
                    Четвърти просто ще сложат отметка срещу името на някой, който се появява постоянно по БТВ и Нова, двете откровено тъпи телевизии.

Единственото което може да доведе до разум в политиката не е задължителното прилагане на всеобщото, равно и пряко избирателно право, ами неговото ограничаване с избирателен ценз. Например завършено поне основно образование.
                    Да не говоря, че на мен ми се иска да е избирателно право само за хора със средно образование. Щом нямаш средно, значи си тъп или мързелив и тъп, тоест си боклук, който не бива да има глас в управлението..
                    Ти си български офицер, Нали? Клел си си във вярност на България, а не на една друга съседна държава, предполагам. В армията си носил фуражка, а не фес, нали? Как може да питаш точно ти какъв ще е смисълът от задължителното гласуване? Нали това е твоето призвание, да браниш националната сигурност и интереси на Родината си. Нима не осъзнаваш колко са застрашени те от една откровено етническа партия? Ето това е смисъла на задължителното гласуване - да ограничи влиянието на ДПС. А при едновременно повдигане на изборната бариера на 5 или дори 6 %, съвсем да я изхвърли от властта. Над България е надвиснала смъртна опасност Един от водещите политици от ДПС има' наглостта да заяви преди време, че след 20 години те ще определят как ще се казва държавата ни и какъв език ще се говори в нея. Само от нас, българите зависи спасението ни. А добре е българските офицери да са български докрай.
                    Впрочем и образователния ценз е добър вариант, но по-трудно приложим. А на българите трябва да се обясни подробно и честно защо на най-малко два поредни парламентарни избора трябва да се гласува задължително.

Коментар

• Голям майтап - Канал 3 е новото Дудук ТВ...

Евала, Доган!

Коментар

• Аз бих дал друга гледна точка - това CBR струва около 15 000 долара...

А не помня да му присъства в декларацията пред СП...

Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                        Он си тръгва от ДАНС ... без обичайната бронирана лимузина.Демонстрация на пълно доверие в обществената безопасност,под прикритие или просто хоби?

Коментар

• Он си тръгва от ДАНС ... без обичайната бронирана лимузина.Демонстрация на пълно доверие в обществената безопасност,под прикритие или просто хоби?
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            ..... неговото ограничаване с избирателен ценз. Например завършено поне основно образование. Да не говоря, че на мен ми се иска да е избирателно право само за хора със средно образование. Щом нямаш средно, значи си тъп или мързелив и тъп, тоест си боклук, който не бива да има глас в управлението..
                            С това съм съгласен.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Balans Разгледай мнение
                              Според мен в момента е от изключителна важност всички политици да мислят преди да говорят, а не както са свикнали до сега, защото повечето от тях не са икономисти и не разбират много добре материята.

http://glasove.com/obshtestvo/38618-...gnetqva-panika

http://www.darikfinance.bg/novini/10...E3%E0%F0%E8%FF
                              Тъпи са, кажи ми един с главата политик.

Коментар

• Първоначално изпратено от Balans Разгледай мнение
                                Според мен в момента е от изключителна важност всички политици да мислят преди да говорят, а не както са свикнали до сега, защото повечето от тях не са икономисти и не разбират много добре материята.

http://glasove.com/obshtestvo/38618-...gnetqva-panika

http://www.darikfinance.bg/novini/10...E3%E0%F0%E8%FF
                                ''Борисов е просто като папагал - повтаря казаното от други преди година, защото вижда, че то се случва.''Това казва Григор Лилов и пита
                                Защо не арестуват мен?
                                http://alarmanews.com/?p=19404
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X