Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеБате Пешо аз по п-п съм против всички задължителни неща ама сега това е начин да се неутрализира ОПГ "ДПС" ...Last edited by Бате Пешо; 29.06.2014, 14:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЕвала, ей това е цялата работа...
Абе ще видиш, че можеш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение........Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение1. Задължително гласуване.
2. Мажоритарен вот.
3. Президентска република.
4..........
Давайте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДоне ти си разумен човек.ДПС не е етническа партия и няма нищо общо с Турция..ДПС е партия на олигарски доносници и ченгета и работи за Русия
Абе ще видиш, че можеш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДоне ти си разумен човек.ДПС не е етническа партия и няма нищо общо с Турция..ДПС е партия на олигарски доносници и ченгета и работи за РусияLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеТи си български офицер, Нали? Клел си си във вярност на България, а не на една друга съседна държава, предполагам. В армията си носил фуражка, а не фес, нали? Как може да питаш точно ти какъв ще е смисълът от задължителното гласуване? Нали това е твоето призвание, да браниш националната сигурност и интереси на Родината си. Нима не осъзнаваш колко са застрашени те от една откровено етническа партия? Ето това е смисъла на задължителното гласуване - да ограничи влиянието на ДПС. А при едновременно повдигане на изборната бариера на 5 или дори 6 %, съвсем да я изхвърли от властта. Над България е надвиснала смъртна опасност Един от водещите политици от ДПС има' наглостта да заяви преди време, че след 20 години те ще определят как ще се казва държавата ни и какъв език ще се говори в нея. Само от нас, българите зависи спасението ни. А добре е българските офицери да са български докрай.
Впрочем и образователния ценз е добър вариант, но по-трудно приложим. А на българите трябва да се обясни подробно и честно защо на най-малко два поредни парламентарни избора трябва да се гласува задължително.
Коментар
-
gigow
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНа какво се основава твърдението ти, че при задължителни избори резултата би бил друг?
Защо мислиш, че ако накараш още 3 милиона български граждани да отидат насила да гласуват, то ще се получи някакъв сносен резултат.
Ами че една част от тях ще задраскат цялата бюлетина на кръст.
Други ще отбележат първия в листата, колкото да спасят глобата.
Трети ще напишат някоя трибуквена дума на бюлетината. Или ще я нарисуват.
Четвърти просто ще сложат отметка срещу името на някой, който се появява постоянно по БТВ и Нова, двете откровено тъпи телевизии.
Единственото което може да доведе до разум в политиката не е задължителното прилагане на всеобщото, равно и пряко избирателно право, ами неговото ограничаване с избирателен ценз. Например завършено поне основно образование.
Да не говоря, че на мен ми се иска да е избирателно право само за хора със средно образование. Щом нямаш средно, значи си тъп или мързелив и тъп, тоест си боклук, който не бива да има глас в управлението..
Впрочем и образователния ценз е добър вариант, но по-трудно приложим. А на българите трябва да се обясни подробно и честно защо на най-малко два поредни парламентарни избора трябва да се гласува задължително.
Коментар
-
Аз бих дал друга гледна точка - това CBR струва около 15 000 долара...
А не помня да му присъства в декларацията пред СП...
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеОн си тръгва от ДАНС ... без обичайната бронирана лимузина.Демонстрация на пълно доверие в обществената безопасност,под прикритие или просто хоби?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение..... неговото ограничаване с избирателен ценз. Например завършено поне основно образование. Да не говоря, че на мен ми се иска да е избирателно право само за хора със средно образование. Щом нямаш средно, значи си тъп или мързелив и тъп, тоест си боклук, който не бива да има глас в управлението..Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Balans Разгледай мнениеСпоред мен в момента е от изключителна важност всички политици да мислят преди да говорят, а не както са свикнали до сега, защото повечето от тях не са икономисти и не разбират много добре материята.
http://glasove.com/obshtestvo/38618-...gnetqva-panika
http://www.darikfinance.bg/novini/10...E3%E0%F0%E8%FF
Коментар
-
Първоначално изпратено от Balans Разгледай мнениеСпоред мен в момента е от изключителна важност всички политици да мислят преди да говорят, а не както са свикнали до сега, защото повечето от тях не са икономисти и не разбират много добре материята.
http://glasove.com/obshtestvo/38618-...gnetqva-panika
http://www.darikfinance.bg/novini/10...E3%E0%F0%E8%FFЗащо не арестуват мен?Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
Коментар