IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сдушиха се подлогите от Прехода Единство за банковия сектор, гласят кадър на ДПС за служебен премиер

Участниците в консултациите при държавния глава се съгласиха да излязат с обща позиция в подкрепа на банковия сектор и за успокояване на ситуацията.

Това предаде репортер на БГНЕС, който се позовава на участници в срещата при държавния глава.

Източници на БГНЕС съобщиха, че за служебен премиер ще бъде предложен кадърът на ДПС Калин Христов, който бе министър в служебния кабинет от миналата година. Той се смята за много близък до Владислав Горанов от ГЕРБ.

От ГЕРБ поставят и ново условие за незабавна оставка, което да предизвика политическа криза и да няма възможност да бъдат взети всички необходими мерки за успокояване на банковия сектор и най-вече на клиентите.

Освен лидерите на парламентарно представените политически сили - БСП, ДПС, ГЕРБ, в консултациите участват и лидерите на партиите с представители в Европейския парламент – "България без цензура" и Реформаторския блок. В президентството са председателят на парламента Михаил Миков, премиерът Пламен Орешарски и финансовият министър Петър Чобанов, управителят на БНБ Иван Искров, и подуправителят на Централната банка Калин Христов. Очаквайте още подробности. /БГНЕС
    http://news.bgnes.com/view/1172095
    Last edited by коки; 29.06.2014, 17:34.
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
      Ето това е смисъла на задължителното гласуване - да ограничи влиянието на ДПС.
      Никой не е застрахован от ръсене на глупости в публичното пространство,нито от писането им по форуми! Подобни единични прояви (като тази в цитата) считам,че са в границите на нормалното.
      Пренебрегвам и факта,че троцкист(гербер) поддържа предложение на комунист(на Станишев внесено обаче като предложение от Румен Йончев,който напусна групата на БСП и сега се омазва около Барека) като част от политическата гъвкавост,която аз наричам (опит) за мимикрия.

Припомням и факта че задължително гласуване нямаше до 1989 г. - независимо,че някои спамери тук наскоро се изцепиха,че близки техни роднини не гласували при соца и по "чудо" избегнали затвора и репресии от Държавна сигурност и пр.дрън-дрън.

Ето законопроекта:

http://parliament.bg/bills/42/454-01-59.pdf

Прави впечатление,че Проекта директно е насочен към Купуване на Гласове (Параграф 1 чл.243,ал.3,т.4).Т.е. тези които гласуват ще ползват целогодишно 5% процентната отстъпка по чл.53 ал.2 от ЗОДФЛ.

Аз не само не виждам "ограничаване политическото влияние на ДПС",но и доброволен отказ на фиска от една сума,което създава прецедент
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Тя поредицата на Майн Рид е от шест книги спомням си Оцеола Квартеронката Ямайски марони Белия вожд Конникът без глава Бялата ръкавица.Може и да бъркам все ака съм ги чел преди 30 години.
        Иначе не знам доктор Борисов какво е чел той сам се хвали с тая поразяваща уста
        "Винету" е на Карл Май.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          И не е вярно че е прочел само една книга.Все пак "Винету" са три книги.Лично съм ги чел.Два пъти
          Тя поредицата на Майн Рид е от шест книги спомням си Оцеола Квартеронката Ямайски марони Белия вожд Конникът без глава Бялата ръкавица.Може и да бъркам все ака съм ги чел преди 30 години.
          Иначе не знам доктор Борисов какво е чел той сам се хвали с тая поразяваща уста

Коментар

Та той е доктор на науките.От днес няма да му викам тиква а ще се обръщам с доктор Борисов.Като за човек прочел Винету е много добре
            И не е вярно че е прочел само една книга.Все пак "Винету" са три книги.Лично съм ги чел.Два пъти
            Life won't wait for you.

Коментар

А бате ви Бойко не е толкова проЗ.Егото му обаче е толкова голямо, че няма представа за действителността, времето и пространството.
              Та той е доктор на науките.От днес няма да му викам тиква а ще се обръщам с доктор Борисов.Като за човек прочел Винету е много добре

Коментар

• А бате ви Бойко не е толкова проЗ.Егото му обаче е толкова голямо, че няма представа за действителността, времето и пространството.
                Life won't wait for you.

Коментар

Промених си мнението но ти ме изпревари.Ще трябва коалиция от български партии всички срещу циганина по германски модел.Старите муцуни на страни и преговори които се предават по телевизията.Сядат и определят какво е необходимо да се направи във всяко министерство.След това се определят най подходящите хора да свършат работата и се назначават за министри.Министър председателя се излъчва от партията с най много гласове и по пропорционалната система без преференции може да е човека спечелил най много гласове.След това назначаване на нов главен прокурор и разследване на циганските далавери.Земята да изровят и да намерят за какво да го тикнат в пандиза за дълго и да му конфискуват имуществото.Ако трябва по линия на НАТО и ЕС да издирят къде е изнесъл краденото.Тотални ревизии във всички свързани с него фирми и където е нарушил закона да си понесе последствията.Този човек трябва да бъде принуден да се разкара завинаги от България и да заминава в Индия.
                  100% .... лошото е че не сме германци ....
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                    Наречи ме наивен, но защо изключваш възможността да се е еманципирал...

Що иначе им се наложи да правят Д(П)С креатури като Батака и Цензурата...

Ако някой се е съмнявал, чий е Бареков да погледне позицията му в конфликта Пееф-Василев...
                    Кандитко този човек е ограничен по рождение няма умствен капацитет.Неговия талант е простотията.Няма как да еманципира.Разбери го.Аз например с удоволствие бих гласувал за Чавдар Кънчев за Гаврийски за почтени и смели хора.Имаме ги само трябва да ги изберем

Коментар

• Първоначално изпратено от pacho109 Разгледай мнение
                      Едно пиленце ми каза ,че IQ-то на ББ е равно на телесната му температура!Дано го хване някой грип,че поне малко да поумнее и да спре да плещи глупости!Ех ,поне да беше по Фаренхайт......
                      Не мое човека си е прост по рождение.Той не знае какво прави но много иска да е началник.То простия човек ако на тоя панаир не си покаже простотията кога друг път ще му се удаде такава възможност.Разправя че България е фалирала а иска да я управлява и да тегли 5-6 милиарда заеми мамин убавец.Едно говори друго прави а третото го няма щото няма с какво да мисли да го таковам у доктора на науките

Коментар

Промених си мнението но ти ме изпревари.Ще трябва коалиция от български партии всички срещу циганина по германски модел.Старите муцуни на страни и преговори които се предават по телевизията.Сядат и определят какво е необходимо да се направи във всяко министерство.След това се определят най подходящите хора да свършат работата и се назначават за министри.Министър председателя се излъчва от партията с най много гласове и по пропорционалната система без преференции може да е човека спечелил най много гласове.След това назначаване на нов главен прокурор и разследване на циганските далавери.Земята да изровят и да намерят за какво да го тикнат в пандиза за дълго и да му конфискуват имуществото.Ако трябва по линия на НАТО и ЕС да издирят къде е изнесъл краденото.Тотални ревизии във всички свързани с него фирми и където е нарушил закона да си понесе последствията.Този човек трябва да бъде принуден да се разкара завинаги от България и да заминава в Индия.
                        Ей, днес много ме радваш...Браво!

Коментар

Как виждаш неутрализирането на ДПС от властта?

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение
                            Боко е луд за връзване
                            Едно пиленце ми каза ,че IQ-то на ББ е равно на телесната му температура!Дано го хване някой грип,че поне малко да поумнее и да спре да плещи глупости!Ех ,поне да беше по Фаренхайт......

Коментар

• КАКВО ЛИ ОЩЕ НИ ПОДГОТВЯТ В МОЗЪЧНИЯ ТРЪСТ НА ДС/КГБ?

29 Юни 2014
                              Евгений Михайлов

Преди 24 години КГБ/ДС връчиха най страшното си посткомунистическо оръжие - етническия мир, на своя доверен агент Сава (Ахмед Доган).

Специално за целта, ДС създава ДПС в началото на 1990, веднага след освобождаването от затвора на легендирания "правозащитник" Меди Доганов-Ахмед Доган(агент Сава), докато истинските политически затворници--български турци и мюсюлмани са пуснати от затвора чак през юни 1990.

Етническия мир беше тестван още през януари 1990, когато в София бяха организирани протести срещу връщането(на 29 декември 1989) на имената отнети по време на така наречения "възродителен" процес. Видя се, че заиграването на тънката струна на патриотизма е безотказно и пали хората, така както по-късно повишаването на цените на тока и банковата спекулативна паника. С опазването на "български етнически модел" и заплахата от "босненизация" през изминалия близо четвърт век "великият" философ Доган изнудваше правителствата и постигаше целите си на гърба на нищо неподозиращия отруден мюсюлмански електорат. Вече 24 години и Доган, и водещите му офицери и господари, не са спрели да ни изнудват с етническия мир, превръщайки България в заложник на перверзната си игра и идеология. Междувременно натрупаха стотици милиони за превземане и на икономическата и медийна власти, все използвайки лековерието на обикновените хора, които съзнателно бяха заставени да се страхуват от нарушаването на този мир.

Това е силата на Ахмед Доган и това го прави уж "голям " политик, а не великото му хидроинженерно мислене.

Доган е просто способен изпълнител на стратегиите на КГБ и ДС, а етническия мир е инструмента, с който дерибейства(т) в България, превръщайки я в полигон за зловещите си експерименти!

И Доган и Пеевски, и производните им са просто поставените лица, всеки отговарящ за своя ресор. Разпределили са си политиката, икономиката и медиите, и имат много помагачи, платени и волнонаемни. А и дежурни катализатори и дразнители като "Атака", "Цензурата" и други "патриотични" мутанти на службите.

Мислите ли , че ако не бяха зад гърба им мозъчните тръстове на ДС/КГБ, то тези хора можеха, а и щяха да си разиграват коня и да въртят България на пръста си? Но... Но, има ли изход?

Има! Изходът е в предоставяне на правото на българските мюсюлмани за избор. Избор на членство и гласуване за, и в политическа партия ,отговаряща на техните убеждения, а не задължително членство и гласуване под заплаха, за етническа партия, което е забранено и от Конституцията на Република България.

Така както на България й трябва диверсификация (разнообразяване или право на избор) на енергийните доставки от Русия, така и на българската политика й трябва диверсификация на вота на българските мюсюлмани от диктата на кремълското оръжие ДПС. Всичко друго е от лукавия...

Коментар

Кандитко аз това го говоря от много години но кой да чете.Ти например като напиша че мутрафоня е идиот и подскачаш веднага.Излъгаха ни два пъти първия с Филип Димитров втория с Иван Костов.Не може да се им се отрече че са майстори.Хем ги псуваме хем за тях гласуваме.Мен повече не могат да излъжат.Бойко си е комунист при това прост комунист.Не се заблуждавай.Четири години го видяхме какво може.И тоя път ще го изгонят с камъни.Запомни какво съм ти казал.
                                Наречи ме наивен, но защо изключваш възможността да се е еманципирал...

Що иначе им се наложи да правят Д(П)С креатури като Батака и Цензурата...

Ако някой се е съмнявал, чий е Бареков да погледне позицията му в конфликта Пееф-Василев...

Коментар

Working...
                                X