IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Е това е кадъра на партията-майка, е и Мишо Шамара, и това..... нещо (?)

Кандитко да не си и мераклия

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      До колкото се сещам протестите имаха едно искане - оставка. И това искане бе постигнато.

Ще видим как ще се състави правителство. няма нужда да се вкарва каруцата пред коня. то още не е почнала дори предизборната кампания, голямото клепане е още в начална фаза. Какво ще излезе накрая никой не знае.
      Оставка има но я поиска ДПС.Иначе вие мое си протестирате колкото си искате.Дай да не бъркаме реалностите със желанията.Но нищо не пречи да си вервате

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
        Ти чете ли въпроса ми и как го разтълкува?

Изрично казах млади и красиви и ще добавя и НОВИ.
        Е това е кадъра на партията-майка, е и Мишо Шамара, и това..... нещо (?)

http://i.actualno.com/actualno_2013/...31_600x458.jpg
        Last edited by kandid; 23.07.2014, 20:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Ми разбира се че нищо не зависи.Като протестирахте какво постигнахте?Сега ми е интересно ако в парламента влязат ГЕРБ ДПС БСП РБ и АБВ и Бойко няма мнозинство как ще се състави правитлство?
          До колкото се сещам протестите имаха едно искане - оставка. И това искане бе постигнато.

Ще видим как ще се състави правителство. няма нужда да се вкарва каруцата пред коня. то още не е почнала дори предизборната кампания, голямото клепане е още в начална фаза. Какво ще излезе накрая никой не знае.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Ми разбира се че нищо не зависи.Като протестирахте какво постигнахте?Сега ми е интересно ако в парламента влязат ГЕРБ ДПС БСП РБ и АБВ и Бойко няма мнозинство как ще се състави правитлство?
            В смисъл ние си протестирахме, а те спонтанно решиха, че не им се управлява и подадоха оставка?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Хахаха - а само преди година имаше протестирайте си - от вас нищо не зависи

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                Tия стаат ли?

Ти чете ли въпроса ми и как го разтълкува?

Изрично казах млади и красиви и ще добавя и НОВИ.
                Last edited by KMETA; 23.07.2014, 20:27.
                Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                  Ядене и пиене на корем и много млади и красиви курви ще има ли ?
                  подчеравам с червено, щото другите сме ги виждали.
                  Tия стаат ли?

Коментар

• Хахаха - а само преди година имаше протестирайте си - от вас нищо не зависи

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                      Абе оставете я тази оставка, тя вече не е новина. Аз питам - ще ходим ли на събор на Бузлуджа на 1 август? Моля, кажете!
                      Ядене и пиене на корем и много млади и красиви курви ще има ли ?
                      подчеравам с червено, щото другите сме ги виждали.
                      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Абе оставете я тази оставка, тя вече не е новина. Аз питам - ще ходим ли на събор на Бузлуджа на 1 август? Моля, кажете!

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                          Цветанов: Оставката на правителството е светъл лъч за България . http://www.faktor.bg/novini/balgariy...balgariya.html

Да се промени конституцията и да бъде назначен пожизнено .

Last edited by коки; 23.07.2014, 19:49.
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              "Южен поток".
                              Това някаква водна пързалка ли беше
                              Yeah

Коментар

• Важното е,че оставката не е под натиск!

Оттук несетне следва избирането на Драго Стойнев за председател на БСП,засилване на руско-българското сътрудничество във всички сфери особено "Южен поток".

А след 5.10. единственото сигурно е,че герп няма да управлява! Търсенето на новата политическа формула остава с отворен код,като вероятно деформаторите нямат място в него.
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X