If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Вчера една жена на Женския пазар ми каза, че нейната съседка има един шурей, чийто втори братовчед по бащина линия, май че имал един познат, който познавал един човек от Вашингтон, който му казал...."
После върви доказвай, че нямаш сестра.
Какви ли не опорни точки може да съчини загиващата червената пропаганда!
А т.нар. "професор" Иван Ангелов го помня отлично от свръх изявите му на Кръглата маса 1990 г. Правеше впечатление на ограничен и некомпетентен човек, яростен поддръжник на плановата социалистическа икономика, друго не знаеше. Типичен апаратчик, изкачил се на някакво стъпало по партийна линия.
Като гледам какви ги говори, шанса е почти 100% да е истина.
"Вчера една жена на Женския пазар ми каза, че нейната съседка има един шурей, чийто втори братовчед по бащина линия, май че имал един познат, който познавал един човек от Вашингтон, който му казал...."
После върви доказвай, че нямаш сестра.
Какви ли не опорни точки може да съчини загиващата червената пропаганда!
А т.нар. "професор" Иван Ангелов го помня отлично от свръх изявите му на Кръглата маса 1990 г. Правеше впечатление на ограничен и некомпетентен човек, яростен поддръжник на плановата социалистическа икономика, друго не знаеше. Типичен апаратчик, изкачил се на някакво стъпало по партийна линия.
Ако след изборите ГЕРБ няма пълно мнозинство, ще остане в опозиция
Троцкистка тактика - добра е, докато този който я прилага не остане в пълна изолация и не свърши с томахавка в главата (както според легендата е открит Лев Троцки).
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Това на снимката не върши работа .... Оказа ,се ,че милиционера де го е намерил и е подал сигнал ,явно не може да различи истинският автомат ,, Калашник'' от бутафорен.http://fakti.bg/bulgaria/107269-oraj...aza-butaforno-
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Един преломент момент в нашата история .... Край на 140 г руско иго... От днес Путин се разделя с България... Да поздравим всички демократи за победата!
Ще ми се да е така, но като знам политиците от целия спекър, без абсолютно никакво изключение, колко обичат руплите....
Един преломент момент в нашата история .... Край на 140 г руско иго... От днес Путин се разделя с България... Да поздравим всички демократи за победата!
Коментар