IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Двама издали корупция за милиони в НКЖИ, почва разследване

...В ЕК били потресени от документите за авариен ремонт на 355 м. железен път между Самоводене и Велико Търново, който струвал на държавата 16 127 534 лв. без ДДС. Това прави над 45 млн. лв за 1 км железен път. Средната цена в Европа за подолен ремонт е около 1,2 - 2,3 млн евро, в зависимост от терена и сложностите. Между Черниче - Пейо Яворов пък е записан ремонт на 175 м. железен път, който струвал на данъкоплатците над 7 млн лв. Това прави над 40 млн за километър! Рекорден е ремонтът на 150 м край Плачковци, който ни е "струал" около 7 млн лв, което прави 46 млн лв на километър - абксолютен световен рекорд!

http://www.frognews.bg/news_73768/Dv...a_razsledvane/

И защо вместо да призовават за актуализация на бюджета и теглене на нови заеми, президент и политици не направят необходимото за спирането на тази чудовищна корупция?!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Виждам diletant, че внимателно следиш какво е казал др.Станишев. Правилно! Нали за това ти плаща тролската централа.
      Сега ще следиш внимателската и какво казва др. Миков, докато обслужваш поредното американско протеже. После след банкянската Тиква ще дойде друг американски продажник, ти и него ще обслужваш и пак ще следиш внимателно какво казва другаря Председател на БСП, който и да е той. О така докато доларчетата, с които ти плащат американците, имат цена.

Гиговчо, отдавна съм ти казал, че произхождаш от уводните страници на Дарвин. И още - предпочитам Америка пред Русия, американски президенти, а не кгб възпитаници, предпочитам долари и евро, а не обезценени рубли. Абе изобщо защо не мечтаеш синовете ти да емигрират в Русия, а не в Европа и САЩ?

Накрая харесвам моята стройна жена пред твоята грамада!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Ами виж, че продължават да дрънкат глупости - бсп се реформирала - как се реформира, като единствено при Кадиев има шанс да се осъвремени и промени някак по-адекватно за времето си, а те явно са в стрес от Кадиев и на практика са гласували само някакви 30-тина гласа за него, всички други номенклатурци и апаратчици, като кандидати, са получили повече гласове, дори свинаря от Маноле е получил май над 100 гласа !!! - а за него не съм сигурно дали има и основно завършено образование, но пък за това доволно е отнесъл от държавата и явно вече прави свое лоби вътре. Тия така и не разбраха, че няма кой да ги търпи повече ако продължават да смучат и живеят на гърба на народа. 120 годишата дъртофелница вече мирише на черква и си е редно да си ходи по естествения си път към отвъдното
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• гласувалите за този кандидат-заместник на Серго, са гласували ето за кого:
          http://www.bulgaria.utre.bg/authors/...a_ako_mi_dadat
          http://www.marica.bg/%D0%B3%D0%B5%D0...ews271018.html
          и то това са само бегла част от нещата на първо четене...
          Вижда се, какво представлява реформиращата се партия... Горките заблудени пенсионери гласуващи за "партията"...
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Аз лично смятам че Кадиев щеше да е правилният избор на БСП. Винаги е имал мнение и е бил забележим без да заема някакви важни партийни или държавни постове. А това си е дарба в политиката. И не му пука да е бунтар......
            Ами виж, че продължават да дрънкат глупости - бсп се реформирала - как се реформира, като единствено при Кадиев има шанс да се осъвремени и промени някак по-адекватно за времето си, а те явно са в стрес от Кадиев и на практика са гласували само някакви 30-тина гласа за него, всички други номенклатурци и апаратчици, като кандидати, са получили повече гласове, дори свинаря от Маноле е получил май над 100 гласа !!! - а за него не съм сигурно дали има и основно завършено образование, но пък за това доволно е отнесъл от държавата и явно вече прави свое лоби вътре. Тия така и не разбраха, че няма кой да ги търпи повече ако продължават да смучат и живеят на гърба на народа. 120 годишата дъртофелница вече мирише на черква и си е редно да си ходи по естествения си път към отвъдното
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• gigow

[QUOTE=gigow;
              Помня как една герберка тука се скъса да плюе по Ирина Бокова, а.Бокова беше избрана за директор на ЮНЕСКО, а после преизбрана с ОГРОМНО мнозинство. Такива са кадрите на БСП.
              .[/QUOTE]

gigow, ти сигурен ли си, че Ирина Бокова е или е била член на БСП или БКП? Това, че е дъщеря на Георги Боков още нищо не значи. Впрочем самият Боков, след като направи един кош зулуми беше изритан от БКП и свален от всички постове още в средата на 70-те години. Горкият човечец беше репресиран от любимата му БКП
              Колкото до Ирина Бокова, добре си спомням, че тя участва в Кръглата маса от Демократичния съюз на жените, чиито учредител беше Ирина. Чак по-късно въпросният съюз се коалира заедно с други партии с БСП и образуваха Коалиция за България.
              На изборите за Велико народно събрание тя беше независим мажоритарен кандидат, подкрепена от БСП. Беше избрана някъде в Североизточна България, в момента не мога да се сетя в кой точно район.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                Стограмовицата има само минало...за настояще и още по-малко бъдеще - не знам...

А успелия станишев и на прощаване пак послветил две трети от речта на Боко, та не знам, викаш говорел си с хората от гоуемотодобрутро - сигурно и на тях все за Боко им обяснява...милото съселче толкова е увредено, че едва ли има друга тема по-която да е...компетентен (?)...

Смях и забава...
                Виждам diletant, че внимателно следиш какво е казал др.Станишев. Правилно! Нали за това ти плаща тролската централа.
                Сега ще следиш внимателската и какво казва др. Миков, докато обслужваш поредното американско протеже. После след банкянската Тиква ще дойде друг американски продажник, ти и него ще обслужваш и пак ще следиш внимателно какво казва другаря Председател на БСП, който и да е той. О така докато доларчетата, с които ти плащат американците, имат цена.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Аз лично смятам че Кадиев щеше да е правилният избор на БСП. Винаги е имал мнение и е бил забележим без да заема някакви важни партийни или държавни постове. А това си е дарба в политиката. И не му пука да е бунтар......
                  Най-добре щеше да е да си оставят Гейко,
                  Сега ще го изгонът и от ПЕС, Моника ще го напусне, и той ще се самоубие.
                  А те избраха достоен наследник (по маса) на Пешо Мастиката.
                  Нищо добро не ги чака бесепето.

Коментар

+1
                    Прав си абсолютно. И аз най-много харесвам него, но бях наясно, че няма да го изберат.
                    Най - много ми се издигна в очите, когато беше обграден от соросоиди хванал се за ръце с млади социалисти и в пълно малцинство рискувайки да не го разкъсат пред централата на БСП викаше: "Не съм червен боклук". Млада заблудена соросоидка го поля с вода , но той не се отказа.
                    Все пак мисля, че Миков е консенсусна фигура и е по-добър избор от протежето на Станишев- Стойнев.

Коментар

• Аз лично смятам че Кадиев щеше да е правилният избор на БСП. Винаги е имал мнение и е бил забележим без да заема някакви важни партийни или държавни постове. А това си е дарба в политиката. И не му пука да е бунтар......
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                        "Добре", казваш? Добре за кого?
                        Добре за БСП , а и за държавата....

Коментар

• Хора, моля ви - спрете да се карате.
                          За тия години не осъзнахте ли че политиците точно това искат?
                          Искат да сме скарани и объркани и да не осъзнаем че всичките са от 1 дол (крадлив) дренки?

бтв, как има някой да толерира БСП?
                          Тая партия даде пълна власт на ДПС ;(
                          Тая партия ще ни вкара над 3% дефицит, който го имаме ве4е сигурно 10 години.
                          И сега ще трябва да чакаме още 2г за да влезем в евро-съюза.

А за ГЕРБ - без коментар. Там е ясно. Същото като БСП

Коментар

• "Добре", казваш? Добре за кого?

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение

А успелия станишев и на прощаване пак послветил две трети от речта на Боко, та не знам, викаш говорел си с хората от гоуемотодобрутро - сигурно и на тях все за Боко им обяснява...милото съселче толкова е увредено, че едва ли има друга тема по-която да е...компетентен (?)...

Смях и забава...
                              Станишев.."НЕ бягам"....сякаш некой го гони и му казва "Останиииииииииии!"
                              http://www.dnes.bg/politika/2014/07/...greshki.233678
                              Когато един лидер се самозабрави, си мисли, че близката му клика като Манолова, Стойнев и Кутев са олицетворение на цялата партия. Добре, че избраха Миков, поне има чувство за хумор, това е добър знак...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Гледам как злобеете сините тролове.... Злобейте, злобейте. Всички обаче сте се вторачили в БСП, какво ще направи БСП, кого ще избере за лидер...
                                И правилно. Защото БСП е партия, която има история, настояще и бъдеще. Затуй всички сте се вторачили в нея. И никой не му е през хикса кой например е лидер на еваното софийско СДС. А? Кой е начело на седисету? Никой не го е грижа за мижавка партийка. Ами НДСВто? Дето беше на власт? Къде е? Там, където ще отиде и бандитската групировка на банкянския простак.
                                То ако не беше явната подкрепа на САЩ и него сега никой нямаше да го помни. Щото американските мръсници свалят правителствата на БСП и качват някой боклук, като банкянската Тиква.

Смях и забава...

Коментар

Working...
                                X