If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тва сте ония дето по цял дремете във форумчето и спамите наред по темите Политика и Украйна! Не сте в състояние да вържете две стинки,ако някой не ви ги подхвърли в шепичката наготово.....
Показателно е, че някой с аватарче "Путя" коментира българска политика....
Па и пример с Варна ше дава, домът на най-активната руска резидентура в България, ама нищо и нейният ред ше дойде...
Ми, в случая "общата позиция на Герб и ДПС" е в графа - организирана престъпност в големи размери и не разбирам защо що се учудваш, че доста хора я недолюбват.
Ми в случая става въпрос за калташка дембелщина... Да не забравяме, че 422 дни не сме чули нищо за "организирана престъпност" от такива като теб, като излъченото от същата правителство все още управлява, макар и в оставка...
Така че редно е хора, които 422 дни мълчаха или пък напротив славословеха "експертния кабинет" в момента да не си плюят на суратя...
Приближаваме се до момента, в който Варненския политико-икономически модел ще стане национален .А той включва :
1)Безпринципни коалиции според както,което.
2)Безработица официална - над 25%.
3)Високи доходи - максимална заплата 300 лефа и замразени пенсии (по постната пица на Дянкича)
За най-издръжливите бонусът е ще безплатен литър бензин и клечка кибрит!
4)Софикс = 100 - 150 като трайна тенденция!
Е да де,при Бсп 303 лефа!!!
Какви са тия 90% дето смятат ,че икономическата ситуация е лоша ,не знам!!!Ми тя е трагична!!!
Добре де, в нечии глави се роди коалиция заради общата позиция на Герб и ДПС за актуализация на държавния бюджет.
РБ и БСП имат обща позиция за актуализацията на бюджета на здравната каса. Що никой не ги обединява ...
Ми, в случая "общата позиция на Герб и ДПС" е в графа - организирана престъпност в големи размери и не разбирам защо що се учудваш, че доста хора я недолюбват.
Приближаваме се до момента, в който Варненския политико-икономически модел ще стане национален .А той включва :
1)Безпринципни коалиции според както,което.
2)Безработица официална - над 25%.
3)Високи доходи - максимална заплата 300 лефа и замразени пенсии (по постната пица на Дянкича)
За най-издръжливите бонусът е ще безплатен литър бензин и клечка кибрит!
4)Софикс = 100 - 150 като трайна тенденция!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Добре де, в нечии глави се роди коалиция заради общата позиция на Герб и ДПС за актуализация на държавния бюджет.
РБ и БСП имат обща позиция за актуализацията на бюджета на здравната каса. Що никой не ги обединява ...
ЕвробарометърНад 90% от българите смятат, че икономическата ситуация е лоша
29 юли 2014,
Голяма част от българите смятат, че икономическата ситуация в страната е лоша и са песимисти за бъдещето. Те все по-малко вярват в националните институции, но сравнено с европейците имат по-голямо доверие в Европейския съюз. Това показват данните от пролетния Евробарометър. В България проучването е направено в периода 31 май - 9 юни, или преди кризисната ситуация с банките.
93% от българите оценят икономическата ситуация като "лоша", също толкова от тях смятат, че качеството на живот в България е лошо. За сравнение 63% от европейците са отрицателно настроени към националните си икономики и 42% смятат, че качеството на живот в страната им е лошо. По-добро е мнението на българите за личното им финансово състояние (41% смятат, че е добро) и професионална позиция (42% смятат, че е добра).
Повечето европейски граждани вярват, че кризата и безработицата са преминали връхната си точка, нараства и броят на тези, които очакват подобрение през следващите 12 месеца. Българите обаче са песимисти - едва 14% вярват, че икономическата ситуация ще се подобри. За 43% от анкетираните тя е най-сериозният проблем на България, 54 на сто посочват като такъв безработицата, а след това се подреждат здравеопазването (24%), растящите цени (19%) и престъпността (15%).
79% от българите не вярват в парламента, а 76% нямат доверие и в правителството, което вече е в оставка. За разлика от това 52% от анкетираните българи вярват в ЕС - един от най-високите проценти на доверие сред всички европейци. Българите обаче остават на последно място по усещането си за принадлежност – едва 46% са заявили, че се чувстват граждани на ЕС.
Умерен оптимизъм сред останалите европейци
Европейците се чувстват малко по-положително настроени към Европейския съюз, отколкото са били в края на миналата година, но над една трета все нямат отношение към ЕС, а една четвърт имат негативна нагласа, съобщи EUobserver.
Средно 35% от гражданите са позитивно настроени към ЕС, а това е с 4 процентни пункта повече отколкото през есента 2013 г. - най-значителното покачване на стойностите между проучванията от 2006-2007 г. насам (годините преди кризата - бел.ред.) В същото време 25% имат "много негативно" мнение за ЕС, като при този показател се отчита спад от 3 процентни пункта от последната анкета и продължава да пада от най-високата точка - 29% през 2012 г., когато беше пикът на икономическата криза.
Все пак сред страните членки има сериозни разлики в песимистичните и оптимистичните нагласи. Гърците, чиято страна от няколко години е подложена на тежки икономически ограничения, са най-големите песимисти в ЕС, като 56% не вярват в доброто бъдеща на съюза. Великобритания е другата страна членка, в която е отчетено повече черногледство спрямо ЕС.
Германците застават начело на онези, които смятат, че националната им икономика е в добро състояние (84%), следвани от Дания, Люксембург, Швеция и Малта.
47% от европейците смятат, че кризата вече е достигнала своя връх спрямо загубата на работни места, а според 44% най-лошото предстои. Французите са най-притеснени за бъдещето, сочат данните на Евробарометър. Само 34% от тях смятат, че безработицата вече е достигнала своя пик, на фона на 60%, които се подготвят за още по-мрачно икономическо бъдеще. http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_...e_smiatat_che/
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Интересна "коалиция" ще е БосТан! .....Нещо подобно ще е като управлението на Сламения Човек (Л.Беров).Там интересното се случи 5 години по-късно.Проблемът сега е,че светът не разполага с толкова време .
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Виж какво kandid просто ми харесва колажа и за туй го поствам.И въобще не ми дреме ни за Ал.Петров ни за когото и да е било. Политиците от котилото не желая да избирам !Точка !!
Все още си ми в категория "заблуден идеалист", но честотата на качване на алексейпетровщини почва да ме съмнява...
Коки, предполагам лъвът е Алексей Петров, т. като упорито продължаваш да ни заливаш с неговото творчество...
За капутщините по-долу няма какво да говорим...не мога да приема насериозно някой, който взема за чиста монета нещо, излязло измежду ушичките на това просто парче...
Виж какво kandid просто ми харесва колажа и за туй го поствам.И въобще не ми дреме ни за Ал.Петров ни за когото и да е било. Политиците от котилото не желая да избирам !Точка !!
Ха ха за сетен път се убеждавам че положението в БГ е неспасяемо ..70 години облъчване си е казало думата . Кво възмездие, кви пет лева ,кво ликвидиране на статукво, като и Бацето е от котилото???
Коментар