IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 0ldman Разгледай мнение
    Да де, ама кво направи за тия бедствия в България!
    Сигурно критерия за награда е най-много празни приказки съчетани с масивно ръкомахане!
    А какво трябваше да направи, за, обективно погледнато, бедствие, оценено на 250 000 евро?

Ми ако искаш да я държим отговорна, че не е дошла от Брюксел да свали котката на съседа от дървото?

Коментар

• Да де, ама кво направи за тия бедствия в България!
      Сигурно критерия за награда е най-много празни приказки съчетани с масивно ръкомахане!

Коментар

• Ами що направо не ни дадеш линк към групата на Богомил Бонев, бе Софче...
        https://www.facebook.com/groups/6799...23984/?fref=ts

Между другото, горещо я препоръчвам - няма такъв панаир на идиотите...

Коментар

• Няма как да не споделя някои от висшите идиотски мисли на герберастите във Фейса

Няма как да не споделя висшите идиотски мисли, споделени от някои герберасти във Фейса - няма да се хиля сам(оригиналния правопис, граматика и лексика са запазени, само " са мои):

"Radi Rashkov аз в цялата исторея на българия не съм виждал дата изберат и да се ограждаш със метални огради и да събереш целия наличен състав на българската полиция ф софия да ги пази"

"Aleksandar Ovcharov Гн.Борисов, да не ме разберете погрешно (имам жена и дете) ,но Ви обичам !
          НЕ МЕ ПРЕДАВАЙТЕ!!!"

"Ivaila Vassileva Знаем си го, шефе! С теб сме... досега не си внасях данъците от тримесечието от имоти, защото не исках да ги откраднат БСП... B""H следващата седмица отиавм да си ги платя- сигурно с глоби, ама си е друго, когато знаеш, че ще отидат при народа, не при боклуците!"

"Мари Хигелс Страхотен в изказванията си, докато отговаряше на въпросите, както винаги. Каква сила, какво мъдро спокойствие и достолепие излъчва този човек. Ето, такива са титаните с небесна мисия! Сполай ти, Бойко! Ще имаш винаги подкрепата на българите с най-стабилна ценностна система и морал!
          Щастлива съм, че винаги съм гласувала за ГЕРБ! Моите родители - също."

Какъв герберастки плам лъха от всяка дума, какво величие на мисълта - същото като величието Му!http://www.zadkulisite.com/post-439

Коментар

• Софке, ти харесваш ли Веса Миризливата - титанката на световната варненска жОрналистика?

Какво УЖАСНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ - пешеходецът Близнашки пресякъл неправилно! Ауууу, Боже, Божееее, накъде върви тази държава, Божееее...

Обаче, когато ордите на Овчев нарушаваха конституционните права на гражданите, Софка надали е имала нещо против....
            Last edited by kandid; 07.08.2014, 12:55.

Коментар

• Близнашки, засрами се! Служебният премиер грубо погазва Закона за движение по пътищата пред МС

Служебният “министър-председател” Георги Близнашки извърши тежко нарушение на Закона за движение по пътищата. Час и половина след като приключи първото заседание на служебното “правителство”, човекът с юридическо образование, професорът по конституционно право, в разрез с всички правила за безопасност за движение по пътищата, премина необезпокояван през пътното платно на булевард “Дондуков”.Нещо повече, Близнашки извърши нарушението пред погледите на охранителите от Националната служба за охрана, както и със съдействието на дежурен полицай от КАТ-Пътна полиция към Столичната дирекция на вътрешните работи. Свидетели на грубото нарушение на Закона за движение по пътищата станаха и десетки водачи на моторни превозни средства, които бяха принудени да спрат, за да не прегазят самозабравилия се т.нар. “премиер”. Нарушението на Георги Близнашки е документирано и от камерите на столичното видео-наблюдение.http://afera.bg/skandalno/66489.html

Коментар

• Софке, а нещо за този феноменален успех на експертното правителство Станишев-Пеев?

Орешарски остави мрачно наследство – 1 млрд. неразплатен към бизнеса

Близо 1 млрд. лв. е размерът на неразплатените средства към бизнеса от страна на държавата, заради спрените плащания по оперативни програми. Това разкри в интервю за радио „Фокус“ Камен Колев, зам.-председател на БСК.

Коментар

• Софке, ти харесваш ли Дачков?

Коментар

• Баналната истина за протестите лъсна - гербаджийство и кариеризъм

Второто служебно правителство на Бойко Борисов, формално назначено от Плевнелиев, е началото на втората фаза от сценария за завръщането на Борисов във властта. Първата бяха протестите от миналата година, които послужиха за камуфлаж.
                    Активистите на ГЕРБ бяха представени от големите телевизии, контролирани от парите на Борисов, като граждани, които се борят със задкулисието, което според тях е назначило Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Пет хиляди души по жълтите павета бяха представени от пропагандата като бунтуваща се България, а легитимното правителство за узурпатор на властта.
                    Освен Близнашки

протестиращите получиха и още едно място в ръководството на правителството.

Христо Иванов, който оглави Министерството на правосъдието, ще бъде и вицепремиер
                    . Той бе един от най-активните бунтари срещу олигархията, които се пръкнаха миналото лято. Известен е в много тесен кръг като автор-графоман на десетки текстове, посветени на правото, морала и общите приказки. Казвам това, защото в сценката служебен кабинет няма нито морал, нито справедливост, нито дори вкус. Иванов идва от неправителствения сектор и не е управлявал нищо и никого досега, но вече е вицепремиер и ще председателства ВСС.
                    Друг виден представител на протестиращите, уреден на министерски пост, е Румяна Коларова, която е сложена не къде да е, а в Министерството на образованието. Румяна Коларова, за разлика от Христо Иванов, има логорея и е известна с това, че може да приказва осем часа без да каже абсолютно нищо. В интелектуално отношение представлява същинска катастрофа и трябва да се молим да не проявява своята свръхактивност на работното си място, а просто да се радва на положението си и да не върши нищо.
                    Четвърти протестиращ стана министър на културата. Мартин Иванов е мазен крариерист, което личи и от напудрените му, претенциозни интервюта, който беше приютен в президентството, след като бе освободен като директор на Държавния архив. Стана известен с това, че като шеф на архивите давал по 5000 лева месечно на Найо Тицин - пиар на протеста, за да обучава администрацията на медийно поведение!?! http://glasove.com/komentari/40441-b...o-i-karierizym

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                      С какво Плевнелиев ядоса най-много червената кочина

Писал съм го много пъти и нямам причина да си променям позицията тъкмо в случая с Близнашки: успешното сатанизиране на всеки, който е живял в комунистическата кочина, но си е позволил да я напусне и да й се противопостави активно е сред основните причини да ни управляват прасета до ден днешен. За тях доброто прасе е само онова, което си остава в кочината. Другите подлежат на заколение- може и да не е „само” морално.

Ето с този номер прасетата на прехода успяха да заразят дясното пространство, лишавайки го от огромен потенциал за противодействие. В търсене на праведни трюфели, расли чистофайнически при комунизма, десните водят безкрайни битки и войни помежду си, а откъм кочината долита доволното грухтене на всеядните зурли, за които няма проблем да припознаят за свой всеки, готов да им служи- бившия главен редактор на”Демокрация” Сидеров, бившия американофил Александър Симов, бившия седесар Пламен Орешарски и т.н.

Плевнелиев не им се върза на номера, създавайки прецедент. И сега възмутените прасета квичат разтревожено!
                      +1

"Шпигел": България се сдоби с проевропейско служебно правителство

http://www.mediapool.bg/shpigel-bulg...ews223451.html

Коментар

• С какво Плевнелиев ядоса най-много червената кочина

Писал съм го много пъти и нямам причина да си променям позицията тъкмо в случая с Близнашки: успешното сатанизиране на всеки, който е живял в комунистическата кочина, но си е позволил да я напусне и да й се противопостави активно е сред основните причини да ни управляват прасета до ден днешен. За тях доброто прасе е само онова, което си остава в кочината. Другите подлежат на заколение- може и да не е „само” морално.

Ето с този номер прасетата на прехода успяха да заразят дясното пространство, лишавайки го от огромен потенциал за противодействие. В търсене на праведни трюфели, расли чистофайнически при комунизма, десните водят безкрайни битки и войни помежду си, а откъм кочината долита доволното грухтене на всеядните зурли, за които няма проблем да припознаят за свой всеки, готов да им служи- бившия главен редактор на”Демокрация” Сидеров, бившия американофил Александър Симов, бившия седесар Пламен Орешарски и т.н.

Плевнелиев не им се върза на номера, създавайки прецедент. И сега възмутените прасета квичат разтревожено!

Коментар

Кристалина На никуму неизвестната Неква си!
                          Тука в бедствията КЪДЕ се прояви
                          Къде я видяхте? Беше Еврокомисар по бедствията (и мисля че ДОРИ към дед днешен Е)
                          Некви социолози, откак махнаха ПРИРОДНОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ "ЖЕЛЕВА" (ли беше?) я направиха най популярната, най желаната, най-ОДОБРЯВАНАТА ЛИЧНОСТ!
                          Как са направили тия проучвания? ТАЯ е НИКОЙ! Ебах*ти социолозите!
                          Питайте в "Аспарухово" , Добрич и Мизия дали някой е чувал за това недоразумение ръкомахащо! Тия социо, полито- лози къде си правят проучванията - На Марс? Може би на Луната- поне ми е спокойно че там имало интернет
                          Стоянке, стоянкеее ... "никуму неизвестната Неква си" спечели наградите „Комисар на годината“ и „Европеец на годината“
                          Кристалина Георгиева: Само в София се твърди, че нямам шанс
                          Yeah

Коментар

Къде я видяхте? Беше Еврокомисар по бедствията (и мисля че ДОРИ към дед днешен Е)
                            Некви социолози, откак махнаха ПРИРОДНОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ "ЖЕЛЕВА" (ли беше?) я направиха най популярната, най желаната, най-ОДОБРЯВАНАТА ЛИЧНОСТ!
                            Питайте в "Аспарухово" , Добрич и Мизия дали някой е чувал за това недоразумение ръкомахащо! Тия социо, полито- лози къде си правят проучванията - На Марс? Може би на Луната- поне ми е спокойно че там имало интернет
                            Абе ти защо не вземеш да понаучиш български език?

"НОМИНИРАМ ЗА ДИРИГЕНТ на простотията!" - пишеш, но с тази крещяща неграмотност като нищо ще оглавиш собствената си номинация.

Коментар

• НОМИНИРАМ ЗА ДИРИГЕНТ на простотията!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                Бъркаш площадите... Па аз помня и вашата версия на площада от онова време и не помня да съм виждал др. Близнашки до др. Живков...

Както и да е, важното е, че комунизма си отива и в скоро време нереформираните комунисти власт няма да видите....
                                Бъркаш, комунизмът не си отива: той си ОТИДЕ още преди 25 години!

На 25-тата година /обаче/ - имаме министър-председател - бивш партиен секретар, АКО и да се е "реформирал" вече. /не разбирам това определение, прикачено към партиен секретар: "реформиран партиен секретар".., но ти си му знаеш смисъла.../

Това е новата дилема - не кой, а...Защо?

Коментар

Working...
                                X