If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ходих малко на парк. Седнахме да пием по бира и да хапнем нещо. Тутакси построиха някаква шатра на ГЕРБ. Наслагаха плакати, извадиха някакъв компресор и почнаха да надуват балони. Абе.... Балониада
Раздаваха и кибрити и отварачки, отворковците
.... и тениски с надпис ГЕРБ с турски етикети
Омерзен се почувствах
Износ на България през първите 6 месеца на 2014г.:
1)
- за целия свят беше 20,124.6 МИЛИОНА лв.
2)
- за Русия беше 501.0 МИЛИОНА лв. Тоест износът за Русия тогава беше 2.5% от износа на България.
За сравнение през цялата 1998г. износът на България:
1)
- за целия свят беше 7,575.8 МИЛИОНА лв.
2)
- за Русия беше 417.5 МИЛИОНА лв. Тоест износът за Русия тогава беше 5.5% от износа на България.
И през новите избори потурчването на България върви по план. Освен обезбългаряването на градовете под властта на ДПС - чрез осигуряване работа предимно на електората и бягане на българите от там, усвояването на столицата също върви по план. Башибозушки отряди от турци и араби в компактни групи по 10ина души маршруват по Витошка през 10-15 минути.
Така ще да е, комунягите обичат да забравят горско-пейзанските си корени и са все "гражданя"...
Впрочем, не е късно да превключите на Канал 1 (Вяра и общество) и да послушате, за комунистическите репресии срещу българското духовенство... не за друго, но понеже вече освен "гражданя" са и все "православни"...
Не ще да е той. Ако става дума за мене, аз съм бая по-едър от Бойко Борисов. А ако се срещнем някъде на живо, ще ти се пообъркат представите. За другарката пенсионерка Коки да не говорим.
Малиййй, какъв здрав пейзан....само за дружка на вожда.....
Той ще да е ! Напълно отговоря на представите ми .
Не ще да е той. Ако става дума за мене, аз съм бая по-едър от Бойко Борисов. А ако се срещнем някъде на живо, ще ти се пообъркат представите. За другарката пенсионерка Коки да не говорим.
Тази снимка е находка. Трябва да бъде изследвана. През годините има много примери на обожание и гласуване на доверие по един, изключително нерационален начин. Хайде, обожанието не изисква критичино мислене, но другото...
По очичките на бб си личи, че мисли за мокра кърпичка....
Тази снимка е находка. Трябва да бъде изследвана. През годините има много примери на обожание и гласуване на доверие по един, изключително нерационален начин. Хайде, обожанието не изисква критичино мислене, но другото...
Точно това негово изказване ме ядоса и почнах да пиша по тази тема. Това е супер безпринципно и изключително неприятно извъртане.
Все повече ми изглежда че Бойко или някой друг с много власт и пари иска да създаде контекст в обществото, в който контекст наливането на пари на данъкплатците в КТБ да изглежда приемливо за обществото. А това поне от моя гледна точка е недопустимо. Ще е една узаконена кражба, която ми бърка и на мен лично в джоба.
И тъй като не виждам ясна позиция в никой от бъдещите управляващи - нито в ГЕРБ нито във възможния им коалиционен партньор РБ, в която съвсем ясно и еднозначно да заявяват че няма да наливат обществени пари в КТБ, то това ме навежда на мисълта че ТЕ СА ЧАСТ ОТ ПРОБЛЕМА, а не част от решението. Не само за КТБ, но и за цялата ситуация в България.
Турските медии съобщиха за среща на Ердоган и Местан
А на бас, че Местан е направил едно темане и на Джон Кери. Щото властта в България се дава от САЩ, а само се подкрепя от Турция.
Видя се предната власт, дето не беше дадена от САЩ и не беше подкрепена от Турция колко издържа.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар