IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Тъй,тъй.....Орешарчето ти плати срутената колиба от река Скът даде ти флашка на М-тел за интернет и ти бързаш да му се отблагодариш!

Ама споко - напролет реката пак ще мине през сламарника ти и тоз път ще те отнесе чак у Искъро!

А тва,че си прос и си се набутал у КаТеБето си е твое удоволствие,което никой не може да ти причини!
    Украинският шпионин на каПутин оСерКо Станишев.
    се осра и сега се покри да разсипва и ПЕС.
    И в ПЕС му трябват шпиони на каПутин.

Песове ( нерегистриран )
    01.05.2013 23:13
    Вожд. Харизма. Път. Прогрес.
    На прогреса пречи ПЕС.
    Песът лае и квичи.
    Циври, хленчи и скимти.

Джафка за милицЬонери.
    Плюе по какво намери.
    И сънува кокал мазен.
    Униформи и парад.
    Устремът му е напразен.
    Кокала ще е отзад.

Лошав кучешки живот.
    Вот след вот пердах яде.
    И на следващия вот
    пак ще си го забоде.

Никой няма интерес
    да го управлява пес.
    (то не било пес кат' пес,
    най ми било хамстер с фес)

Опозиция и стрес.
    И на следващий конгрес.
    Бай-бай хепинес,
    бай-бай пес.

Бау.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
      Лъжливото Овчарче, продаде енергетиката ни за жълти копеики и сега плащаме прескъп ток,
      Лъжлвото Орешарче, окраде за втори път Бюджета и спестяванията на гражданите в КТБ,
      Лъжливото Чобанче нахлупи феса и стана вторият поп Кръстю, Сега ще снася информация на наМестан за кирливите ризи на Орешарко и БСП,
      Кой затвори малките блокове в АЕЦ които произвеждаха ток по 12 кинта мегават часа?
      Кой продаде ТЕЦ Марица изток 1и3 три на американски фирми и кой сключи дългосрочни договори за изкупуване на тока от тях?
      Кой допусна в НЕК да бъдат внесени договори за построяването на 12000 Мегавата фотоволтаици и перки?
      Кой допусна 1300 мегавата фотоволтаици на 800 кинта мегавата?
      Кой допуска заводските централи да произвеждат ток по 180 кинта мегавата?
      Кой допусна топлофикациите да продават скъп ток и кой допусна Топлофикация София да натрупа 700 милиона дългове?
      При положение че товара на ЕЕС варира от 2700 мегавата през лятото до 7700 мегавата през зимата
      Като отговориш на тези въпроси ще ти повярвам.
      Кой Кой Кой?

Коментар

• ИЗБОРИТЕ: 3 секции в Македония и 136 секции в Турция!!!
        Започвам съвсем да се отчайвам: не знам дали е вярно това което чух, но излиза че сппоред закона, в Турция специалнно може всеки да се допише в избирателния списък, да гласува, и след това спокойно да отиде в друга от всичките 136 секции и пак да направи същото! Никой не сравнява дали има двойно гласуване!
        А по отношение на факта че от един ИП адрес са подааддени 4 000 заявления за откриване на секции от ЦИК отговориха че не вижддат никакъв проблем в това!

Ако това беше станало в друга държава със сигурност щеше да има проблем.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
          Лъжлвото Орешарче, окраде за втори път Бюджета и спестяванията на гражданите в
          Тъй,тъй.....Орешарчето ти плати срутената колиба от река Скът даде ти флашка на М-тел за интернет и ти бързаш да му се отблагодариш!

Ама споко - напролет реката пак ще мине през сламарника ти и тоз път ще те отнесе чак у Искъро!

А тва,че си прос и си се набутал у КаТеБето си е твое удоволствие,което никой не може да ти причини!
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Лъжливото Овчарче, продаде енергетиката ни за жълти копеики и сега плащаме прескъп ток,
            Лъжлвото Орешарче, окраде за втори път Бюджета и спестяванията на гражданите в КТБ,
            Лъжливото Чобанче нахлупи феса и стана вторият поп Кръстю, Сега ще снася информация на наМестан за кирливите ризи на Орешарко и БСП,

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
              Бойко + Местан = Бостан!Това е положението. Баце почете лично сюнета на синовете на общински лидер на ДПС.Преди да се включи в празника , он откри паметник на турският борец Филиз Нурулла
              Друг път!

От едно кафе с лютфи пред петдесетина журналя, заснели и записали всяка дума и жест, измъдриха опорната точка „бостан”, от която герберите се измъкнаха напълно сухи – не вярвам да е останал още някой хохавел, който се връзва на глупостта за коалиция на герб с дпс … Бойко има сериозен електорат в смесените райони и си води кампанията смело и последователно – това е смисъла и на новината, която постваш.

От един обяд на четири очи /може и да са шест, понеже се твърди, че и михаил Глътката миков е присъствал/ на кунева и лютфи в Хилтън, за който журналята немеят още, настана катаклизъм в редиците на „автентичните”, отблъскващ маса избиратели. Заприличаха на болен, решил да си лекува настинката с рициново масло - не е оздравял, но не киха и не кашля, защото не смее. Дано се удържат до изборите, зер още някой може да се излъже ...
              Цената на РБ на политическата борса падна и във вътрешен, и в международен план. Конгрес на Реформаторите в първоначалния си замисъл няма да има. Няма да има и избор на председател. Отлагат се след изборите. Дали в Рaradise Center или в Carnegie Hall ще го проведат, все тая, вазата е счупена.
              Yeah

Коментар

• Бойко + Местан = Бостан!Това е положението. Баце почете лично сюнета на синовете на общински лидер на ДПС.Преди да се включи в празника , он откри паметник на турският борец Филиз Нурулла http://en.wikipedia.org/wiki/Nurullah_Hasan в село Борци Повече инфо на : http://www.shmoko.bg/index.php?mid=2&news=3915

Last edited by коки; 13.09.2014, 21:52.
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Ако има процент вярно в слуховете, след женското обожание започва да го кара ляво-ляво......
                  Чиче не са слухове, а си е истина.Он преди години сам си го призна в едно интерю на мадам В. А и видно от изражението му на снимката , му харесва да го цунят по охранената бузка...

Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Не съм гледал. Интересно ли беше?
                    Ми с две думи всеки бе виновен на другият

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                      Вярно , и аз много се смях

Как ги постига тия резултати със своя речник от 120 думи не знам
                      и хендикап от скалъпени дела...

Коментар

И аз не го гледах, но видях данните на Боряна Димитрова...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                          whatever...

Иначе гледам ЦвЦв натупал Радан в дебата...
                          Вярно , и аз много се смях

Как ги постига тия резултати със своя речник от 120 думи не знам

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                            whatever...

Коментар

Като станах, минах по близко до шатрата. Някаква кифла се опита да ни заговори. Обясних и, че няма как ГЕРБ да е моята партия
                              Припознала те е с Бат Бойко ли ???
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• whatever...

Коментар

Working...
                                X