IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    А вие не им давате да гласуват .!! Емигранти поддържат селата ни живи.Милиард евро гурбетчийски пари влизат в икономиката на България всяка годинаВидео на http://btvnews.bg/article/bulgaria/o...-ni-zhivi.html
    разбира се ,че не трябва да имат право да гласуват ако нямат пребиваване последните 12 месеца поне 6 месеца в страната.....
    някакви гастърбайтери работещи за чужди господари ще ми решават бъдещето...
    малко са ми ,циганите ,турците и ковачки и борисоф но и външни купувачи на гласове....
    Близнашки е за съд ,държавна пара за САЩ и канада да спонсорираме тамошните българи ,който са се откозали от страната си.... и вече не знаят български а говорят с акцент.... а децата им не знаят на картата къде е родината на родителите си....

Коментар

• А вие не им давате да гласуват .!! Емигранти поддържат селата ни живи.Милиард евро гурбетчийски пари влизат в икономиката на България всяка годинаВидео на http://btvnews.bg/article/bulgaria/o...-ni-zhivi.html
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Монти, аз ли да ставам ибрикчия на тези, преди година отново станахте, ама кои да ви го припомни, че едва ли не не искате да ви го припомним ли?
        БСП ибрикчии сте си и сте агенти на Русия в България.И Точно БСП допуска създаването на Атака, защото Русия си търсела проруска партия. Как е в чужда държава да искаш да правиш твоя партия и и то проруска. Това как му викаха... фашизъм или тероризъм???????????
        Ето и другото им творение ДПС, дето ви направиха ибрикчии И ДЕТО ЩЕЛИ СТЕ ДА СТРОЙТЕ ЮЖЕН ПОТОК ВЪПРЕКИ ЕС, И ТОВА ЛИ ВИ Е СТРАХ ДА ВИ ПРИПОМНЯТ?

ХАХАХАХ

Местан арогантен: Говорих с Ердоган на майчин език, защото по време на избори в България ми е забранено

"Изолацията на ДПС от властта не е в интерес на сигурността на България
        Зад мощното рамо на Пеевски много хора във властта се чувстват топличко

България няма нужда да се връща към проблематични коалиция, но няма нужда и от авторитарни модели на управление"

Тоя на къде бие усещате ли Ибрикчий от БСП, че скоро и Турция ще има интереси тука, които Вие да провождате, но не с ваши агенти, както сте го мислили.Ами сега този погром, които се случва над България, заради КОГО И ЗАЩО ЩЕ Е ?

АМИ АКО ТОЯ ПОИСКА АНЕКСАЦИЯ НА КЪРДЖАЛИ КЪМ ТУРЦИЯ, ВИЕ КАКВИ ЩЕ СТЕ ТОГАВА ОПЪЛЧЕНЦИ НА ЕРДОГАН ЛИ? ПРОДАЖНА НАПАСТ.

Коментар

• Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнение
          Предполагам заради несъвършената ни конституция. Аз също смятам, че който не плаща данъци тук, не живее в страната и си гледа живота някъде другаде, изобщо не трябва да има право на глас.
          От какъв зор се разправят да отварят изборни секции на майната си, да командироват персонал и т.н. за няколко гласа, на хора които отдавна нито живеят в БГ, нито плащат данъци тук, нито дори знаят какво точно става в Бг и как живеят хората тук? Безумно скъпо начинание и безсмислено.
          Ами защо пък да им плащат после субсидия за всеки конституционен гражданин ПО 13 ЛВ. БЛИЗО, след като не е плащал данъци и нищо. От гърба на другите ли? И се плаща за всеки глас,така е записано, няма значение колко ще гласуват.Другите се "РАЗПРЕДЕЛЯТ".
          ЛУКАНОВА КОНСТИТУЦИЯ. НАПЪЛНО НОРМАЛНО. ТОЕСТ СТАЛИНСКА... ТОВА ЛИ Е ИЗБОРА НА БЪЛГАРИЯ В 21 СЪС СТАЛИНСКА КОНСТИТУЦИЯ.
          ВИДЯХТЕ АФЕРАТА НА БСП И ДПС БАРЕКОВ В КОСТИНБРОД, НЯМА СЪД НЯМА НИЩО. НЯМА И ДА ИМА.
          ЗАТОВА НЯМА ДА ИМА НИЩО ТУКА В ТАЗИ СТРАНА...

ХОрата още преди 200 години си променили конституцията за да им служи не те да и служат. Ужас... няма оправия с такива червени гьонове и продажници...

Коментар

• Първоначално изпратено от pernik Разгледай мнение
            Абе аз не разбирам, защо аджеба се разрешава на живущите в чужбина да гласуват у нас? Те какво общо иматс държавата ни, че те да решават кой да ни ръководи?
            Нали имаше и принцип на заседналите, т.е. да си живел тук поне половината време?
            И още нещо, по принцип съм против да се гласува в чужбина, не само в Турция, но и в Америка дори, защото какво знаят тези хора за нас, като те отдавна си живеят там? И докато тези в Турция може и да знаят донякъде, защото са близо, тези в щатите или Австралия отдавна хич не ги интерессуваме, а само гласуват. А данъци плащали ли са тук, че да искат да казват и те?
            Прав беше Бойко като каза в щатите че материалът е лош.
            Предполагам заради несъвършената ни конституция. Аз също смятам, че който не плаща данъци тук, не живее в страната и си гледа живота някъде другаде, изобщо не трябва да има право на глас.
            От какъв зор се разправят да отварят изборни секции на майната си, да командироват персонал и т.н. за няколко гласа, на хора които отдавна нито живеят в БГ, нито плащат данъци тук, нито дори знаят какво точно става в Бг и как живеят хората тук? Безумно скъпо начинание и безсмислено.

Коментар

• ЕВРОПА ПОДКРЕПЯ ГЕРБ

Манфред Вебер към Борисов: След изборите ще Ви предоставим цялата подкрепа, от която имате нужда

12.09.2014

Няма съмнение, че това едногодишно управление на социалистите беше тотален провал. След изборите от Европейската комисия и от Брюксел ще се постараем да Ви предоставим цялата подкрепа, от която имате нужда. Това заяви председателят на Групата на Европейската Народна партия (ЕНП) в Европейския парламент на среща с председателя на ГЕРБ Бойко Борисов, която се проведе в Централата на партията. „За нас проблемите ще дойдат след изборите. В момента държавата има страхотни дефицити, дисбалансите в енергетиката са огромни, подписани са споразумения без обезпечения. Предстоят ни тежки реформи, но хората вече са осъзнали, че без те да се направят, нищо добро не ни очаква“, подчерта Бойко Борисов по време на срещата. По думите му една от първите задачи е да се отблокират еврофондовете, защото без тях нищо добро не ни очаква. „Ще говоря с Юнкер за това. По моите наблюдения Ангела Меркел също е добре запозната с проблемите в България. Трябва да подчертая, че социалистите са отговорни за това положение“, посочи Манфред Вебер. „Не само социалистите, но и ДПС и Атака“, подчерта в отговор Бойко Борисов.

Председателят на ГЕРБ предупреди, че във финансовата сфера цъка бомба със закъснител. „Парадоксално е, че когато Европа се тресеше от банкови кризи, България беше най-стабилната държава и бяхме давани за пример заедно с Германия 4 години, а сега сме в банкова криза“, посочи Борисов. По думите му, ако ГЕРБ управлява, ще има за цел България да влезе в Единния банков съюз. „Възнамеряваме да привлечем експерти от Световната банка в енергетиката, които да изготвят план за излизане от кризата“, каза още Бойко Борисов.

„Призоваваме политическите сили в България към обединение за национално спасение. Не случайно нашият слоган е „стабилност“. Това послание е взаимствано от Германия“, обясни Борисов. По думите му ГЕРБ не води агитация, а казва на българите какво е реалното положение в държавата. „Имаме експертите, подкрепата в Брюксел, носим си политическата отговорност и имаме готовност да управляваме. Ако българите искат желаното да им бъде представяно като действително, да гласуват за други партии. Ние не даваме обещания. Помагаме на пострадалите от бедствията хора и ще се опитаме да върнем страната в нормалното положение, в което беше. Имаме мобилизация, но тя е на фона на много трезва преценка“, категоричен бе председателят на ГЕРБ.

„Имате много добър екип в Европейския парламент. Благодаря на Вашите евродепутати за общия им принос към работата на Европарламента“, заяви Манфред Вебер. Според него назначението на Кристалина Георгиева за заместник-председател на Европейската комисия ще бъде от полза за България и показва нивото на доверие на Европа към ГЕРБ. „По времето на Цветан Цветанов като министър на вътрешните работи, България беше пред членство в Шенген. Сега вече никой не говори за това“, изрази съжалението си председателя на Групата на ЕНП в Европейския парламент.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                В Турция са 150 секции...
                Обачен никой не казва от колко ИП адреса са направените заявления за останалите 300 секции....
                Държавата в лицето на Близнашки и рошко ,вместо да направи честни избори...
                Се мъчи да въздейства на вота чрез чужбина в полза на Герб.......
                Трябвало да се пратят 1500 държавни чиновници за преставители в секциите ,че нямало интерес...
                Аз искам в Нова зеландия а вие....
                Абе аз не разбирам, защо аджеба се разрешава на живущите в чужбина да гласуват у нас? Те какво общо иматс държавата ни, че те да решават кой да ни ръководи?
                Нали имаше и принцип на заседналите, т.е. да си живел тук поне половината време?
                И още нещо, по принцип съм против да се гласува в чужбина, не само в Турция, но и в Америка дори, защото какво знаят тези хора за нас, като те отдавна си живеят там? И докато тези в Турция може и да знаят донякъде, защото са близо, тези в щатите или Австралия отдавна хич не ги интерессуваме, а само гласуват. А данъци плащали ли са тук, че да искат да казват и те?
                Прав беше Бойко като каза в щатите че материалът е лош.

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнение
                  ИЗБОРИТЕ: 3 секции в Македония и 136 секции в Турция!!!
                  Започвам съвсем да се отчайвам: не знам дали е вярно това което чух, но излиза че сппоред закона, в Турция специалнно може всеки да се допише в избирателния списък, да гласува, и след това спокойно да отиде в друга от всичките 136 секции и пак да направи същото! Никой не сравнява дали има двойно гласуване!
                  А по отношение на факта че от един ИП адрес са подааддени 4 000 заявления за откриване на секции от ЦИК отговориха че не вижддат никакъв проблем в това!

Ако това беше станало в друга държава със сигурност щеше да има проблем.
                  В Турция са 150 секции...
                  Обачен никой не казва от колко ИП адреса са направените заявления за останалите 300 секции....
                  Държавата в лицето на Близнашки и рошко ,вместо да направи честни избори...
                  Се мъчи да въздейства на вота чрез чужбина в полза на Герб.......
                  Трябвало да се пратят 1500 държавни чиновници за преставители в секциите ,че нямало интерес...
                  Аз искам в Нова зеландия а вие....

Коментар

• Явно нацията харесва соцялизЪма......спора е безмислен. Лорде, от разказа ти лъха бедност и лишения....и оная мизерна сигурност, за която много хора въздишат и днес.
                    Не съм фен на Борисов, но за матрияла е напълно прав - не струва.......
                    Карай си ладата....по-добро няма явно......
                    Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
                      Само където в САЩ купоните за храна ти гарантират не само че няма да гладуваш ами и че ще дебелееш колкото си искаш
                      Това не е от грижа за бедните.За гемеото и химията требе пазар щото по света не ги искат.И тия тарикати са решили да ги дават на неграта и мочачосите като плати държавния бюджет.Това е корупция в действие

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
                        Помня едни опашки за банани, за маслини, за агнешко. за телевизори, за леки коли с години, и т.н. гладни нямаше, имаше и купонна система но всички вкупом мизерувахме и произвеждахме непродаваеми стоки. Градовете ни приличаха на бетонени гробища, колите ни бяха мъка, за каране, Изобщо голям кеф. И като произвеждахме само брак, запада ни разтури убавата комунистическа направийка, Убава за една шепа богопомазани партизани и семействата им. а такива задници като теб ходеха да топят колеги и комшии за вициве и недоволства от властта и ги пращаха за храна на беленските прасета. Голям кеф. държава концлагер. Защо държаха границите заключени като беше толкоз хубаво? Голям си малоумник старшинка.
                        Ако бяха отворили границите щяхте да останете само хрантутниците в тази държава. всички рабтници щяха да се изнесат за една нощ и тогава нямаше да има кой да ви храни дебелите задници.
                        Много си заблуден ама много

Коментар

И за агнешко съм чакал, и дядото спа една нощ пред магазин Евмолпия да пази ред в списък за телевизир ТЕМП . Да не говорим за КОРЕКОМ>>>А жигулата не е автомобил, повярвай ми. карал съм всичко, После си взех форд орион, после БМВ, като се качих на една жигула след форда не можах да и завътря волана. а спирачки никакви.После от беемвето се качих на форда и там ми беше трудно да въртя геврека. И спирачките на форда спрямо БМВ то бяха по лоши. така че руски коли не ми хвали. няма да говоря за возията. На москвича му викаха, спортен модел на трактор беларус.
                          Нали знаеш какви хора карат бмвета в България....Това обяснява всичко за теб

Коментар

И за агнешко съм чакал, и дядото спа една нощ пред магазин Евмолпия да пази ред в списък за телевизир ТЕМП . А жигулата не е автомобил, повярвай ми. карал съм всичко, После си взех форд орион, после БМВ, като се качих на една жигула след форда не можах да и завътря волана. а спирачки никакви.После от беемвето се качих на форда и там ми беше трудно да въртя геврека. И спирачките на форда спрямо БМВ то бяха по лоши. така че руски коли не ми хвали. няма да говоря за возията. На москвича му викаха, спортен модел на трактор беларус.
                            "Форд , бор и жена от Драгоман не ти трябва в къщата" Цитирам колега от гр. Сливница, но всички българи избягват форд и опел вече. А, че ладата е най-подобрената версия на Фиат, признават дори италианците. За москвича недей така, БМВ си е.

ПП. Гледаш ли за измислените баМки в САЩ с ливъридж 33:1 дето ако изгубят 3% от капитала си горят? КТБ е слънце в сравнение с тях.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                              Абе и аз помня за банани и коли, но за телевизори и агнешко , айде стига!
                              Баща ми построи гараж дакато чакаше жигулата. Като я купи я карахме две поколения мъже. Аз отидох при гумаджия с оригиналните гуми на жигата /снежка, както я наричаше баща ми/. Оня откачи, като смених оригиналните гуми след 30 години! Няма такъв железен Фиат! Дори италянците признаха, че е най-доброто подобрение на техния модел. Парно през януари - 20лв. сега- 200лв., ток десетки пъти по-евтин. Бензин- на корем. Сигурност- нямаше един грабеж за цяла София за дни. Сега- по пет за ден- само от бюлетина на СДВР.
                              И за агнешко съм чакал, и дядото спа една нощ пред магазин Евмолпия да пази ред в списък за телевизир ТЕМП . Да не говорим за КОРЕКОМ>>>А жигулата не е автомобил, повярвай ми. карал съм всичко, После си взех форд орион, после БМВ, като се качих на една жигула след форда не можах да и завътря волана. а спирачки никакви.После от беемвето се качих на форда и там ми беше трудно да въртя геврека. И спирачките на форда спрямо БМВ то бяха по лоши. така че руски коли не ми хвали. няма да говоря за возията. На москвича му викаха, спортен модел на трактор беларус.
                              Last edited by 4ono; 14.09.2014, 23:44.

Коментар

Working...
                              X