IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.bnews.bg/article-73956

Борец срещу незаконното имущество с Тойота за 52 хил.

Шефът на благоевградското звено на Комисията за отнемане на незаконно придобитото имущество Димитър Пешев успял да си купи през миналата година "Тойота" за 52 000 лв. Ана Караиванова пък, която оглавява Инспектората към Висшия съдебен съвет, разполага със 131 000 лв. в банков влог.

Най-заможен сред шефовете на териториалните звена на Комисията за отнемане на незаконно придобитото имущество се оказва този в Благоевград - Димитър Пешев,

сочи данъчната му декларация пред Сметната палата.

Той разполага с два апартамента, две мазета, два офиса и един гараж в Благоевград, купени през 2006 и през 2009 г.

През 2012 г. той успял да си купи срещу 52 000 лв. "Тойота".

Освен че е теглил кредит от Си Банк в размер на 12 000 лв., Пешев разполага с 24 650 евро и 20 474 лв. банкови вложения.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
      Така се правят избори! Герберското Служебно правителство налива предизборно пари в общините управлявани от кметове на ГЕРБ!!!

Браво на Лизнашки!!!

А за вложелите с гарантирани депозити по Закон, едно голямо нищо!!!
      Кат 123 нали беше от зелените, а сега си платен на БСП, не те ли е срам да влизаш тука.
      Може ли с такива глупости да клеветиш и говориш само глупости.
      Що тогава БСП не инвестира в тия общини НА ГЕРБ??????????

щото сте малоумни червени продажници или ????????????????

Я да видим тука какви неща са правили БСП до сега:

Мангали без ден трудов стаж с палати и бутикови коли останали незабележими от полиция и данъчни

Парламентарните групи на Държавна сигурностКак репресивният апарат на тоталитарната държава участва в парламентите от 1990 до сега

ЗАЩО В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ СЛЕД 2010 ГОДИНА НЯМАШЕ АГЕНТИ????
      И ТОВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ????????????
      Last edited by SoKoLoVv; 18.09.2014, 18:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        Да - и ако им отговориш правилно има шанс да си чак във Втория ешелон по възстановяването на Солни мини - Провадия!
        Ако става въпрос за тия : Първите граждани на Европа са от Провадия

Или искаш да възстановяваш тия дето са срутени и няма нищо в тях ли?
        Нормално Той Бай тодор Долу Вие казал колко струвате. Продължавайте в същия дух.И тука ще има развитие в следващите 20 години. На дали.

Защо било нямало гларуси в Варна.... то такива идиотщини, на кои му идват в главата?
        Ти да не си орнитолог някакъв с руски протекции?

Паника във Варна – гларуси нападат масово гълъби!

Коментар

• Така се правят избори! Герберското Служебно правителство налива предизборно пари в общините управлявани от кметове на ГЕРБ!!!

Браво на Лизнашки!!!

А за вложелите с гарантирани депозити по Закон, едно голямо нищо!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Хах, да се ровя в лайната 20 дни назад? - Не, благодаря!
            Аз съм решил да гласувам за РъБъ Ако нещо се издънят, щото те го правят на финалната права - Светльо Витков
            Аз съм в 25 и при мен са всички идиоти по ред .......
            тиквата , миков ,кунева , сидеров.....с конкурс да са ги избирали нямаше да ги съберат ....

мислех да гласувам в 24 за Данаилов....
            много силно интервю направи тази неделя при Диков......Ама начина беше да бъда член от СК от квотата на Герб....
            Last edited by Монти; 18.09.2014, 17:11.

Коментар

Аз съм решил да гласувам за РъБъ Ако нещо се издънят, щото те го правят на финалната права - Светльо Витков
              Светльо е човекът- по-социален е от БСП, по-добър каратист от Бойко и по-обсебен от чуждите задници от ДПС

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                В кой район си....
                У Софето, ама не знам кой район

Коментар

В кой район си....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Преди 10 дни правихме прогнози със залагания

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      А бре, къде е Гигов ???
                      Точи винкела, та да не се мъчиш....

Коментар

Няма ли да пуснете една анкетка да се преброим кой какъв?
                        Преди 10 дни правихме прогнози със залагания

Коментар

• Няма ли да пуснете една анкетка да се преброим кой какъв?

Коментар

• А бре, къде е Гигов ???
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнение
                              някакви въпроси ли са това, какво е?
                              Да - и ако им отговориш правилно има шанс да си чак във Втория ешелон по възстановяването на Солни мини - Провадия!
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                Прав си - и в тази връзка два въпроса:

1)Защо във Варна няма гларуси?

2)И във връзка с горното - това причина ли е търговските обекти масово да не издават касови бележки?
                                какви неща ме питаш, някакви въпроси ли са това, какво е?

Коментар

Working...
                                X